Şimdi Ara

Paypal-iTunes Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paypal hesabını Türkiye üzerinden almıştım fakat iTunes'a kaydedemiyorum.

Bu alıcı, bu işlemi tamamlamak için geçerli bir Amerika Birleşik Devletleri ödeme kaynağına sahip olmanızı şart koşuyor.

Böyle bir hata veriyor. İlla US hesabı mı açmak gerekiyor? Paypal hesabımı US'a çevirebilir miyim?

• bende tr isbankası sanal kartı tanımladım
    itunes da sorun çıkmadı

paypall ı ise dx.com da kullanıyorum

sanal kart uygulaması daha kolay oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

bende tr isbankası sanal kartı tanımladım
    itunes da sorun çıkmadı

paypall ı ise dx.com da kullanıyorum

sanal kart uygulaması daha kolay oluyor

Hocam kredi kartı kullanmıyorum. Sadece hesap kartım var. Onu paypala ekledim. Benim sorunum şu; iTunes'dan paypalı ekleyemiyorum. Üstteki hatayı veriyor.
  • cevap appledan

iTunes 10 for Windows: iTunes Store'da kullanılacak bir Apple kimliği hesabı ayarlama
    iTunes Store'da öğe satın almak için, şu hesaplardan birine gereksiniminiz vardır:

Bir Apple kimliği hesabı. Çevrimiçi Apple Store'dan alışveriş yaptıysanız, iPhoto kitabı satın aldıysanız veya MobileMe müşterisiyseniz bir Apple kimliği hesabınız vardır. Eğer yoksa iTunes'u kullanarak bir tane ayarlayabilirsiniz.

Önceden sahipseniz bir AOL hesabı.

Tüm hesap türlerinde, iTunes Store'dan satın alınanlar için nasıl ödeme yapacağınızı belirtebilirsiniz.

Note: AOL hesapları bazı ülkelerde kullanılamaz. Daha fazla bilgi için ülkenizdeki iTunes Store'u denetleyin.
    Yeni bir Apple kimliği hesabı ayarlamak için:
    iTunes'da, Mağaza > Hesap Yarat komutunu seçin ve ekrandaki yönergeleri izleyin.

Bir PayPal hesabınız varsa, kredi kartı bilginizi girerken bu hesabı ödeme yönteminiz olarak kullanabilirsiniz.

Note: Bazı ülkelerde ödeme için PayPal kabul edilmez.
    Öğeleri iTunes Store'dan satın alma

• anlaşılan US HESABI İLE itunes hediye kartı kullanacaksınız

iTunes hediye kartı almak için Paypal™ hesabınızı kullanabilirsiniz.
    Arkadaşlarınıza iTunes hediye kartı alarak onların da iTunes storedaki oyun, müzik, eğlence ürünlerinden faydalanmalarını sağlayabilirsiniz.

iTunes hediye kartı Amerikadaki (US) iTunes Store da kullanmak içindir. Kullanıcılar 10 milyon adet müzik parçası , 100,000 podcast ile 27,000 sesli kitap seçeneği arasından istediklerini satın alabilirler. iTunes hediye kartı satın almak için lütfen sitemize üye olunuz. 10 dolar, 15 dolar,25 dolar ve 50 dolarlik kartlar sitemizde mevcuttur. iTunes hediye kartıyla nakit para gibi Amerikada iTunes store'undan birçok ürünü satın alabilir ve kiralayabilirsiniz.

iTunes hediye kartı almak için Paypal™ hesabınızı kullanabilirsiniz. Paypal hesabınız yoksa sitemizdeki paypal linkine tıklayarak yeni bir paypal hesabı oluşturabilirsiniz. Paypal dünyaca güvenirliliği kanıtlanmış en iyi ödeme sistemidir. Sitemiz üzerinden yapmış olduğunuz ödemeniz elimize ulaşınca sistemimizde kaydettiğiniz email adresinize ürün aktivasyon kodu en gec 30 dakika içerisinde gönderilecektir. Size gelen kodla birlikte Amerika (US)iTunes online store sayfasına gidip ,kodu girip iTunes store sayfasından seçtiğiniz ürünü ısmarlayabilirsiniz. Seçim yapabilecekleriniz arasında müzik parçaları, oyunlar, podcasts ve filmleri bulabilirsiniz.

iTunes store ilk olarak müzik üzerine kurulmustu. Simdi ise müziğin yaninda oyunlar, filmler , podcasts vs gibi bir cok ürünü bulmanız mümkün. Bunların hepsini iTunes storeundan iTunes kartınızı kullanarak satın alıp , Iphone, I pod ya da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza iTunes hediye kartı alarak onların da iTunes storedaki oyun, müzik, eğlence ürünlerinden faydalanmalarını sağlayabilirsiniz. Sitemiz sayesinde koltuğunuzdan kalkmadan iTunes kartı kendiniz,aileniz ve arkadaslarınız için sipariş edebilirsiniz. Kartı sipariş etmeniz için sadece sitemize üye olmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 18 Aralık 2012; 22:17:38 >

• Gittigidiyordan 25 liralık hediye kartı aldım. Paypal'a gerek kalmadı şimdilik.

Teşekkür ederim ilgin için bu arada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.