Şimdi Ara

Payday 2 kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar steamden payday 2 almıştım oyunu indirdim güzel güzel herşey gidiyordu oyuna girdim 20 fps falan aldım sistem gereksinimleri aynı oyunu mediumda rahat oynarken payday 2 yi oynayamıyorum 1-2 sene önce güncelleme gelmiş herhalde oyun bozulmuş böyle bir hal almış ilginç gelen taraf ise hightada lowdada aynı fpsyi almam bunun için mod felan mı yapmışlar güvenemiyorum pek 20-30 fps katkısı oluyormuş siz bana fikir verirseniz çok iyi olur game booster falan mı kullanayım yoksa deneyen arkadaşlar varsa bu modu faydası varsa onu mu indireyim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eds3 E kullanıcısına yanıt
    çözünürlüğü değiştirmeye dene ya da vysnc açıksa kapat bi dene
  • Onları hep denedim lowdada hightdada aynı kasıyor

steam hesap ismin ne ? Mod linkini gondereyim oraya
  • ValarMorghulis. Hocam gonderebilirsen cok guzel olur simdiden tesekkurler sen faydasini gordun mu

Benim fps 50 ya da 60 genelde kullanmıyorum ben

• Peki modu kullanınca kaç fps artış var? Bu arada gönderdin mi linki daha gelmedide steam hesabıma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eds3 -- 31 Temmuz 2015; 15:40:15 >
    50 60 a cıktığı söyleniyor steam e erişimim yok şu an

• Kasan arkadaşlar kesin çözüm istiyorsanız skypeden : furkan12341234 veya furkan özesmeri eklemeniz yeterlidir emin olabilirsnizki kasma sorununuz ortadan kalkacak iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.