Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
230.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haziranda kart ücreti olan 5tl karta iade edilecek. Onu da kullandıktan sonra ister kesin ister saklayın. Zaten bir işe yaramayacak. Paypal hesabının ise nakit kart ile bir ilgisi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Encard nasıldır arkadaşlar paypal nakit kart iptal olduğu için encard düşünüyorum yine paypal gibi özelliklere sahip mi kullanan, bilen var mı? Yani para çekme filan birde hb adlı sitede filan olmuyordu paypal nakit kart encard da orda sıkıntı var mı? Yine paypal gibi gidip yüklüyorsun kullanıyorsun öyle mi işliyor yoksa bir banka hesabınamı bağlı o kart bilen varsa anlatırsa sevinirim :)
  • Ne yazık ki paypal tamamen kapanıyor.Yeni türkiye.
  • Paypal hesabında para olan arkadaşlara bilgilendirme amaçlı olarak yazıyorum. 6 hazirana kadar paralarınızı çekiniz. Paypal tamamen kapanıyor, Türkiye'den çekiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşçakal PayPal, Hoşgeldin TROY (https://troyodeme.com) mu diyelim?
  • hocam tamam çekelim de 10 tl var işlem yapmak için en a 15 tl olması gerekiyormuş artık para yüklemede yapılmıyor o 10tl yanıcak mı orda şimdi anlamadım ne yapmak lazım bilen varsa acil yazsın
  • Değerli arkadaşlar.
    Nisan 29da originden access üyelik almıştım. Bildiğim kadarıyla biz iptal etmediğimiz sürece ve bakiye oldukça yenilemeyi otomatik yapıyor her ay bittiğinde ea. Paypal ile almıştım bu arada. Sıkıntı da tam olarak bundan kaynaklanıyor sanırım.

Mayıs 29 ve 30da baktığımda üyelik yenilenmiş gibi görünüyordu. Oyunlara eriştim oynadım hatta 1 saat öncesine kadar. 1 saat kadar önce durduk yere üyelik iptal oldu, yenilemek gerektiğini söyledi. Ben de yenilemek istedim ancak paypalı hiçbir şekilde kabul etmiyor. Birkaç gün evvel başka bir arkadaşım hesabına access almak istediğinde kart ekleyin hatası veriyord. Bende ise işlem tamamlanamadı , daha sonra deneyin gibi hatalar çıkmakta.

Şimdi 2 temel sıkıntı : origin web store ya da uygulamasından hiçbir şekilde paypal ile access alamıyorum & paypal.com.tr den hesabıma girip baktığımda da bakiye 0 görünüyor. Nisan 29de 30TL yatırmıştım o gün de 0 gözüküyordu aslında. Nakit kartın son günüydü teb atmden yatırmıştım.
    Hem origin order history hem de paypal hesabımdan işlem geçmişine bakıyorum, sadece ilk ay aldığım yani Nisan 29undaki access ödemesi görünüyor. 13.33TL (3,99€) Kafamda deli sorular.
    Mayıs 29unda üyeliğim yenilenmediyse 2 gün oyunları nasıl oynadım acaba ay sonunu mu bekledi EA. Hem bakiyeyi çekip hem de üyeliği yenilemiyorsa o zaman sıkıntı daha büyük. Hem paypal hem de ea destek ile iletişime mi geçeceğim ben şimdi. Bakiyeyi de göremiyorum hiçbir banka hesabım ve kartım da yok napacağımı şaşırdım.

Edit: paypal nakit ten girip baktım ve olayı anladım arkadaşlar. Paypal nakitte görünüyor bakiyem. Accessi yenilememe sebebi de yetersiz bakiyeymiş bunu gördüm. Online kurye ücreti diye 4tl kesmiş nedense nakit kartta. EA de ay sonunu beklemiş muhtemelen üyeliği bitirmek için.
    Daha önceden benim gibi nakit karta yükleme yapanlar varsa ana paypal hesabı değil nakit kart a girip oradan bakiyeyi kontrol etsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 31 Mayıs 2016; 2:39:55 >

• Dr.com.tr'den ürün alın
  • tksharmely kullanıcısına yanıt
    Troy sadece yurtiçi alışverişlerde geçerli bu sistemin uluslararası geçerliliği henüz yok büyük bir ihtimalle olmayacak.
  • birisi beni bilgilendirsin şimdi bende paypal kullanıcısıyım (yada kullanıcısıydım) hizmet kapandı deniyor.
    benim paypala bağlı enpara hesabım var artık kullanamıyacakmıyım nasıl olucak bu iş battlefield 1 için hazırlık yapıyorum enpara üzerinden ne olacak şimdi herkes bir şeyler yazmış kafam oldu kazan.
  • artık tüm paypal kapanıyor türkiyede
  • Zero5.0 kullanıcısına yanıt
    Paypal artık yok neyini anlamadın hesaptaki kartları sil paranıda çek

• Humble bundle sitesinde geçiyor mu

• Paypal a bağlı iki kartım var biri paypal nakit kart, ötekisi garanti sanal kart. Şimdi ben steam veya origin den alışveriş yapamayacak ve origin access i yenilemeyecek miyim ? illa kredi kartı mı gerekiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notrinova N kullanıcısına yanıt
    Paypal aracılığıyla yapamazsınız artık. Direkt kart bilgilerini vermelisiniz.
  • nakit kartlara ucretlerin yatırıl yapmadığını nasıl kontrol edebiliriz acaba?
  • kart ücreti 5 tl benim kartlarıma yatmış . baya duygulandım:I
  • 0.23 kuruş bakiye kaldı beyler bimde flan var mı 20 kuruşa bir şeyler?

• mysterious79 M kullanıcısına yanıt
    İski'den ödeme yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 31 Mayıs 2016; 22:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.