Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA (14. sayfa)
-
-
paypal ödemem için çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde yardımcı olsu Hamit beye çok teşekkür ediyorum face messenger üzerinden yazmanı yeterli. güvenmezsen sana da güvenmezler. -
mesaj atın hocam banaquote:
Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3
merhaba, internetten sadece paypal ile ödeme alan bir siteden alışveriş yapmak istiyorum. acaba hesabı olup yardım edebilecek olan var mı ücret karşılığı?______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Son derece güvenilir bir arkadaş, az önce bir premium account satın alındı bana ve ışık hızıyla iletildi bilgiler, kendisine çok teşekkür ederim. Yorumum referans olarak kabul edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: oguz707
Selamlar. Diyelim ki 400 dolara ürün aldım. Tahminen ne vergi çıkar. Bır de İstanbul dışında olanlar nasıl bir yol izleyecek. Teşekkürlermerhaba. vergi olayını bilmiyorum ne kadar kesiyorlar. onu araştırmanızı öneririm. şehir farketmiyor, tüm türkiye deki arkadaşlara yardımcı oldum ve oluyorum. ürünler zaten direk sizin adrese gidiyor, bana uğramıyor ürünler.
Smart iptv uygulamasını satın almak için Hamit beyle iletişim kurdum. Havaleyi yapmamla, PayPal ödemesinin yapılması aynı anda gerçekleşti. Sorunsuz alışveriş için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zamsoonloo
Smart iptv uygulamasını satın almak için Hamit beyle iletişim kurdum. Havaleyi yapmamla, PayPal ödemesinin yapılması aynı anda gerçekleşti. Sorunsuz alışveriş için teşekkürler.rica ederim. paypal işleminin ekran fotosu
Ebay üzerinden alışveriş yapmak amacıyla kendisine yazdım ve çok hızlı geri dönüş aldım. Güzel anlaşıp sorunsuz alışverişi yaptık. Üyelik alındığından ebayden dönüş hızlı ve bana aktarımı kısa sürdü. Teşekkürler.
-
yurtdışındaki bir hesaba 100 dolar göndermemde çok yardımcı oldu. kesinlikle güvenilir bir hizmet veriyor. aklınız kalmasın. ben biraz da riskli bir alıcıya gönderiyordum. benim paramı benden fazla düşünerek defalarca uyarılarda bulundu. neyse ki kendisinin başını daha fazla ağrıtmadan sorunsuz hallettik, kesinlikle tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkersanliyurtdışındaki bir hesaba 100 dolar göndermemde çok yardımcı oldu. kesinlikle güvenilir bir hizmet veriyor. aklınız kalmasın. ben biraz da riskli bir alıcıya gönderiyordum. benim paramı benden fazla düşünerek defalarca uyarılarda bulundu. neyse ki kendisinin başını daha fazla ağrıtmadan sorunsuz hallettik, kesinlikle tavsiye ederim.
teşekkürler hocam. paypal işleminin ekran fotosu
-
quote:
Orijinalden alıntı: kesin0910 dakika içinde işlemi halletti çok mütevazi bir insan teşekkürler
rica ederim. paypal işleminin ekran fotosu
Bu arkadaştan almak yerine https://www.amerikanpaketim.com/paypal-odeme
ile alabilirsiniz, ben kendisine sordum 890 Tllik ödeme için 1000 tl istedi, %13'e geliyor, yukarıdaki verdiğim adres ile ödeme yaptım %10 kesiyor.
Edit: Açıklama gereği doğdu yöneltilen suçlamalar nedeniyle;
Bu kişiden daha önce alışveriş yaptım, facebook kayıtları halen duruyor, O zaman 247 tllik bir ödeme için 260 tl istemiştiniz, aciliyeti vardı göndermiştim.
Bu sefer de lazım oldu, paypal ile ödeme nasıl yapılır diye araştırırken amerikapaketim ve amerikadaniste gibi sitelerin benim için al seçeneklerini gördüm %10 kesiyorlardı, daha ucuz olacağını düşünerek siz geldiniz aklıma yazdım, 890 TL'lik ödeme için 907 tl dediniz, 930 göndereyim biraz daha çık dediniz, Bende %3 yetmez mi dedim, 1000 tl olsun dediniz, kalsın o zaman ben arkadaşımdan hallederim dedim, arkadaşıma ulaşamadım yukarıda yazan adresle hallettim.
İş görmek için yardımcı olmak farklı bir mevzu, bu işten para kazanmak için uğraşmak farklı. Forumda bu tarz şeyler genelde gönül tokluğuna yapılır, yapmıyorsanız da 40 tl para az değil kim kime bedava veriyor, komisyonlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye edeirm, sizden daha ucuza bu işi yapan kurumsal websiteleri var. Amacım reklam değil, taş atıp kolunuz yorulmuyor, madem gönlünüzden geçen miktar yazdınız en başa ona göre hareket etmeniz gerekirdi 110 tl komisyon nedir?
Boşuna kimse fazladan para harcamasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 15 Mayıs 2021; 20:25:17 >
-
bigottoman1453 adlı arkadaş, hocam saniyesinde faceden engellemişsiniz. engellemeseydinizde komisyonu konuşsaydık. hatta burdanda engellemişsiniz, engellediğiniz için mesajınızı alıntılayamıyorum. konuyu kötü yorum bırakmak için mi yaptınız? daha bana 10 dk önce yazdınız ne ara amerikapaketim den hizmet aldınız? amerikapaketim sitesinin reklamı için mi yaptınız bu yorumu?