Şimdi Ara

Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
45
Favori
41.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu günceldir. paypal para transferi, ebay etsy alışverişi yada paypalın geçtiği herhangi bir siteden alışverişlerinizi yapıyorum. mesaj atabilirsiniz. forumdan mesaj atmayın. facebooktan mesaj atın

Para Transferifacebook
    Para Transferi
    https://www.facebook.com/paratransferii

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendisiyle 95 Euroluk işlem gerçekleştirdik.Hızlı geri dönüş yapıyor.Güvenilirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AP Shaco Pentakill

Kendisiyle 95 Euroluk işlem gerçekleştirdik.Hızlı geri dönüş yapıyor.Güvenilirdir.
    saolun hocam. paypal işlemlerinin ekran fotoları

Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYAPaypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYAPaypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA

bu arada yanlışınızı düzeltim, 95 yuro değil 103.98 yuro gönderdik.

• Merhaba hala ebaydan ürün almak mümkün müdür ? İstediğim ürün bu ne kadar komisyon alıyorsunuz? Bilgilendirebilir misiniz özelden?

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Turko_67

Merhaba hala ebaydan ürün almak mümkün müdür ? İstediğim ürün bu ne kadar komisyon alıyorsunuz? Bilgilendirebilir misiniz özelden?https://www.ebay.com/itm/Cover-Fog-Lamp-Spot-Light-Chrome-For-Mitsubishi-Mirage-Space-Star-2012-2015/333393151123?hash=item4d9fc7c493:g:VGwAAOSw2XddzQvx
    Evet mumkun. Buraya mesaj atin

www.facebook.com/paratransferii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 5 Temmuz 2020; 12:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin dediği gibi arkadaş sıkıntısız alışveriş için yardımcı olup yarım saat gibi bir sürede hemen işlemleri tamamlıyor. Herkese tavsiye ederim. Hamit Bey tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingspc

Herkesin dediği gibi arkadaş sıkıntısız alışveriş için yardımcı olup yarım saat gibi bir sürede hemen işlemleri tamamlıyor. Herkese tavsiye ederim. Hamit Bey tekrardan teşekkür ederim.
    rica ederim hocam. yaptığımız işlemin ekran görüntüsü

Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA

• 11,30 Euro göndericem birine ufak bir işim var ne kadar komisyon alıyorsunuz facebook kullanmıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 21 Temmuz 2020; 9:2:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

11,30 Euro göndericem birine ufak bir işim var ne kadar komisyon alıyorsunuz facebook kullanmıyorum bu arada.
    Faceden yazin. Fake bir hesaptan yada arkadasinizdan yazabilirsiniz. Neden sadece facebooktan iletisime gectigimi merak ediyorsaniz

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138294962

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 28 Temmuz 2020; 16:9:38 >

• Arkadaşlar kendisiyle iletişime geçtim işlemimi gerçekleştirdim son derece güvenilir biri içinizde şüphe olmasın.
  • Türkiye'de bulamadığım ve paypal dışında satış yapmayanlar yüzünden satın alamadığım ürünü sağolsun almamı sağladı. Gelen mesajları da geciktirmeden iletti. Çok teşekkür ederim. Güvenin yeter...

• Güzel bir alışverişimiz oldu Hamit bey ile. Güvenebilirsiniz
  • Arkadaşlar paypal'ın yabancı sitesinden hesap açın, ben yıllardır ödememi bu suretle yapıyorum
  • Gümrükler inanılmaz sıkı aylardan beri ufacık paketleri bile açıp,inceliyorlar. Hamit bey'in verdiği hizmet fevkalade ancak yüksek gümrük vergisini ödedikten sonra fiyat avantajı yok oluyor,çekilen sıkıntılar da cabası.En temizi taşıma ücretini verip güvenilir kişilere getirtmek😑

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orbital76

Gümrükler inanılmaz sıkı aylardan beri ufacık paketleri bile açıp,inceliyorlar. Hamit bey'in verdiği hizmet fevkalade ancak yüksek gümrük vergisini ödedikten sonra fiyat avantajı yok oluyor,çekilen sıkıntılar da cabası.En temizi taşıma ücretini verip güvenilir kişilere getirtmek😑
    müthiş yanlış bir genelleme. fiyat avantajı yok oluyor demişsiniz. trilyon tane gümrüğe rağmen hala karlı ve türkiyede bulunmayan ürünler var.

• hamitocak H kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle diyeyim ve 'müthiş yanlışımı 'telafi edeyim ; kendi ilgi alanımda bulunan ürünleri getirdiğimde maruz kaldığım gümrük vergileri ,ürünler 'unique' olsa bile fiyat avantajını baltalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitocak

müthiş yanlış bir genelleme. fiyat avantajı yok oluyor demişsiniz. trilyon tane gümrüğe rağmen hala karlı ve türkiyede bulunmayan ürünler var.

Alıntıları Göster
    Artık yeni sistemde çöp dahi getirseniz gümrüğe tabi. PTT memurlarının resmen kafasına göre kapıda ayak üstü istediği ücretler de cabası. Evet Türkiye'de olamayan bazı şeyleri alabilirsiniz fakat hem bu döviz kurları, hem gümrükleme masrafı, hem de vergilendirme ile gerçekten bir avantajı kalmadı artık. Dolar: 7,90 Euro: 9,30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtalanekspresi -- 12 Ekim 2020; 17:23:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtalanekspresi

Artık yeni sistemde çöp dahi getirseniz gümrüğe tabi. PTT memurlarının resmen kafasına göre kapıda ayak üstü istediği ücretler de cabası. Evet Türkiye'de olamayan bazı şeyleri alabilirsiniz fakat hem bu döviz kurları, hem gümrükleme masrafı, hem de vergilendirme ile gerçekten bir avantajı kalmadı artık. Dolar: 7,90 Euro: 9,30

Alıntıları Göster
    gümrüğe yeni tabi olmadı uzun süredir böyle zaten. yurtdışından ithal edilen ürünler zaten dolarla alınıyor. siz tr den alsanızda o adam dolarla aldığı için dolar artınca trde o ürünün fiyatıda artıyor. o yüzden dolar 10 lira olsada yurtdışından trye göre ucuza ürün alınabilir ki ben sürekli alıyorum zaten.

• ben de sıkıntısız faydalandım arkadaştan teşekkürler
  • 3 gündür uğraştığımız smart ip tv arkadaşın yardimiyla aldik. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.