Arkadaşlar proje kapsamında bilgi toplamamıza yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu çalışma ‘Bilgisayarla dosya (müzik, resim, video, program vb.) paylaşımı’na yönelik tutum, düşünce ve davranışlarınızı ölçmeye yöneliktir. Ankete vereceğiniz cevaplar toplu olarak değerlendirilecektir. Anketlere vereceğiniz yanıtların doğruluğu çalışmanın bilimselliğine büyük katkı sağlayacaktır. Bu nedenle, lütfen soruları dikkatli bir biçimde okuyarak doğru olan yanıtı işaretleyiniz. Ankete katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz.
cevaplandırmayı pm yada direk konuya cevap yapabilirsiniz, Soru1 a5 b3 . . şeklinde cevaplayabilirsiniz
SORU 1.Aşağıda ‘bilgisayarla paylaştığınız dosyalara (müzik, resim, video vb.) yönelik ifadeler bulunmaktadır. Lütfen verilen ifadeleri dikkati bir biçimde okuyarak her birini değerlendiriniz.
Kesinlikle Katılıyorum(5) Katılıyorum(4) Ne Katılıyorum Ne De Katılmıyorum(3) Katılmıyorum(2) Kesinlikle Katılmıyorum(1)
a. Bilgisayarın oldukça eski bir kullanıcısıyım b. Bilgisayar dünyasında gelişen ve değişen teknolojilere hemen adapte olabilirim c. Arkadaşlarım arasında ilk bilgisayar kullanan benim d. Bilişim teknolojilerinde tüm yeniliklere hemen uyum sağlayabilirim e. Bilgisayarla dosya (müzik, resim, video, program) paylaşmak kullanışlıdır f. Bilgisayarla dosya paylaşmak diğer yollara göre daha hızlıdır g. Bilgisayarla istediğim her dosyayı (müzik, resim, video) arkadaşlarımdan sağlayabilirim i. Bilgisayarla dosya paylaşım sayesinde pek çok çeşit resim, müzik veya videoya ulaşabilirim j. Bilgisayarla paylaşabildiğim müzikler ve videolar neredeyse sınırsızdır k. Dosya paylaşımını kullanarak kendimi bu paylaşımın bir parçası olarak görüyorum l. Bilgisayarla dosya paylaşarak pek çok insanla bağlantı sağlayabildiğimi düşünüyorum m. Bir müzik, resim ya da video ile ilgili o anda yaşadıklarımı sevdiklerimle paylaşmak isterim n. O anda yaşadıklarımı ifade etme aracı olarak dosya gönderirim o. Farklı yerlerde olsak da dosya paylaşımı sayesinde aynı duyguyu paylaşmış olurum p. Arkadaşlarıma ya da sevdikleri dosyaları göndermek hoş bir duygu r. Diğer insanlara bir şeyler göndermekten hoşlanırım s. Arkadaşlarımın zevkleri beni gerçekten ilgilendirir t. Arkadaşlarımın mutluluğu benimde mutluluğum sayılır u. Arkadaşlarıma müzik, resim ya da video göndererek iyi bir şey yaptığımı düşünürüm
SORU 2. Aşağıda paylaştığınız dosyaların (müzik, resim, video vb.) paylaşma sıklığı ile ilgili ifadeler bulunmaktadır. Lütfen verilen ifadeleri dikkati bir biçimde okuyarak her birini değerlendiriniz.
Çok Sık(5) Sık(4) Orta(3) Az(2) Hiç(1) a. Bilgisayarımla müzik dosyalarını paylaşırım. b. Bilgisayarımla resim dosyalarını paylaşırım. c. Bilgisayarımla video dosyalarını paylaşırım. d. Bilgisayarımla ses dosyalarını paylaşırım. e. Bilgisayarımla kendi fotoğraflarımı paylaşırım.
SORU 3. Aşağıda bilgisayarla dosya (müzik, resim, video vb.) paylaşmayla ilgili kişisel ifadeler bulunmaktadır. Lütfen verilen ifadeleri dikkati bir biçimde okuyarak her birini değerlendiriniz.
Kesinlikle Katılıyorum(5) Katılıyorum(4) Ne Katılıyorum Ne De Katılmıyorum(3) Katılmıyorum(2) Kesinlikle Katılmıyorum(1)
a. Bilgisayarla dosya paylaşımı konusunda oldukça başarılıyım. b. Bilgisayarla dosya paylaşmak beklentilerimi tamamıyla karşılar. c. Bilgisayarla dosya paylaşımını uzun yıllar kullanmaya devam edeceğim. d. Böylesine bir dosya paylaşım sistemi beni gerçekten mutlu ediyor. e. Bilgisayarla dosya paylaşımının benzersiz olması beni ondan vazgeçiremiyor.
SORU 4. Cinsiyetiniz a) Erkek b) Kadın
SORU 5. Yaşınız a) 18 veya aşağı b) 19-20 c) 21-22 d) 23-24 e) 25 veya üstü
SORU 6. Kaçıncı sınıf öğrencisisiniz? (ünivesite) a) Hazırlık sınıfı b) 1.sınıf c) 2.sınıf d) 3.sınıf e) 4.sınıf f) Diğer (Lütfen belirtiniz……………………….)
SORU 7. Okuduğunuz Akademik Birim a) Meslek yüksekokulu b) Yüksekokul c) Fakülte d) Enstitü e) Diğer (Lütfen Belirtiniz……………………….)
SORU 8. Bilgisayarınızla en çok gönderdiğiniz dosya türü hangisidir? (Lütfen tek seçenek işaretleyiniz) a) Müzik b) Resim c) Video d) Paket program (virüs programı, her tür özel paket programlar vb.) e) Diğer (Lütfen belirtiniz……………………….)
SORU 9. Bilgisayarınızla en çok aldığınız dosya türü hangisidir? (Lütfen tek seçenek işaretleyiniz) a) Müzik b) Resim c) Video d) Paket program (virüs programı vb.) e) Diğer (Lütfen belirtiniz……………………….)
SORU 10. Bilgisayarla günde ortalama kaç dosya paylaşıyorsunuz? a) 3 veya daha az b) 4 - 9 c) 10 - 15 d) 16 – 20 e) 21 veya daha fazla
Değerli vaktinizi ayırıp anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz.
Yorgun olduğumdan şimdilik kaçıyorum, sabrınız için tekrar teşekkürler ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme