Bildirim
Paypal Para Transferi, Ebay - Etsy - iptv Alışverişi İçin BURAYA (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
-
teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB2FFC80D
adam.
başka söze gerek yok.kendisi müsait olduğu zaman vaktini ayırdı ve kılçıksız işlemimi halletti.sadece ebay üzerinde değil,paypal'ın geçerli olduğu tüm mecralarda yardım edebiliyor.
sağolsun.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
-
pm -
Faceden yazin.www.facebook.com/paratransferii
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >______________________________
-
Merhaba aliexden aldığım ürünün para iadesi paypal le ile yapılacak siz konuya para çekimi yapmıyorum yazmışsınız nedenini sorabilir miyim? benim bu parayı çekmemin bi yolu vsr mı bilgilendirirseniz sevinirim -
nedeni ödeme alma limitim var. o limiti harcamak istemiyorum. kendinizin parayı alabileceği bir yöntem bilemiyorum. ama forumda muitobom nickli bir arkadaş daha var. onu öneririmquote:
Orijinalden alıntı: hib.96
Merhaba aliexden aldığım ürünün para iadesi paypal le ile yapılacak siz konuya para çekimi yapmıyorum yazmışsınız nedenini sorabilir miyim? benim bu parayı çekmemin bi yolu vsr mı bilgilendirirseniz sevinirim
https://forum.donanimhaber.com/ebay-com-ebay-alisverisleriniz-yapilir-paypal-odemeleriniz-yapilir--122658429
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 11 Mayıs 2019; 18:16:41 >______________________________
-
Çok soruluyor. Artık buraya bir cevap yazmam lazım. Soran herkeside bu yazıya yönlendiricem.
Neden sadece facebooktan iletişime geçiyorsunuz?
1- Bu zamana kadar fazla kişiyle konuştumki artık konuştuğum belli başlı şeyler dışında başka bişey konuşmuyorum. Herkes aynı şeyleri sorduğu için benimde durmadan aynı şeyleri oturup yazmam lazım. Facebookta hazır yanıt özelliği var. Siz sorularınızı sorunca oturup yazmadan tek tıkla cevap veriyorum ki bu bana müthiş zaman kazandırıyor.
2- Telefonumu istiyorlar hızlı iletişim için. İlk olarak kişisel olduğu için vermek istemiyorum. Belli bir süre verdim ve şu başıma geldi. Adam faceden mesaj atıyor cevap gelmeyince watsaptan yazıyor yada arıyor. Ben facebooktan mesajlarımın hepsini cevaplıyorum istisnasız. Eğer cevap vermediysem es geçtim sanmayın. Müsait değilimdir. Bekleyin. Müsait olunca cevaplıyorum
3- Forumdan yada emailden anlık mesaşlaşma yapamıyorsunuz ki bundan nefret ediyorum.
4- Facebookta tüm mesajlaşmalarım derli toplu bir şekilde bir arada duruyor. Kimle ne konuştuğumu rahatlıkla tekrar bulabiliyorum. Mesajlaşmaları arama özelliği var.
İşte bu sebeplerden dolayı sadece facebooktan mesajlaşıyorum.______________________________
-
Paypalimda 18 dolar para var az .. Bunu ucret kesilmeden banka hesabima aktarmanin yolu var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu konuda yardımcı olmuyorum. kendiniz yapamazsınız. yada ben iki buçuk senedir yolunu bulamadım diyim. ______________________________
-
komisyonunuz nasıl? -
Mesaj atin
-
-
-
50 dolar Üstü başka bir site üzerinden çekilebiliyor.
18 dolarimin tl karsiligini 2 gunde paypal ustunden banka hesabima kesinti olmadan aldim. Hicbir sorun olmadi kesinti olmadi. Cok basitmis.
Nasıl oldu o, PayPal Türk bankalarına para göndermiyor ki. (hemde üstte hamit hoca yıllarca bunun yolunu bulamadım derken)quote:
Orijinalden alıntı: 1/2mv2
18 dolarimin tl karsiligini 2 gunde paypal ustunden banka hesabima kesinti olmadan aldim. Hicbir sorun olmadi kesinti olmadi. Cok basitmis.
Evet bende merak ediyorum
-
Meraklim bir sey yok. cepteteb kullaniyorum. 2 sene once falan ama hesabimi kaydetmistim. Siz boyle diyince olmuyor sandim. Meger oluyormus parami cektim. 2 gunde aktarildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X