Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 dolar var tl hesabindan gelmedigi icin karta yollanamiyor paypal nakit karttada 7 tl var simdi bunu steamde 15 tl gibi kullanabilirnuyim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Bağış yaparsınız, yukarıdan para göndermeye girin ve işlemi adım adım tamamlayın. Eğer hata alırsanız hangi aşamada hata aldığınızı yazarsanız daha net olur.

Kayıtlı bir kredi kartı istiyor. Bende de kart olmadığı için orayı geçemiyorum, olsa dahi karttan çekmeye çalışacak sanırım.
  • Merak ettiğim bir şey var. Yurtdışı alışverişlerimizde PayPal ı herhangi bir şekilde kullamaya devam edebilir miyiz? Haberi duyunca çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.

• Hedef 2023 , çok güzel devam edin böyle
  • Olayı vergi vermiyor diye bağlayanlar olmuş... Bu ülkede 100000TL maaş alanda 1000TL maaş alanda...Aynı vergiyi veriyor
    Ürünlere verdiği KDV ÖTVde aynı miktarda...Önce bir bunu düzeltin...Sonra paypal'e didinirsin.

Öyle inşaat şirketlerinin Vergisini Borcunu sıfırlamaya benzemez...

Kısacası sonun başlangıcı gibi bir haber...Google,Apple,Microsoft falanda çekilsinde artık ne oluyorsa olsun bitsin bu çile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 31 Mayıs 2016; 18:32:01 >
  • buraya geldigi kabahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim türbanlı bacılarıma zorla paypal kullandırdılar
  • Sorunuma çözüm bulamayan bir müşteri hizmetlerini vardı iyi olmuş geri dönmemek üzere gitsin
  • BKM'nin troy ödeme sistemi içinmi önünü kestiler acaba. Demeden geçemiyorum.

Yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

amazonda zaten paypal geçmiyor. konuyla alakası yok yani amazonun. ebaydeki o dolandırıcılarında üstesinden paypal geliyor. paypal yoksa ebay de yok

o zaman benim için sıkıntı yok....
  • Bu site ne lahttps://troyodeme.com/

Troll olsaymış bari ismi. TROY... Bu mu şimdi Paypal'ın alternatifi?

• Ya her isin bir yolu yordami var arkadas... Kendi markani yaparsin, gercekten ust duzeye getirirsin, PayPal ile rekabete girersin, sen bu adami zarara ugratsan o kendisi zaten cekilir.

Altyapin yok, markan daha duyulmus edilmis degil, dunya statusunu gec Turkiye'de resmin yok. Neden boyle bir hainlik yapiyorsun ki?
  • Cok cok kotu oldu tıkırında calisan bir sistemide TR'de kullanamamak gercekten uzucu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 31 Mayıs 2016; 18:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

2 yıl önce bddknın çıkardığı mevzuata göre paypalın bütün birinsil ve ikincil sistemlerini türkiyeye taşıyıp üzerine yedeklerini de türkiyede bulundurması şartmış. Bu yüzden reddedildi diyorlar.

Ya komediye bakar mısınız? Düşünsene koskoca paypal serverları türkiyede tutacak

Şöyle söyleyeyim zannediyorlar ki Paypal'ı kapatmak küçük bir olay , Devletin başındakiler Paypal'da dönen paranın hesabını yapamamışlar belli ki.

Ülkemizde doğusundan batısına kadar çiftçisinden öğrencisine kadar inanılmaz bir ağa sahip Paypal.Bildiğim çiftçiler var paypal ile yurtdışına gönderi yapan veya yurtdışından ürün alan.Öyle 3-5TL'lik buğday falan da değil birçok tarım ürünü ve tonlarca bakliyattan bahsediyorum.

Buna ek birçok vatandaş evinden çalışarak paypal aracılığı ile ticaret yapıyor.paypal'ın ülkeden çekilmesi öyle büyük su kayanatacak ki 1 hafta içerisinde sorunu çözüp bakın hallettik diyecek ve üstüne siyasi olarak oy devşirmeye bile çalışacaklar.

Paypal konusu burada dalga geçenlerin kadar basit bir durum değil yani.Bırakın bizim ülkemizden yurtdışına giden ürünleri , yurtdışında ki birçok ürünün ülkemize girmesini engellemek demek Paypal'ın çekilmesi.Ciddi anlamda ekonominin

can damarlarından biri paypal.Kimse farketmemiş olabilir ama öyle.

• Ne var yani paypal yoksa ?

Sağolsunlar O kadar yol yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Guldurdunuz vallaha

Yazmiyacagim diyorum ama insani cileden cikartiyorsunuz

Dinimize bile karisiyorsunuz surada

Hadi diyelim musluman degilim hatta bu ulke vatandasi bile degilim diyelim
    Bu ulkede yasiyorum
    Alisveris yapiyorum vergi veriyorum
    Benzin aliyorum vergi veriyorum
    Nefes aliyorum vergi veriyorum

Tc vatandsi vergi veriyor
    Babasi ariyor
    Oglu sifirliyor
    Devlet calisanina milyon tl lik saat hediye ediliyor (sozde)

Bu dediginiz ve bunlari yapan bir insan islamci diyorsaniz
    Ben boyle bir islamcilik bilmiyorum

"Annanida al git"diyen bir sahistan ne bekliyorsunuz bilmiyorum

Suanda ozgur yasamanizin en buyuk etkenlerinden biri olan Ataturk e saygisi bile olmayanlara diyorum..

Ahhh ahhh nereye gidiyor bu genclik

Hocam boşverin laf anlatmazsınız bunlara. Adamlar öyle bir teslim olmuş ki. Yarın demokrasi kalksın dese destekleyecekler o şahısa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kötü oldu bu. Oyun ve csgo silah skinleri satmayı planlıyordum ama planlarım klozete düştü ve sifon çekildi.

Akk gibi bu durum içinde imza kampanyası düzenlenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

İnternetten yurtdışına satış yapıyordum parası paypal ile banka hesabıma geliyordu. Şimdi nasıl parayı aktaracağız merak ediyorum.

ecopayz kullan
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    İşte bu halde olduğunuz için almıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.