Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    hiç bişey istedigin zaman banka hesabına aktarabilirsin.6 hazirandan sonra bile
  • sharap S kullanıcısına yanıt
    Link tam olarak

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1247006-turk-markalarin-urunleri-ebayin-vitrinine-cikacak

Ancak şöyle bir durum var, ebay.com dan ürün aratan birisi ebay.com.tr (mesela) deki ürünü satın almak istediğinde sistem, ödeme kısmında adamın kredi kartını girmesini isteyecek ki paypal zaten kendini normal kredi kartı ödemelerinden daha güvenli bir sistem olarak tanıtıyor, ben dahil bir çok kullanıcısı da buna güveniyor. Alıcı, senin sattığın üründen daha pahalıya satan ve paypal kullanan satıcıyı tercih edecektir. Ebay, paypal ile ayrılmamış olsaydı belki aralarında bir anlaşma ile paypalden gelen parayı uluslararası havuzda tutarak bir şekilde bize ödemeyi yapabilirdi ancak şimdi onun da çok mümkün olacağınız zannetmiyorum. Muhtemelen bu haberle ilgili gelişmeler en azından bir kaç ay tamamen durmuştur. Paypal geri dönerse muhtemelen sadece ödemede kullanılabilen, BKM gibi işe yaramaz bir sistem gibi gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 31 Mayıs 2016; 17:54:19 >

• aftih A kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir fikrim yok yurtdışı söz koonusu olduğunda, çaresizlikten nefret ediyorum ama şu anda durumum bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

sanal kartla amazon ebay gibi sitelerden alışveriş yapabilirsiniz, kasmayın o kadar..

ebay.com da kredi kartı yok. ayrıca sizin herhangi bir işiniz olmayabilir ama işi gücü olan insanlarda var.

ebay ı bilmiyorum çünkü bir sürü dolandırıncının fing attığı bir yer ama amazondan daha geçen hafta sanal kartla alışveriş yaptım, herhangi işim yok değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

o zaman git amerikaya kardeş kafan mı güzel neden burada yaşıyorsun avrupa ülkesi bulgaristan bizden daha az asgari ücret alıyor rusya daha a asgari ücret alıyor ama siz avrupa seviciler başka ülkeleri yalamaya devam edin başımızdaki adam islamcı ya siz gidin ateist olun deist olun zaten allahın kurallarını yapmak size zor geliyor bak bakiyim son 15 yılın asgari ücretle benzin fiyatı karşılaştırmasına her sene daha fazla litre benzin alan kimmiş tabi gezi olaylarında 1.80den doları ateşleyende malum kesim siz gidin hollandaya isveçe pyd destekçi yerleri açın zaten yabancılık çekmiyorsunuz hepsi türk düşmanı

Ottoman arkadaşın mesajınınbulamadım ama hatası şurada, vergi istenirse her türlü kaçırılır. Havale yapılır bir şey yapılır ama kaçırılır. Sen vergi almak için ülkendeki sayısı azımsanmayacak kadar alıcıyı ve hele bütün sermayesi paypala dayanan satıcıya bunu yaparsan seni zübüklerler. Ayrıca bu kadar vergiyi nerelerine sürecekler onu da çok merak ediyorum. Ortada yapılan iş var tabii, inkar edemeyiz. Ama vergi vermek üzere yaşıyoruz zaten bir de verilen vergiye bakıp düşünürsek yapılan iş çok az

• Türkiyedeki tüm yerli bankaları toplasan paypala duydugum güveni veremez bu mallarda gidip paypala lisans vermiyor görendei türkiyede yolsuzlukların hırsızlıkların hiç yapılmadıgı bir ülke sanar .
    Bu gidişle tam bir 3.dünya ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam
  • ilkadım52 kullanıcısına yanıt
    amazonda zaten paypal geçmiyor. konuyla alakası yok yani amazonun. ebaydeki o dolandırıcılarında üstesinden paypal geliyor. paypal yoksa ebay de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

o zaman git amerikaya kardeş kafan mı güzel neden burada yaşıyorsun avrupa ülkesi bulgaristan bizden daha az asgari ücret alıyor rusya daha a asgari ücret alıyor ama siz avrupa seviciler başka ülkeleri yalamaya devam edin başımızdaki adam islamcı ya siz gidin ateist olun deist olun zaten allahın kurallarını yapmak size zor geliyor bak bakiyim son 15 yılın asgari ücretle benzin fiyatı karşılaştırmasına her sene daha fazla litre benzin alan kimmiş tabi gezi olaylarında 1.80den doları ateşleyende malum kesim siz gidin hollandaya isveçe pyd destekçi yerleri açın zaten yabancılık çekmiyorsunuz hepsi türk düşmanı

Elhamdülillah müslümanım ve başındaki adamı sevmiyorum sevmek zorunda da değilim var mı itirazın? Karşındakilere git ateist ol demek ne kadar doğru ahlaklı ol efendi dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 31 Mayıs 2016; 18:03:35 >

• paypal nakitte gidiyor paypal da amazondan vb yurtdışı alışverişler için encard kullanabilir myiiz alternatif olarak ?
  • Aslında paypal eBay'in doğurduğu sistemdir.Uluslararası alışverişler için mecburi kosmustur.Ayrica eBay kendi para iade garantisi sistemi de vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkadım52 kullanıcısına yanıt
    Duyduklarınızla yorumlamayın. Herhangi bir işiniz olmadığı attığınız yorumdan belli :) az önce ebay profilime baktım 652 feedback var. Bunlar alım ve satım toplam olarak. Bazı feedback vermeyen alıcılar dahil değil yine de, bir kez bile dolandırılmanın yakınından geçmedim. Hadi satıcı kimliğimi bir kenara bırakayım, acülıcımooup da elime geçmeyen bir ürün bir kaç kez oldu, peki ne oldu? Satıcı anında mesaja cevap verdi her seferinde hangi satıcı olursa olsun iade mi yapalım tekrar mı göndereçim dedi yeter ki müçteri memnun olsun.
    satışlarımdan birinde (bunda ğarayı ebay aracılığıyla değil direk paypal üzerinden aldım) sorun bildirme süresi 6 ay olur. 6 ayın bitmesine bir hafta kala alıcı case açtı. Neymiş efendim gönderdiğim paketi yeni açmış bir bakmış bozukmuş. Çok da pahalı bir şey değildi. 35$ ödemişti adam. Paypal bana savunma yazdırdı. Sonra verdiği karar benim parama dokunulmaması ama alıcının memnuniyeti için 35$ iade yapılmasıydı. Alıcıya yapılan parasal iade paypalın kasasından çıktı. Birimiz dolandırıcı olsak ebay paypal kullandığı sürece dolandırıcılığa geçit vermez.

• Paypala çöp diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil. Adamlar 6 boyunca para iade garantisi veriyordu yurt dışı alışverişinin güvencesi paypal dı şimdi ne olacak kim gönül rahatlığıyla ürün alabilecek ki. Müşteri hizmetleriyle görüştüm tamamen çekilmedik bu sorunu halletmeye çalışıyoruz dedi inşallah halledebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

Zoruna mı gitti ak yalaması?

Hayatı ucuzlatmak icabettikçe, vergileri indirmek siyasetine devam edeceğiz… (01.11.1936, T.B.M.M., 5.Dönem, 2.Toplanma Yılını Açarken.)

…Vergi usullerinin ıslahı çarelerinin aranmasına da ehemmiyetle devam olunmalıdır. İyi usul ve iyi tatbikin memnun edici neticelerini vatandas, hiç bir işte vergi mevzuu kadar hassasiyetle takdir etmez. (01.11.1936, T.B.M.M., 5.Dönem, 2.Toplanma, Yılını Açarken.)

Vatandaşa, hazineye karşı mükellefiyetinin en mühim vazifesi olduğunu anlatmak için, yorulmamak lazımdır.
  • R.P Mcmurphy kullanıcısına yanıt
    paypal kullanmayınca 3. dünya ülkesi mi olyoruz kuzey kore diye bir ülke var biliyor musun içindeki kuralları
  • Bu ülkede hakkımla dürüstlüğünle iş yaparsan ezilirsin . Bu gavur dediğiniz site üzerinden 2 kere dolandırıldım ve paramı sorgusuz sualsiz uğraştırmadan aylarca surundurmeden geri verdi . Ne diyeyim abi öyle fena opuluyoruz ki buna bile ses çıkartamıyoruz yazık bize .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 31 Mayıs 2016; 18:17:02 >
  • şaka gibi troy ödeme yöntemini yayıcaz diye paypala lisans vermediler bu lisans vermemenin başka açıklaması olamaz ayrıca dip not Paypal’ın bulunmadığı pazarlar Afganistan, Bangladeş, Pakistan, Iran, Irak, Gabon, Sudan, Suriye, Lübnan, Liberya, Zimbabve Fildişi yorum yok ülke çok iyiye gidiyor maşallahh
  • 2 yıl önce bddknın çıkardığı mevzuata göre paypalın bütün birinsil ve ikincil sistemlerini türkiyeye taşıyıp üzerine yedeklerini de türkiyede bulundurması şartmış. Bu yüzden reddedildi diyorlar.

Ya komediye bakar mısınız? Düşünsene koskoca paypal serverları türkiyede tutacak

• "Faiz 73 kısımdır. Onların günah bakımından en hafifi, kişinin annesi ile zina etmesi gibidir."

• Normalde gerçekten üzüleceğim ve sinirleneceğim bir olay ama açıkçası ben Paypal'a uyuz oluyordum bir yandan "oh iyi olmuş" diyesim geliyor. Beni sinir eden bir siteydi. Hayvan gibi komisyon kesmeler, Paypal bakiyesini yurt dışında kullanamamak falan saçma sapan işler vardı. Şahsen ben Enpara veya Ininal ile alışverişlerime devam edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.