Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 hazirandan sonra da Paypal hesabi ile yurt disi sitelerden alisveris yapabiliyoruz degil mi? Çünkü sadece para gönderme ve alma işlemi yapamayacagimiz yaziyor. Alisveris para gönderme ve alma islemi değil diye düşünüyorum. Çünkü para gönderme seçeneği paypal'de ayri bir seçenek.

Edit: yapamiyormusuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 31 Mayıs 2016; 16:44:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vpn yapsak yine de olmuyor mu? ben ebay'dan paypal'la alışveriş yapıyordum. Yapamayacak mıyım artık?
  • Alışkanlık olmuş "not" kullanmak yerine bunu yazmışım. Dikkatli adammışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıra Amazon'da

• Bunu ilk mesaja ekleyebilir miyiz? :')
  • 2009 dan beri paypalı çok sık kullanmakla birlikte 100.000tl civarında ödeme yapıp almışımdır.
    Kendisi hiç tekin bir firma değildir ve hiç bir zaman bddk lisansı alamaz zaten yaptıkları herşey yasalarımıza aykırı işler.
    Müşterinin parasını 6 ay blocklamadan tut izinsiz dispute para çekimi kendi mahkemesini oluşturması mahkemelerin karar vermesi gereken noktalarda kendilerini mahkeme yerine koyması
    Kredi kartı ödemelerinde ters ibraza karşı birşey yapamamaları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

6 hazirandan sonra da Paypal hesabi ile yurt disi sitelerden alisveris yapabiliyoruz degil mi? Çünkü sadece para gönderme ve alma işlemi yapamayacagimiz yaziyor. Alisveris para gönderme ve alma islemi değil diye düşünüyorum. Çünkü para gönderme seçeneği paypal'de ayri bir seçenek.

Edit: yapamiyormusuz.

Şimdi yapabiliriz değil mi abi ? Bir sıkıntı çıkmaz
  • 1 dolar var hesapta ama gönderemiyorum. Kartımdan çekmek istiyor ücreti

• corpixx kullanıcısına yanıt
    e tamam da neden bizim alışverişimizi yasaklıyor. yani bu şeyler türk şirketlerini ilgilendirmez mi? Türk şirketleri o zaman paypal ile ödeme kabul etmesin veya türk şirketlerine paypal ile ödeme seçeneği yasaklansın. ama ben yurtdışından bir sürü alışveriş yapıyorum ve açıkçası yurtdışı hiçbir siteye güvenmiyorum çünkü bir sorun çıkarsa görüşebileceğim biri yok(yüz yüze) ama türkiyede öyle değil. Türkiyede paypalı sadece kolaylık olsun diye kullanmışımdır ama yurtdışında güvenlik için kullandım hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

2009 dan beri paypalı çok sık kullanmakla birlikte 100.000tl civarında ödeme yapıp almışımdır.
    Kendisi hiç tekin bir firma değildir ve hiç bir zaman bddk lisansı alamaz zaten yaptıkları herşey yasalarımıza aykırı işler.
    Müşterinin parasını 6 ay blocklamadan tut izinsiz dispute para çekimi kendi mahkemesini oluşturması mahkemelerin karar vermesi gereken noktalarda kendilerini mahkeme yerine koyması
    Kredi kartı ödemelerinde ters ibraza karşı birşey yapamamaları

madem öyle neden 100000tl ilk alım satım yaptın?

• thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Bir dolardan biraz daha az yazın düşürerek deneyin
  • Anket sitelerinden şundan bundan üç beş kuruş para kazanıp harçlık çıkarıyorduk ondanda olduk.
  • Sizi Gidi PAYPARALELLER . İşte ülkenin özeti bu.
  • Arkadaşlar bilen varsa acil yardım edebilir mi?

Ben sürekli freelance işler yaparak ayda 1000 $'a yakın paypal hesabıma para alıyordum, malum kimse paypal dışında çalışmaz yurtdışında o yüzden ödeme alabilmek için yurtdışı hesabı ile paypal açsam ve bunu hesabımda biriktip sonra bir şekilde alma imkanım var mı?

İlk aklıma gelen yurtdışında bir bankada hesap açtırmak sonra 6 ayda bir o ülkeye tatil için gidip paramı çekip gelmek oldu mesela yunanistan gibi tabi ülke değişebilir yada para dolaştırılıp Türkiyede bir bankaya bir şekilde transfer edilebilir bu mümkün mü? Yada bir yol bilen varsa yazabilir mi? Zannerdesem Türkiye'de binlerce insan bir şekilde yurtdışından paypal ile ödeme alıyordur bu mağduriyet nasıl çözülebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftih -- 31 Mayıs 2016; 17:10:45 >
  • Bu sirketin sahipleri bizimkilere kol saati
    Ayyakabi kutusu vs gonderselerdi o lisans 2 dk da cikardi

Bizimkiler dedihim anladiniz iste
    Huloooggg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Bir dolardan biraz daha az yazın düşürerek deneyin

Evet oldu teşekkürler. Ufak bir dönüştürme küsüratı varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: aftih

Arkadaşlar bilen varsa acil yardım edebilir mi?

Ben sürekli freelance işler yaparak ayda 1000 $'a yakın paypal hesabıma para alıyordum, malum kimse paypal dışında çalışmaz yurtdışında o yüzden ödeme alabilmek için yurtdışı hesabı ile paypal açsam ve bunu hesabımda biriktip sonra bir şekilde alma imkanım var mı?

İlk aklıma gelen yurtdışında bir bankada hesap açtırmak sonra 6 ayda bir o ülkeye tatil için gidip paramı çekip gelmek oldu mesela yunanistan gibi tabi ülke değişebilir bu mümkün mü? Yada bir yol bilen varsa yazabilir mi? Zannerdesem Türkiye'de binlerce insan bir şekilde yurtdışından paypal ile ödeme alıyordur bu mağduriyet nasıl çözülebilir?

Hocam yunanistana bulaşmayın çipras yer sizin paraları. Alternatif komşularımıza bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Probiome

quote:

Orijinalden alıntı: geometri calisan adam

Sıra Amazon'da

Amazon ile nasıl bir alakası var? Amazon, bir alışveriş sitesi doğrudan kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor. Ben bağlantıyı kuramadım, biraz açıklar mısın?

Türkiye'de imkansız diye birşey yoktur hocam. Malum kişiler amazon vergi vermiyor veya amazon paralel diye Türkiye'de yasaklayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    Dünyanın öbür ucu da olur fark etmez tabi ama mümkün bir yol var mıdır sizce?
  • Arkadaşlar, benim anladığım paypal nakit kart hizmeti ve türkiyedeki sitelerde paypal kullanma sona eriyor. Paypal hesaplarınızdan gene yurtdışında alışveriş yapabileceksiniz. Ben böyle anlıyorum. YAni paypalın TR'ye gelmeden önceki konumuna dönmüş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.