Şimdi Ara

Payday 2 Kasma ve takılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardım edin steamdan payda 2 aldım ama kasıyor gırafiklerini azaltınca sağ sola dönünce lag oluyor yani takılıyor lütfen yardım edin

İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz 3.07 GHz
    RAM : 8 GB
    Ekran Kartı : Atı Radeon Hd 5500 1gb 128 bit Dirext 11
    İşletim Sistemi : Windows 7 Professional 64 bit

• Ekran kartı driverlerin güncelmi hocam?
  • Youshet kullanıcısına yanıt
    güncel dostum
  • LÜTFEN YA yardım edin
  • Hocam arkaplanda çalışan ıvır zıvırları kapatıp denediniz mi?
    denemedimde ne gibi şeyler açık kalabilirki hem bu oyun okadar şahşahlı bi sistem istemiyor steamdan aldım bide
  • Hocam arka planda çalışan skype , hamachi gibi programları kapayın. Eğer grafikleri düşürünce ve bilgisayarınızın kasmaması gerektiğini düşünüyorsanız bu sorunun kaynağı internetinizde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youshet -- 28 Aralık 2014; 17:08:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    internetde nasıl olabilirki her online oyunu sorunsuz oynuyorum ama
  • Hocam internet hızınız düşükse ondan kaynaklanabilir veya takım arkadaşınızın ping'i yüksektir lag yapar lagdan dolayı kasar.
    ya kardeşim onla alakası yok her odadamı böle oyun. kasıyo diyorum internetden diyosun var bişey ama ney
  • onboard ekran kartıyla çalıştırıyor olabilir.
  • özellikle alev ve dumana bakıldığında anlık kasılma oluyor değil mi? Geçen sene ekim gibi bir güncelleme geldi ve o zamandan beridir oyun bu durumda. Ekran kartı yazılımından tüm değerleri en alt düzeye çektim, oyun grafiklerini en düşük ayara aldım nafile. Steam forumda konu açtım bir sonuç elde edemedim. Bf3ü ultrada, dragon age inquisitionı yüksek ayarda oynatan sistem bu oyunda can çekişiyor resmen. Sildim oyunu, ileride daha üst düzey bir sistem toplarsam belki bir daha denerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.