Şimdi Ara

Paypal İle ilgili Bilgisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim teknoloji ile aram iyidir ama, online ödeme yöntemleri ile aram çok kötüdür kullanmadığım için araştırmam da.
    Sözün kısası Bir PayPal hesabı yarattım kendime fakat ben kredi kartı kullanmıyorum ve kullanmayacağım da. Banka hesabımı tanımladım kart bilgisi olarak hesabımda da her zaman nakit bulunur maaş kartı olduğu için. Yalnız ben hesabıma bir türlü nakit yönlendiremiyorum bakiyem sürekli 0 TL de bankayı arasamda maaş kartları online hesaplara kapalı olur benim bildiğim o yüzden aramıyorum bile. Ben bu hesaba maaş kartımda ki paradan nasıl ekleyebilirim ve onu oyunda Rp çekmek için kullanabilir miyim.
    PayPal üzerinden RP çekeceğim. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi Forumlar.

• Paypal'a hesabınızı tanımladığınız zaman banka kartınızdan ödemeyi alır. Paypal 0 Gözükmesi sizi yanıltmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Paypal'a hesabınızı tanımladığınız zaman banka kartınızdan ödemeyi alır. Paypal 0 Gözükmesi sizi yanıltmasın

Yani ben oyun içinde PayPaldan ödeme yapmak istesem bana bakiye ile ilgili birşey sormayacak sadece hesabımda ki bakiyeden düşecek doğrumu anladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roulles

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Paypal'a hesabınızı tanımladığınız zaman banka kartınızdan ödemeyi alır. Paypal 0 Gözükmesi sizi yanıltmasın

Yani ben oyun içinde PayPaldan ödeme yapmak istesem bana bakiye ile ilgili birşey sormayacak sadece hesabımda ki bakiyeden düşecek doğrumu anladım ?

Aynen öyle senin kartından çekecek ayriyetten paypaldan alıyorsun 5.66 alıyor.Euro olarak ödüyorsun ve fazla kur alıyor yada ininalda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 24 Ekim 2014; 18:11:03 >
  • Ödeme yaptığınızda bu şekilde olacak, Paypal'ın kur değerleri normal kur değerlerine göre yüksektir. Benim gibi EUW oynuyorsanız buna alışmanız lazım.

Paypal İle ilgili Bilgisi Olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 13 Şubat 2015; 18:09:59 >

• Evet Euw da oynuyorum ama sürekli çekmiyorum bir arkadaşımın çok istediği skin vardı onu atıcam harrowing vasıtası ile alacak o da
    alışırım zamanla
    teşekkürler bilgilendirme için

@Plaib Yorumun için teşekkürler ^^
  • Bakiyenin 0 olmasi onemli degil yani onemli olan kartindaki bakiye.Zaten arkadaslarda gereken aciklamayi yapmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler
    Konu silinebilir.

@GurcellOnline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.