Şimdi Ara

Payitaht - Abdülhamid Han / Trt (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
13.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahmut Cevdet artık her bölüm kanser ediyor çıldırıyorum işlerden kurtulunca Artık yakalansın bu herif

Hakiki tren mi patladı yoksa Abdülhamid önlemini alıp boş tren mi patladı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 24 Mart 2017; 23:32:50 >
  • En güzel ve anlamlı sahnelerden birisi. Gerçekten harikaydı.

"Hürriyet gelecek Sultan susacak" dediler ama gelince kaçacak yer aradılar.

Hünkarımız son sahne de birşeyler yapıyordu yine. Ters köşe bizi bekliyor gibi.

Bu arada Mahmut Paşa'dan daha çok nefret edeceğiz. Ama diziyi sırtlayan adamlardan birisi. Sinir oluyoruz çünkü rolünü iyi oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6. Bölüm Fragman:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 24 Mart 2017; 23:53:49 >
  • 5. bölümü kaçıran veya tekrar izlemek isteyenler için:

• Talebeleri hitap edilen sahne çok güzeldi dizi ve bölümler güzel gidiyor... Herzl yavaş yavaş sahaya çıkmaya başladı mahmut paşa mevzusu biraz daha uzarsa bayacak gibi duruyor Sebahattinden de Abdülhamid e doğru bi dönüş bekliyorum.. Son sahne yine abdükhamidin bi oyunu vardır Dizi bence ağırlığını koydu karakterler oturdu umarım bozmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esVed -- 25 Mart 2017; 10:57:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmut paşa olayı uzarsa sıkabilir dediğiniz gibi, bu bölümde çok güzeldi bu çizgi korunursa efsane bir dizi olur
  • Reytingler de güzel. Her bölüm dolu dolu geçiyor.

Payitaht - Abdülhamid Han / Trt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 25 Mart 2017; 12:1:32 >
  • Bencede dizi çok güzel ama şu kadınların olduğu sahneyi atlıyoeum hiç tahamul edemiyorum. Onun dışında oldukça başarılıydı dünkü bölüm.

• Sosyal medyada birinci olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 25 Mart 2017; 13:47:20 >
  • @Gye_Baek Hele Abdülhamid'in kızı çok boş işlerle uğraşıyor. Tek sevmediğim sahneler onun sahneleri.

@Source Dizi kaliteli olunca birincilik kaçınılmaz oluyor. Hakediyor bu dizi. Bölümler hep dolu dolu. Böyle devam ederse daha çok birinci oluruz.

• Dizi çok güzel. İlk bölümden itibaren yükselişini sürdürüyor. Mahmut Paşa döktürüyor. Tahsin paşa,Bidar sultan,prens sabahattin,herzıl,emmanuel karasu karakterini canlandıranlar iyi oyunculuk sergiliyorlar. Ömer işi çok zorlama. Bülent İnal da padişah rolüne oturmuş. Son bölümde camiideki konuşma ve o mekan güzeldi. Eski mekanlarda dizi için kullanılabilir.
  • ben seyretmedim daha nasıl olsa 2.sezon çamura dönecek aynı filinta gibi.dönmezse başlarız artık.
  • Harika bir dizi uzun zaman sonra ilk defa türk dizisi izliyorum. Aslinda sırf uzunlugundan dolayi katlanamiyorum dizilere 2 saat 20 dk nedir yahu.

• Filintadaki kadı Gıyasettin bu dizide olaydı dizi muhteşem olurdu.
  • Bu dizide en çok korktuğum nokta Mustafa Kemal ve arkadaşlarının kötü gösterilmesi olacak umarım bunun dengesi iyi ve güzel ayarlanır. Mustafa Kemal ve silah arkadaşları Mahmut Cevdet ve ya Herzl gibi gösterilmeye çalışılırsa yani onlar üzerinden propaganda yapılırsa diziyi bırakırım. Tabi daha erken ama ileri ki bölümlerde İttihat ve Terakki , Jön Türkler diziye dahil olacaktır.

Bu arada Herzl'ın yanındaki adam Karasu şaşırttı beni araştırırken daha önce tanımıyordum;
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Emanuel_Karasu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 26 Mart 2017; 13:11:11 >
  • Stannis Baratheon. kullanıcısına yanıt
    Işin komik tarafı Tevfik Fikret

http://www.tariharastirmalari.com/tevfik.html

Hani acaba diyorum ne yapacaklar aralarındaki gerginliği malum ikisi eski sevgili gibi atışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1ACDD1B87

Işin komik tarafı Tevfik Fikret

http://www.tariharastirmalari.com/tevfik.html

Hani acaba diyorum ne yapacaklar aralarındaki gerginliği malum ikisi eski sevgili gibi atışıyorlar.

• 6. Bölüm 2. Fragman

Her bölüm dolu dolu geçiyor. Böyle devam etmeli.

Bülent İnal kötü diyenler vardı. Adam harika oynuyor.

• Bugün hainlerin halkı kışkırtarak #SonSultan'ımızı tahttan indirdiği gün. Bu topraklara darbe tohumu atanları asla affetmeyeceğiz! #31Mart1908

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 31 Mart 2017; 16:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.