< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 17 Aralık 2020; 19:2:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Paycell uygulaması kendi kendine yüklenmiş
-
-
subhanallah ibretlik bir paylasim hocam. hadi bunu da aciklasinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşeyler olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu -
Turkcell ile mi alakalı yoksa iOS' un kendi bugu mu emin olamadım açıkcası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de Note 10+ cihazımda kendine silinmiş 3 gün önce. Güncellemeyi yapmıyordum,onunla ilgili olabilir. Yükleyince güncellenmiş hali yükleniyor tabi. Ben silmedim,bundan eminim. Her hafta verdikleri puanlarıni da vermediler. Oysa 2 hat için puanları tamamlayıp kullanacaktım 20 Aralıktan önce. Baktım 3 hattın paycell hesabında da 200-300 puan silinecek 20 Aralıkta. Kepceyle veriyor,kaşıkla alıyor. Napalım,Turkcell'den iyisi de yok. Diğerleri daha çok sinir ediyor. Turk Telekomda son 3 sil süpür sınırsız whatsapp,günlük şebeke içi konuşma,günlük 250 mb..
Turkcell'e çok da kızamıyorum,söz vermedi ki paycellden her hafta puan vereceğim diye.
Evdeki Android 10 olmayan 3 cihazda ise paycell aynen duruyordu güncellenmemiş halleriyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 18 Aralık 2020; 0:17:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X