Bildirim
Paypal hesabı ile ilgili bilgili olanlar lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Forumdaki her 10 kişiden biri bile bilgili değil mi ya bu konuda :D -
1.Paypal hesabı oluşturmak için bir bankayla çalışmana gerek bile yok. Eğer oyundan kazandığın paraları nakite çevirmek istiyorsan da banka hesabının iban numarasını paypala girerek parayı transfer edebilirsin.
2.Evet. -
Çok makbule geçti ya sağol. Ama hâlâ paypal hesabı paracard yada hesap kartı ile mi açılmıyor yoksa ben mi açamıyorum anlamadım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: delgado101
Çok makbule geçti ya sağol. Ama hâlâ paypal hesabı paracard yada hesap kartı ile mi açılmıyor yoksa ben mi açamıyorum anlamadım :D
Hesap kartı ise alışveriş yapamazsın. Kredi kartı kullanman gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 18 Temmuz 2012; 21:07:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Psychonauts
quote:
Orijinalden alıntı: delgado101
Çok makbule geçti ya sağol. Ama hâlâ paypal hesabı paracard yada hesap kartı ile mi açılmıyor yoksa ben mi açamıyorum anlamadım :D
Hesap kartı işe alışveriş yapamazsın. Kredi kartı kullanman gerek.
Tamamdır anladım sağol tekrardan. -
cep-t paracardını paypalda kullanamazsın onu söyleyeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X