Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Dostum tek kafadan yönetiliyor bu ülke aynı k.kore tarzı elbet tıklatırlar bilgiyi ona da zaten nette şuan olay oldu bu.

Onu bunu bilmem şuan paypal sınırlı sayıda ülkede aktif değil örnek: ıraq, iran, democratic republic of the congo, north korea, sudan, syria, vs. birkaç tane daha belki eklenir. Geri kalan 200 küsur ülkede faaliyetleri devam eden bir yapıyı nedeni ne olursa olsun tr'den çekilmesine izin verilmemeliydi. Faaliyet dışı ülkeler zaten size neyi anımsatıyor anlamışsınızdır.

Sadece ilk cümlenin okudum

Kesinlikle haklisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Başka ülke hesabı alabilirsiniz. Hatta bu iyi bile oldu paypal bakiye ile yurtdışı alışverişe izin vermiyordu Türkiye hesabı açıldığından beri.

Benim paypal.de (almanya) hesabım vardı onu kullanabilecek miyim acaba?
  • Hesabimdaki son para olan 5 kusur lirayi da loseve bağışladim.Ardindan hesabi kapattim.Paypaldan bagis yapildigini bilseydim daha once yapardim bagisi.Neyse damlaya damlaya gol olur arkadaslar.sizler de boyle bisey yapın da corba da dh olarak bizim de bir tuzumuz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 31 Mayıs 2016; 19:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal gibi dünyada marka olmuş bir firmaya bddk lisans vermiyor... şaka gibi..
    paypal sitesinde bddk yı kullanıcılarına şikayet ediyor ve reaksiyon bekler gibi bir ayrılış yazısı yazmışlar.... paypal büyük paraların döndüğü bu ülkeyi bu kadar kolay terketmemeliydi.....
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    LÖSEV'e bagışla kampanya başlattılar sende destek ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri gelmesini umuyorum, gerçekten kötü oldu bu sektörden ekmeğini çıkaran bi sürü insan var yazık oldu sonumuz hayır olsun.
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    bunlar gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleri galiba cizrede fillan yaşıyorsunuz
  • la daha yeni paypal açmıştım,bendeki de böyle bir şans
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    pardon nerede 2.5euro söylede biz de alalım

https://produkte.migros.ch/optigal-poulet-241001092000 1 kilo tavuk 6 frang yaklaşık 18 tl
    https://produkte.migros.ch/leger-rindshackfleisch 6frang 300gr kıyma yaklaşık 18tl
    https://produkte.migros.ch/m-budget-rindsvoressen dana eti kilosu 18.60 frank yaklaşık 54 tl

• Hesabımda bir kaç dolar olması lazım. Onu Lösev'e bağışlayıp hesabı kapatırım. Kolaylık sağladığı kesin ama bu olayı bile siyasete döküp tartışanları anlamak güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 31 Mayıs 2016; 19:33:17 >
    Yurtdisinda uni. okumussun ama bi paypalla ulkenin batmayacagini ogrenememişsin. Hicbir kimlik gerekmeden insanlarin birbirine yasal takibi mumkun olmadan para gonderip çekmelerinin ucu nerelere çıkıyor bunu idrak edemiyorsan zaten diyecek bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 31 Mayıs 2016; 19:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

pardon nerede 2.5euro söylede biz de alalım

https://produkte.migros.ch/optigal-poulet-241001092000 1 kilo tavuk 6 frang yaklaşık 18 tl
    https://produkte.migros.ch/leger-rindshackfleisch 6frang 300gr kıyma yaklaşık 18tl
    https://produkte.migros.ch/m-budget-rindsvoressen dana eti kilosu 18.60 frank yaklaşık 54 tl

Dünyanın en pahalı ülkelerinden İsviçre'yi örnek gösteriyor asgari ücret 3500 Euro orada biliyor musun aslan işin komiği burada asgari ücret 400 dolar ve orada bile burdan ucuz

git Almanya Avusturya Bulgaristan Romanya araştır buraları bak bakalım 2-3 Euro mu değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

o zaman git amerikaya kardeş kafan mı güzel neden burada yaşıyorsun avrupa ülkesi bulgaristan bizden daha az asgari ücret alıyor rusya daha a asgari ücret alıyor ama siz avrupa seviciler başka ülkeleri yalamaya devam edin başımızdaki adam islamcı ya siz gidin ateist olun deist olun zaten allahın kurallarını yapmak size zor geliyor bak bakiyim son 15 yılın asgari ücretle benzin fiyatı karşılaştırmasına her sene daha fazla litre benzin alan kimmiş tabi gezi olaylarında 1.80den doları ateşleyende malum kesim siz gidin hollandaya isveçe pyd destekçi yerleri açın zaten yabancılık çekmiyorsunuz hepsi türk düşmanı

Şakasın galiba sen ateist olanı insandan saymıyorsun galiba dünya sadece müslümanlar için yaratılmadı merak etme imkanı olan birçok kişi yurtdışına çıkıyor ve geri dönmüyor paralarını hırsızlara kaptıracak gözleri yok milletin tabi benzinin yüzde kaçı vergi onuda söyleyiver hele veya asgari ücretin ne kadarı kesiliyor.Off of bu ülkede size gerçeği anlatmak çok zor hedef 2023 acaba ne üreticez globalleşmek için cevap veriyorum hiçbirşey biz anca 4 sene önceden gelen venüs telefonlar üretiriz sende o elindeki gavur telefonunu veya bilgisayarını bırak bari arkasında dur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ülke eyiye gidi eyiye
  • skrill e geçeceğiz artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Yurtdisinda uni. okumussun ama bi paypalla ulkenin batmayacagini ogrenememişsin. Hicbir kimlik gerekmeden insanlarin birbirine yasal takibi mumkun olmadan para gonderip çekmelerinin ucu nerelere çıkıyor bunu idrak edemiyorsan zaten diyecek bişey yok.

Yav he he, tamamen herşey düzgün ülkede bi PayPal sorunluydu, sırf savunduğun siyasilere laf gelmesin diye boş konuşup duruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 31 Mayıs 2016; 19:39:28 >
  • Arkadaşlar İmza Kampanyasına Desteklerinizi Bekliyoruz...

https://www.change.org/p/paypal-t%C3%BCrkiye-ye-kapat%C4%B1lmas%C4%B1n-askpaypal-paypal
    Ülkede yaklaşık 52 banka var, bunlarin hepsi kurallarda yazan gerekli şartlari yerine getirmiş ve ülkemizde faaliyet gösteriyorlar, paypal ise diyorki ben bu kararlara uymuyorum ve türkiyeden çekiliyorum. Şimdi bu 52 banka gerizekali, paypal çok zeki öyle mi??
    Vergi kaçırmadan, terör örgütlerine para aktarmaya kadar herşey var bu olayda. Öyle sandığın kadar küçük meseleler değil bunlar.
    Almanyada oyle ingilterede boyle, o işleri geçeceksin. Burası türkiye, uyarsan devam edersin, uymazsan o örnek verdigin ulkelere gidersin, tabi kabul ederlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 31 Mayıs 2016; 19:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ülkede yaklaşık 52 banka var, bunlarin hepsi kurallarda yazan gerekli şartlari yerine getirmiş ve ülkemizde faaliyet gösteriyorlar, paypal ise diyorki ben bu kararlara uymuyorum ve türkiyeden çekiliyorum. Şimdi bu 52 banka gerizekali, paypal çok zeki öyle mi??

Almanyada oyle ingilterede boyle, o işleri geçeceksin. Burası türkiye, uyarsan devam edersin, uymazsan o örnek verdigin ulkelere gidersin, tabi kabul ederlerse.

aynı mantıkla dünyadaki 203 küsür ülkede geçiyor ama sadece birkaç ülkede geçmiyor paypal. bir senin ülken mi zeki? dünyayla entegre olacağına saçma sapan şartlar getiriyorsun. şu saçmalığı da savunmayın be.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.