Şimdi Ara

Paypal hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

city = istanbul zip code = 34130 STate ne ya 2 harfle bisiler sec dior hangsini secicem bunların hic biri kabul etmior :(

• Msjını okudumda valla bu konuda ilk defa böyle bir problem duyuyorum.Bende böyle bi sorun olmamıştı hatta o code u kafadan attım.Ben izmirliyim başını saddece 35 yaptım sonra 35480 yazdım geçtim.Bi hatada vermedi.İstanbuldan oynayan arkadaşlar belki sana yardımcı olabilir.Onlara bir sormak lazım.
  • sen state ye neyazdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TranceMix

sen state ye neyazdın?

neler vardıki orada.?? Turkey varsa onu yapmışımdır.Bi söle bakayım neler var bende hatırlarım ozaman.
  • 2 harfli secenekler cıkıor onlardan bri ama :D
  • Ben silk leri kuzenimle aldım o bana aktarmıştı.O yüzden kredi kartıyla satın alma işlemini tam takip etmedim ve iyi hatırlamıyorum.Ama venicede oynuyosan onun nickini vereyim sana yardımcı olsun.
  • Athens :( yaz snroldu m45 e kadar geldim ticketsiz kasılmıor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank direkt hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bi ara sorarım onlara cevabıda bu topic e yazarım sen öğrenebilirsen öğren başkasından öğrenemezsen bu topiği takip et.en geç yarın yazmış olurum cevabını.hadi başarılar.
  • o iki harfliler amerikanın şehirleri ny,nv gibi şeylerse kesin amerikanın şehirleri

sen orayı boşbırak ama geri kalan tüm yerleri doldur eminim kabul edecektir
  • Bi 18 yaşına geleyim hangi oyunu oynarsam premium olacam paypalden üyelik alcam o zmn sölerim sana
  • amerikada yaşamıyoruz eyaleti boş bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Flower

Bi 18 yaşına geleyim hangi oyunu oynarsam premium olacam paypalden üyelik alcam o zmn sölerim sana

bende yaf bi kredi kartı bulamıyoz a.q.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.