Şimdi Ara

Paypal'a neden izin verilmedi? BDDK'dan resmi açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla burayı okuyunca bir an kendimi Norveç'te yaşıyor sandım.Herkes kanunlara uyulması falan demiş gören de ülkede hukuk kanun adalet var sanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Sözcüden aldığım habere göre BDDK'nın başına hayvanat bahçesi müdürü atanmış hayırlı olsun damatta bakan oldu felan... kötüleyecek bi şey bulamadım birisi acil kötülesin

Ensar'ın müdürü atanacak diyorlar.

Kılıçdaroğlu nun yeğeni atanmasın dikkat et..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, öyle de bir övünüyorlar ki duyan da Paypal'in genel müdür gelip bu arkadaşlara yalvar yakar dil dökmüş, bize bir istisna yapın demiş, bizimkiler de hayatta olmaz, biz prensipli insanlarız, haydi başka kapıya demişler. Olan gayet basit. Paypal cirosunda esamesi okunmayan bir ülkede kendisini kurtarmayacak yatırım yapmayı mantıklı bulmamış, bize eyvallah demiş. Şimdi bu konuda ne süper kahraman bir devlet kurumu var ne de adi Türk düşmanı bir şirket. Ha, adi devlet kurumu süper kahraman şirket de söz konusu değil. Olaylara birazcık nesnel bakmayı bilsek aslında ne güzel olacak ama... nerde o günler. Her konuda birbirimize girmek varken.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Sözcüden aldığım habere göre BDDK'nın başına hayvanat bahçesi müdürü atanmış hayırlı olsun damatta bakan oldu felan... kötüleyecek bi şey bulamadım birisi acil kötülesin

Tayyip baban izin vermeden olmuyor o işler.

• öncesinde kızdım ama eğer durum 1 yıldır bu şekildeyse; PayPal köşedeki topu da alıp sektirsin gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0quz28

quote:

Orijinalden alıntı: tahir40ee ne kullanıyoruz artık yurtdışı sitelerden oyun vs bişi alıcağımız zaman? Tavsiyesi olan?
    ininal kart kullan uzun süredir var olan İNG bankın servisi İNG bankamatiklerinden ücretsiz yükleme yapabiliyorsun veya mobil uygulamadan para aktarımı vsde olabilir

İnnial kart yurtdışında geçmez ne e-bay kabul eder ne freelance çalışan firmalar İnnial kart kredi kartı alamayan çocukların oyunlara para yatırması(wolftem gibi) yapılmış bir kart.

• Paypal sırtımızdan bıçakladı vay be

• Tabi canım öyledir bak Bddk derse inanırım,ne de olsa ülkedeki tüm kuruluşlar çok özgür(bknz merkez bankası faiz dayatması).
    Tüm dünyada(birkaç geri kalmış ülke hariç) kullanılan güvenilir bir sistem heryerde kabul görüyorda,burda mı sorun oluyor bir tek.
  • Paypal konulu her haberde yazdik burada da yazmazsak olmaz .hele de ak parazitler dolusmusken bu firsat kacmaz diye dusunuyorum.bunlarda yalan iftira olmadi camur mekanizmasi bunun yaninda da promosyon olarak milli orgazm formulu var.
    ustesinden gelmek basit.

Once kara para var kardesimmmm dediler

Sonra teror finansmanina aracilik var kardesimmm dediler

Sonuc olarak ne oldu .koskoca bir hic.

Yalan iftira olmadi simdi sirada

milli mevzuata uyacak lan !

Uymazsa sittir olup gidecek lan !

Posta koymak ona buna atar yapmak
    Ne de olsa anime polat alemdar 'in izindeyiz.

Milli mevzuaat ! ! !

Nedendir bilinmez bu milli mevzuat
    somadaki maden faciasinda ortada yok.

Bu milli mevzuat zarrab'in onune yatan bakanlar ve onlarin cocuklarina gelince yine yok.

Bu milletin....koyacaz diyen malum zat'a gelince yok.
    Bu zat'in vergi borclari silinince de yok

Bu noktaya dikkatinizi cekmek isterim
    ak parazitler.

Bu sozleri muhalefetten birileri soylemis olsaydi
    ne yazacaklarinizi biliyorum da
    sizde bunu itiraf edecek sıfat yok.

Istanbul'un siluteni bozan meshur gokdelenler
    Mahkeme kararina ragmen hatta bizim sarayin muhtari gonul koydum demesine ragmen bu milli mevzuat nerde lan !

Son olarak paypal vergi kaciriyormus
    Vay anasini
    Vay serefsizler
    Paşa paşa vergini vereceksin lan !

Diyenlere bir tavsiyem olacak.yaklasik bir yildir milli mevzuata uymadan faaliyet gosteren paypal bu surecte odemedigi vergiler ne olacak

Mili mi milli bddk bu konuda hangi adimlari atacak.

Milli mevzuat neyi emrediyor.diye merak ediyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 2 Haziran 2016; 23:32:22 >

• Aptal Paypal aciklama yapip "Milletin a...na koyacagiz" deseydi vergi liafi kalmazdi ortada. Biiiiz calmayi coook iyi biliriz.

• Eksi oyun bir an once gelmesi gerekiyor. 40-50 tane parali parazit surekli birbirine oy atarak yorumlarini yukari cikarip propaganda yapiyor yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

quote:

Offf Ses getirdi

• tahmin ettiğim gibi bir sebep, paypal yurt dışı alışverişleri için anlam ifade ediyordu umarım iyi bir alternatif bulabiliriz, bb paypal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurallara uymayan firma kim olursa olsun izin verilmesin. bence doğrusu bu. bende ülkemde paypalın olmasını isterim ama ülkem kanunlarını takmayan bir paypalı istemiyorum

• @ozkn_s parazitlik yapma ! kurallara uyacaksın yada defolup gideceksin SERVERlarının olduğu ülke.... Utanmasan pay pal 'ın önüne yatacak kadar kişiliksizsiniz malum. .....

• Vay efendim vergi vermiyormuş o kadar vergi meraklısıysanız her yeni tanıtım heberinin altına vergilerle bize iki katına gelir diye niye sızlanıyorsunuz ağır vergilendirmeden dolayı zaten herşeyi misliyle alıyoruz. yurtdışından binbir taklayla alışveriş yapma yolları arıyorsunuz gelmiş burda ahkâm kesiyorlar.

işin aslı şu paypay diyorki yatırım yapılacak bir ülke değilsiniz kardeşim

• paypal türkiyeyi takmıyoruz bize türkiye yani bddk karışamaz diyo e daha ne olsun .tabiki çıkması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

kurallara uymayan firma kim olursa olsun izin verilmesin. bence doğrusu bu. bende ülkemde paypalın olmasını isterim ama ülkem kanunlarını takmayan bir paypalı istemiyorum

kurallara uymayan firma kim olursa olsun izin verilmesin. bence doğrusu bu.
    o kadar dogru bir cumle ki herkes altina imza atar emin ol.
    Gel gor ki ortada ne sistem kaldi ne kural
    Ne adalet kaldi ne yargi
    Ne dogru soz kaldi ne de durust adam
    Saray ve sarayin soytarilari bu ulkede butun degerleri altust ettiler
    Neticede bozuk saatle gurur duyulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 2 Haziran 2016; 23:28:37 >
  • paypal takmamış tr yi

• turkiye paypal acisinda karli bir ulke olsaydi belki bunun icin ugrasabilirlerdi. belliki cokta ugrasmaya deger gormediler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.