Şimdi Ara

**paypal**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar paypal hesabındaki paraları tr deki yerel bankalardan nakit olarak çekemiyoruz malesef.. benim merak ettiğim tr deki yabancı tabanlı bankalarda buna dahil mi? (citi, hsbc....) acil bi cevaba ihtiyacım var..bilen arkadaslardan bilgi vermelerni rica ediyorum.. şimdiden tesekkurler...

• Amerikada bir hesabın olması gerek. Türkiyedeki hangi banka olursa olsun parayı transfer edemiyorsun diye biliyorum.
  • hangi bir miktarda paradan bahsediyoruz bilmiyorum ama hsbc üzerinden her yerde hesap acabiliyorsun sanırım, orda bir hesap acıp burdaki hesabına aktarabiliyor olman gerek (%100 emin değilim). Tabiki bunun belli bedeli olabilir, getirisi ve götürüsüne bakar herhalde.
  • Banka hesabına ödeme alamazsın fakat kredi kartına alırsın.Şu an sadece VISA kabul diyorlar Mastercard yok bende deneme fırsatım olmadı.
    Yeni devreye girdi bu sistem 5$ işlem ücreti ödersin kur üzerinde TRY olarak kartına yatırılır para.
    Borcun varsa borcundan düşerler yoksa artı bakiye olur ama nakit avans kullanabilirsin faiz ile.
  • Ne kadar para var hesabında?.Ben nakite çevirebilirim...Msn'ni pm at konuşalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steam bakiyesi alınır
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.