Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.555
Cevap
145
Favori
230.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İninal varken gereksiz gerçekten, fazladan hiçbir şey sunmuyor üstüne üstlük eksileri var. Tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Eğer paypaldaki hesabımız bağlı olacaksa ve paypaldaki parayı hızlı bir şekilde çekebilecek isek bende hemen bir tane alırım.

Kart Özellikleri Neler?

- PayPal bakiyenle Online hizmetlerden kartına para yükleyebilirsin. +18
    - Kartını PayPal hesabına ekleyebilir, PayPal hesabın yoksa ücretsiz hesap açabilirsin. +18
    - Kartını PayPal hesabına ekleyebilir, PayPal hesabın yoksa ücretsiz hesap açabilirsin. +18

Bende bunun için alacağım hocam. Bakiyelerimi karta aktarmak, bu karttan atmlerden çekmek veya netten alışveriş yapmak. Böylece sadece gittigidiyor sitesine esir olmayacağım.

Paypal kartına değil de paypal hesabımıza para yükleyemıyor muyuz?

Edit: Kredi kartı olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 1 Ocak 2014; 23:18:19 >

• Konuyu bi okuyum soracaklarım var benim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip Her İşleme Ücret Kesiyorlar Olmamış
  • Enpara gibi bi olay varken tutmaz. Hicbir avantaji yok enpara uzerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

Eğer paypaldaki hesabımız bağlı olacaksa ve paypaldaki parayı hızlı bir şekilde çekebilecek isek bende hemen bir tane alırım.

Kart Özellikleri Neler?

- PayPal bakiyenle Online hizmetlerden kartına para yükleyebilirsin. +18

Bende bunun için alacağım hocam. Bakiyelerimi karta aktarmak, bu karttan atmlerden çekmek veya netten alışveriş yapmak. Böylece sadece gittigidiyor sitesine esir olmayacağım.

Paypal kartına değil de paypal hesabımıza para yükleyemıyor muyuz?

Edit: Kredi kartı olmadan

Anladığım kadarıyla Paypal hesabına kredi kartı gibi de ekliyebiliyosun tıpkı ininal gibi

• Sürekli masraf kesiyor kullanmasan bile biraz sıkıntılı ama yurtdışı siteleri için alışverişte avantajı olabilir.
  • enparada hiç bir şeyde gram para alınmıyor ne para çekerken ne para yatırırken ne transfer yaparken bunlarda para çek 1 lira para yatır 1 lira para transfer 5 lira hiç bir avantajı yok ayrıca enparayı paypalada kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 2 Ocak 2014; 0:17:26 >
  • bu zımbırtı sadice kendine iyi kullanıcısı için iyi değil özellikle ölücünün kralıysa hiç yaramaz o kişiye tutmaz bu enpara daha mantıklı seçenek.
    www.enpara.com linki koyarım.
  • telefon numarasını dediği gibi yazıyorum ama hala hata veriyor

• Çöp. Herşeyden ücret alıyorlar

• Tel. No hata veriyorsa farklı bir numara ile deneyin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

kart satış noktaları nereler gidip almak istiyorum sitede var ama tıkladığımda ödeme noktaları çıkıyor

Hocam ona bende henüz erişemedim. Galiba kartın lansmanı yapılmadığından. Tam olarak hizmete açılmadığını düşünüyorum çünkü Paypal Müşteri Hizmetlerine sordum kart ile ilgili henüz bir geri dönüş yapmadılar maalesef.
  • İstedim ben de , tahminimce sali gelir.
    Çok kesinti var gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal Müşteri Hizmetlerinden cevap geldi:

Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]

Kart talepleri önümüzdeki hafta, 6 Ocak sonrası gönderilmeye başlanacakmış. Takip eden arkadaşlara duyrulur. Gelişmeleri ilk konuyada ekleyeceğim.
  •  Paypal Nakit Kart Programı Durduruldu [Ana Konu]
  • Mesaj dursun alabilirim

• Gg uzerinden satis yaptigimizda odeme bu karta geciyor mu?

İninaldan farki tam olarak ne?

• Kart henüz gelmedi deneyemedim fakat gittigidiyorda zaten paypal geçiyor. Bu kartda sorun olmayacaktır
  • Kredi kartı olanlar için bir getirisi olacağını sanmıyorum zaten PayPal'a tanımlı yani.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.