Şimdi Ara

Paypal bakiyemdeki parayi banka hesabi olmadan cekmem lazim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paypal bakiyemdeki parayla yurtdisindan birsey almaya calistim ogrendimki paypal bakiyesindeki parayla yurrdisindan bisey alinamiyormus. Iyi barib bakiyemi paypal nakit kartima atiyim paypal nakit kartimla aliyim dedim ama paypal bakiyesini sadece visa olan kartlara atabiliyormusuZ. Paypal nakit kart ve ininal mastercard. Sadece visa kartlara bakiye aktarimina izin veriyor. Sacmaligin bir diger boyutu da paypal nakit karti aldigim zamanki kagitta (2ay once) paypal nakit karta paypal bakiyemi cekebilecegim yaziyordu(resim olarak ekledim) paypal nakit kart veya ininale parayi cekemedim. Dedim bari n11den tam altin alayim onu bozdurur parayi elime alirim dedim busefer de n11 guvenlik sebebiyle izin vermedigini soyledi. Paypal hesabimla ilgili bi problem degil. Paypali secer secmez boyle oluyor. Tc kimligim adim soyadim dogru yazili. Aradim n11i dedim acaba paypalla altin alinamiyormu neden bu boyle dedim. Uygulama sil yukle baska hesapla dene falan dediler hep ayni hata. Tekrar aradim birkac gune tekrar deneyin dedi. N11den de vazgectim. Param paypalda kaldi ne haecayabiliyorum ne cekbiliyorum.mumkunse banka hesabi acmadan nasil parayi cekebilirim? Altin almak gibi seceneklere acigim ama n11den alamadim altini. Hesabimda 785suan var haftaicinde biri para yolliyacak 860 olucak. Mantikli tavsiyelere acigim. Acaba diyorum paypal hesabi olanlara para satmayi mi denesem yazicioglunda falan. Yani ben ona 785yolluycam paypalina o bana 750elden vericek mesela. Bu arada neden banka hesabina cekmiyosun diyosaniz banka hesabim yok hic acmadim. Nasil isliyor kolay mi zor mu pek bir fikrim yok. Derseniz ki hemem acar hemen kaparsin arkanda bisey kalmaz zor bisey degil ugrastirmaz derseniz o da olur ama banka hesabi acmayi en som secenek goruyorum. Duzensiz yazimi okudugunuz icin tesekkur ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
     Paypal bakiyemdeki parayi banka hesabi olmadan cekmem lazim Paypal bakiyemdeki parayi banka hesabi olmadan cekmem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 den farklı yeni hesap acınız.

yada bir banka hesabına cekınız 7 gun beklersınız.
  • Paypal değil Paypal Nakit Kartın sitesinden kartınıza çekebilirsiniz. Daha sonra da o parayı harcayabilirsiniz.
  • Merhaba.
    PayPal Nakit Karta PayPal hesabınızdaki bakiyenizi çekebilmeniz için 18 yaşından büyük olmalı ve PayPal Nakit Kartınızı 2 ay önce kullanıma açarken sorunsuz bir şekilde PayPal hesabınızıda eklemiş olmanız gerekiyordu. Eğer 18 yaşından büyükseniz ve PayPal Nakit Kartınızı kullanıma açarken sizden PayPal hesabınızı sorup eklediysenizhttps://www.paypal-nakit.com/tr sayfasına PayPal hesabınızla giriş yapın. Soldaki para yükle bölümüne tıklayın ve PayPal'ı seçin. PayPal hesabınızdaki 785 lira bakiyeniz görünecektir. PayPal hesabınızdan günlük PayPal Nakit Kartınıza para yükleme limiti 750 TL'dir. 750 lira yazın ve onaylayın. İşlemi yaptıktan 25 saat sonra PayPal hesabınızdaki 750 lira 1 lira kesinti uygulanarak PayPal Nakit Kartınıza 749 lira olarak yüklenecektir. Yani işlemi şuan yaparsanız 12:00 de yarın saat 13:00 gibi para PayPal Nakit Kartınıza geçer.

• Anne-baba-dost yok mu?

Onların banka hesabına çektirirsin. Şimdi ad-soyad farklı banka hesabı farklı olana para çektiriyor mu emin değilim.

Çektirmiyorsa misal baban xxx yy adına paypal aç ve mevcut babanın mevcut ibanını ekle, ardından paypal bakiyeni baban için açtığın hesaba gönder ve o hesaptan çek.

Ben geçen hafta hesaba aktardım 3 iş gününde geldi ama bu süre değişebiliyor. Şimdi altını n11 den pahalıya alacaksın ve bozdururken ayrı bir değer kaybı olacak aşağı yukarı 80 lira zararın olacak bu meblağ için.

Dediğim yöntem sıfır zarardır.

• Oyundan gelen para anneme babama elli yil anlatsam anlamazlar
    Ben bi deniyim dediklerinizi yazicam buraya tekrar

• Enpara kartımı hesabına ekle parayı gönder bende sana havale edeyim

İstanbul bahçelievlerdeyim geri buralardaysan geri getirmek şartıyla enpara kartımıda alabilirsin

Tabi güvenmek mesele burda :D Ben enparaya çekmiştim 7 tl bişey kesmişti 17 dolara senin paraya ne keser bilemem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Nisan 2016; 13:26:10 >
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    aynı dediginiz gibi yaptım, gerçekten paypal müşteri hizmetlerinden iyi biliyorsunuz ne kadar teşekkür etsem az
    boş yere kızdım bide paypala kendi ürünlerini desteklemiyorlar diye
  • Pekala paypal hesabims para aktarimi yapabiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşa1978 -- 10 Nisan 2016; 15:10:51 >
  • birşey almaya çalışırken eger nakit kartın paypal hesabına kayıtlıysa ve bakiyende yeteri kadar para yoksa direkt parayı karttan çekiyor. yani para kartta dursa da bakiye gibi kullanıyorsun diye biliyorum. emin degilim bilenler aydınlatırsa daha iyi olur.
    ayrıca dün istekte bulunmuştum parayı karta aktarmak için aynı dediginiz gibi teb paramı paypal bakiyeme iade etmiş bugün. acaba yasalarla on odemeli kartlara para yükleme sınırı getirilmişti sanki o yüzden mi iade ettiler. 300 tl mi aktarmayı denesem bir fikri olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.