Şimdi Ara

Payitaht - Abdülhamid Han / Trt (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diziyi izleyen var mı ya Kalite istiyorsanız gidin vatanım sensini izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bu diziyi izleyen var mı ya Kalite istiyorsanız gidin vatanım sensini izleyin

Neyi kaliteliymiş merak ettim. Saçma sapan senaryosu mu, 3-5 mekan içinde geçen çekimleri mi? Güzel başladı ama türk dizisi klişelerinden nasibini aldı o da maalesef. Hem bu dizide ne varmış?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Neyi kaliteliymiş merak ettim. Saçma sapan senaryosu mu, 3-5 mekan içinde geçen çekimleri mi? Güzel başladı ama türk dizisi klişelerinden nasibini aldı o da maalesef. Hem bu dizide ne varmış?

Blokluymuşsun. Açtım baktım ne demiş diye açmaz olaydım pişman oldum. Çekimleri 3-5 yerde yapılıyor ama senaryosu kurgusu ile kaliteyi ortaya koyuyor. Bu dizide ise abdülhamitin daha ilk bölümden ingiliz büyükelçisine tokat atması tam komedi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Blokluymuşsun. Açtım baktım ne demiş diye açmaz olaydım pişman oldum. Çekimleri 3-5 yerde yapılıyor ama senaryosu kurgusu ile kaliteyi ortaya koyuyor. Bu dizide ise abdülhamitin daha ilk bölümden ingiliz büyükelçisine tokat atması tam komedi ya

Bloklar karşılıklıymış zaten, ne saçmalamış diye bi bakayım demiştim ben de. Hala da saçmalamaya devam ediyorsun zaten. Tekrar blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız ters köşe efsaneydi. Hiç beklemiyordum. Şok oldum.

Mahnut Paşa da olmasa izlenmez bu dizi.

• Fragman yayınlandı. Gelecek bölüm güzel geliyor. Aksiyon iyiydi.

• git gide kalite artıyor
  • Yeni bölüm fragmanı.

• Yeni bölümü merakla bekliyorum.
  • 3. bölüm resmi hesap paylaşımı

• Reytingler de arttı. Son bölüm iyiydi gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 11 Mart 2017; 13:19:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaşırmadım kalite bozulmazsa liderliğe bile oynar
  • Source kullanıcısına yanıt
    Şuan aşk olayları hiç yok. Böyle devam ederse dediğiniz olur. Ama ilerde aşk olayları artar gibi geliyor bana.

Birde diziye hiç reklam girmiyor. Kesintisiz izliyoruz. Buna el atmaları lazım. Saatlerce ekrana bakamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 11 Mart 2017; 14:2:29 >
  • Evet bende ne ara reklama girecek diye bekledim sanırım bir kere reklam arası oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Son sahnede reklama giriyorlar. En azından yarısında bir reklam daha olmalı.

• Dirilişi kılıçla izleyip atla moskovaya gitmeye çalışan insan bu diziyi de saltanat sancağı ile izler :) İlk bölümün yarım saatini izledim diğer bölümleri izleyince yazacam yine.

• 4.Bölüm Özeti:

ABDÜLHAMİD’İN MERHAMETİ ECELİ KAPISINA GETİRDİ!

Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir.

Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur.

Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur.

Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir.

Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır? Bu durum karşısında kim, hangi safta yerini alacaktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Mart 2017; 20:53:46 >

• Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 4. Bölüm 2. Fragman:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Mart 2017; 22:29:28 >
  • Merhabalar
    Bu diziyi ilk bölümünden itibaren soluksuz izliyorum.Gerçektende ağır ağır tarih de koksa.. aşırı derecede sürükleyici tavsiye.. olunur..Bakalım bu akşam ki bölümde neler olucak..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.