Şimdi Ara

PAYPAL ONAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, kredi kartım olmadığı için paypal hesabımı onaylayamıyorum. uygun bir ücret karşılığında yardımcı olabilecek arkadaşlar yardım edebilirler mi?
    birde bi sorum olacaktı hesap onaylandıktan sonra iş bankası bankamatik kartımdan para aktarabilir miyim paypala. yada başkasına para göndertip dealextremeden alışveriş yapabilirmiyim?

• Benimde hesabı kitlediler hemde içinde bir miktar para vardı . Daha da girmem paypala , sövdüm çıktım
  • bankamatik kartıyla paypalı onaylatamazsın.bir tek garantinin atm kartı oluyordu.yani kredi kartınız yoksa olmaz.
  • bankamatik kartıyla onaylatamayacağımı biliyorum. şimdi bir arkadaş onayladı sanal kartla. benim sormak istediğim şimdi onaylanan bu paypal hesabına iş bankası kartından para gönderebilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses88 -- 2 Kasım 2010; 7:47:21 >
  • bankalar arası para transferini diyorsan arkadaşının x bankasındaki x hesabına eft yaparsın.
  • öyle dememiştim ama neyse. son sorum, malum onaylatırken kendi sanal kartımı kullanmadım. şimdi netten biri benim paypala para gönderdiğinde sorunsuzca dealextremeden alışveriş yapabilirmiyim yoksa illaki karttan mı çekecek parayı. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • banka hesabindan paypal a para yatiramazsin.baska paypaldan transfer olursa,hesaptaki para kadar kullanabilirsin,eksik kismi ise paypal sanalkarttan cekerek tamamlar.garantinin banka kartiyla sanlkart yaratip onaylatablirsin paypala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.