Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PAYPAL & BITCOIN Satın Al 9 Şubat 2018 23:19 1 1 PAYPAL & BITCOIN Paypal hesabınızdaki $ ları alıyorum.. Paypal ödemelerinizi yapıyorum.. (uygun komisyon) BTC ALIM-SATIM YAPILIRskype/telegram: yyildizz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya,Serdivan Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık KINDLE Paperwhite 3 (2016) Paypal İşlem Yapıldı. REF Paypal ödeme yapıldı. Referans ilandır. Paypal ödeme yapıldı. Ref
merhaba, mesaj attım ama aktif değilsiniz çok sanırım. bana geri dönüş yapabilir misiniz? mail adresi vs verebilirseniz oradan iletişime geçelim skype kullanmıyorum.
pm atıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık KINDLE Paperwhite 3 (2016) Paypal İşlem Yapıldı. REF Paypal ödeme yapıldı. Referans ilandır. Paypal ödeme yapıldı. Ref
pm atıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık KINDLE Paperwhite 3 (2016) Paypal İşlem Yapıldı. REF Paypal ödeme yapıldı. Referans ilandır. Paypal ödeme yapıldı. Ref