Bildirim
Paypal hakkında
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Msjını okudumda valla bu konuda ilk defa böyle bir problem duyuyorum.Bende böyle bi sorun olmamıştı hatta o code u kafadan attım.Ben izmirliyim başını saddece 35 yaptım sonra 35480 yazdım geçtim.Bi hatada vermedi.İstanbuldan oynayan arkadaşlar belki sana yardımcı olabilir.Onlara bir sormak lazım. -
sen state ye neyazdın? -
quote:
Orjinalden alıntı: TranceMix
sen state ye neyazdın?
neler vardıki orada.?? Turkey varsa onu yapmışımdır.Bi söle bakayım neler var bende hatırlarım ozaman. -
2 harfli secenekler cıkıor onlardan bri ama :D -
Ben silk leri kuzenimle aldım o bana aktarmıştı.O yüzden kredi kartıyla satın alma işlemini tam takip etmedim ve iyi hatırlamıyorum.Ama venicede oynuyosan onun nickini vereyim sana yardımcı olsun. -
Athens :( yaz snroldu m45 e kadar geldim ticketsiz kasılmıor artık -
Bugün bi ara sorarım onlara cevabıda bu topic e yazarım sen öğrenebilirsen öğren başkasından öğrenemezsen bu topiği takip et.en geç yarın yazmış olurum cevabını.hadi başarılar. -
o iki harfliler amerikanın şehirleri ny,nv gibi şeylerse kesin amerikanın şehirleri
sen orayı boşbırak ama geri kalan tüm yerleri doldur eminim kabul edecektir -
Bi 18 yaşına geleyim hangi oyunu oynarsam premium olacam paypalden üyelik alcam o zmn sölerim sana -
amerikada yaşamıyoruz eyaleti boş bırak -
quote:
Orjinalden alıntı: Black_Flower
Bi 18 yaşına geleyim hangi oyunu oynarsam premium olacam paypalden üyelik alcam o zmn sölerim sana
bende yaf bi kredi kartı bulamıyoz a.q.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X