Şimdi Ara

Paylaşımlı ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gt 630m ekran kartım var.Kendi kapasitesi 2 gb paylaşımlı olarak 4gb kadar çıkıyor.Ama şöyle bir sorun var.Ben oyunlara girdiğim zaman bana bellek kapasitesi düşüyor diye sürekli uyarı veriyor.en son beni oyundan attı.Yani makinaya ram yetmiyor.8 gb ramım var ama 2 gb tı ekran kartı yediği için ram sorunu oluyor bellek kapasitesi azaldı diye beni oyundan atıyor.

Bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim

• Hocam ne zaman veriyor o hatayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planda çok fazla uygulama çalışıyor olabilir görev yöneticisinden kontrol et msconfig den gereksizleri kapat

• dxdiag12 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynadığım zaman veriyor..

Ayrıca birşey daha fark ettim.Ekran kartımın sıcaklığı 70 derece sıcaklığa göre ayarlanmış.En fazla 70 derece görüyor.Bunun neresi kötü derseniz ekran kartı 70 dereceden yüksek sıcaklığa çıkmasın diye kendini otomatikmen frenliyor kendi MHZ sini düşürüyor bir nevi yavaşlatıyo kendini yavaşlatıncada oyunlarda kasma oluyor.İnternette araştırdım ekran kartlarının 75-80 dereceye kadar çıkması normalmiş.Ben 75 dereceye kadar çıkmasını istiyorum ekran kartımın bunu nasıl ayarlayacağım acaba ?
  • zanboracks Z kullanıcısına yanıt
    Hocam benim oc lu gtx780 bosta 45 derece yukte 85,dereceye kadar cikiyor

• güncel...
  • zanboracks Z kullanıcısına yanıt
    o sorunun çözümü başka. Bilgisayarım>sistem özellikleri>Gelişmiş>Performans yazan yerin altındaki "ayarlar" butonu>Gelişmiş>Sanal Bellek yazan yerin altındaki "Değiştir"... yazan buton>"Tüm sürücücülerde disk belleği dosyasını boyutunu otomatik olarak yönet" kutucuğunu boşsa dolduruyoruz. Boş değilse ayarlanmış özel boyutun miktarını artırıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.