rica ederim. paypal işleminin ekran fotosu |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
rica ederim. paypal ile ebay alışverişinin ekran fotosu |
PayPal ile sorunsuzca para gönderimi yaptım kendisiyle. Güvenelir birisi eğer kafanızda tereddüt varsa ve yorumu okuyorsanız hiç çekinmeyin. Her şey için tekrardan teşekkür ediyorum kendisine. |
selamlar. hala paypal için yardımcı oluyor musunuz? |
|
anladım. ne zaman belli olur acaba? etsy alışverişim var 1 tane de. aradan çıkaramaz mıyız? |
|
anladım. facebook adresinizi gönderirseniz takip edeyim |
|
bu etsy de satış veya alışveriş için normal kredi kartı felan geçimiyormu ? |
Başarılı bir şekilde alışveriş yaptık teşekkürler |
merhaba facebooktan yazdım bakar mısınız |
Cevapladim |
arkadaşlar ilk entrimde dedim ki forumdan yazmayın faceden yazın. forumdan yazıyor hala arkadaşlar. yazmayın burdan. ayrıca bildirimde gelmiyo burdan zaten. |
güvenilir bir arkadaş. hızlıca işlemi gerçekleştirdi. tskler. |
rica ederim. paypal işleminin ekran fotosu: |
Sayfanızı inceledim. Lakin büyük sakıncalar gördüm. En büyüğü de yasadışı iş yapıyor oluşunuz. Şöyle bir paylaşımınız olmuş: https://www.facebook.com/paratransferii/posts/2221898157845647 Yani bu ne demek: siz komisyon kaçakçılığı yapıyor, bu elde etiğiniz kazancın vergisini vermeyerek illegal iş yapıyorsunuz demek. Sakın bana bunun vergisinin olacağını bilmiyordum, demeyin. Zor değil. Gelen belli, giden belli. Fark komisyon. KDV'si kesilir, ay sonunda veya belli aralıklarla gelir vergisine tabiidir. Lütfen arkadaşı şikayet edelim. DH forumu illegal işlere nasıl izin veriyor. İlla mahkeme kararı mı olmalı. Lütfen Gelir Dairesine şikayet edelim. |
ülkede paypal kullanmak yasak. paypalın yasak olduğu ülkede paypal hizmetini resmi yoldan veremem. ayrıca forumları dolaşın gidin. paypal hizmetini verip fatura kesen kimse yok. |