tamamdır hocam. kolay gelsin size. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
tamamdır hocam. kolay gelsin size. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evet |
video çektim arkadaşlar daha detaylı bir şekilde anlatıyorum https://www.youtube.com/watch?v=VtwRbA1BGWw&feature=youtu.be |
Uzun süredir sıkıntı çektiğim bir sorunu Hamit Bey halletti sağolsun.Alışveriş yapmak istediğim sitede Paypal dışında ödeme kabul edilmiyordu.Hamit Bey sağolsun İşlemimi çok kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde halletti.Kendisine teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rica ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler. paypal işleminin ekran fotosu |
güvenilir bir arkadaş. alışveriş işleminde hiçbir sorun çıkmadan halletti. teşekkürler |
hala aktifim. paypal işi olan varsa ilk gönderiye bakabilir. |
Facebook üzerinden ulaştım, hızlı bir geri dönüş sonrası yine hızlıca işimi halletti. Başarılı güvenilir. |
merhaba facebook olmadığı için ulaşamıyorum biraz yüksek meblağlarda da işlem yapıyor musun? €3.400 civarı mesela? |
merhaba. face çalışıyor ama neden gönderemediniz bilmiyorum. normalde evet yüksek meblağlar gönderiyorum. ama o kadar bakiyem şuan yok malesef. o yüzden yardımcı olamıcam. iyi günler dilerim |
Hamit hocam sagolsun hemen halletti kucuk buyuk demeden ugrasti benim icinde tesekkur ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rica ederim |
2017den beri hala devam. paypal ihtiyacınız varsa facebooktan mesaj atabilirsiniz |
ebay, discogs tarzı alışverişlerinizi halledebilirsiniz. hamit hocamın iletişimi oldukça açık ve düzgün. hızlıca halletti |
teşekkürler. paypal işleminin ekran fotosu. |
Arkadaş son derece güvenilir sağolsun işimi hızlıca halletti. |
teşekkür ederim. paypal işleminin ekran fotosu |