Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberi ilk duydugumda Turkiye operasyonlari duracak diye algiladim. Az once 444 lu hatti arayarak bu konudaki sorumu ilettim. 7 Haziran itibari ile PayPal ile yurt disi alisveris yapilamayacak. Sadece Turkiye operasyonlari degil, Turkiye'den yapilan tum odeme islemleri icin durdurma karari alinmis.

Peki PayPal yurt disi odemelerini durdurmayabilir miydi? evet yapabilirdi, zira Turkiye operasyonlari baslamazdan once kredi karti araciligi yapiyor idi Turkiye icin, BDDK nin Turkiye konusunda baglayici karari olabilir. Peki PayPal o zaman neden kapatiyor global odeme islemlerini? Benim aklima gelen ilk ihtimal : farkindalik olusturmak, kullanicilardan olusacak tepkiyi BDDK icin baski araci olarak kullanmak icin olabilir. Boylece PayPal operasyonlarina karsi tutumunda yumusama/geri adim atmasini saglamak diye dusunuyorum.

sadece PayPal kabul eden sitelerden yapacaginiz alisveris var ise sorunun 7 hazirana kadar cozulememe ihtimaline karsi alisverisinizi yapmanizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 31 Mayıs 2016; 17:15:40 >

• Gelen mailden sonra üyeliğimi sonlandırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukların internet kartı paypal goodbye

artık 18 e girince kredi kartı alır keyfinize bakarsınız gençler sıkmayın canınızı

• Arkadaşlar freelance çalıarak yurtdışından paypal ile ödeme alanlar için alternatif bir yol varsa yazabilir misiniz?
  • paypal gerekeni yapar ve türkiyede olmaya devam eder bu işin uzun sürecegini sanmıyorum
  • Peki yurt dışından çinden veya başka bir yerden, ödeme yaparak ürün getirme şansımız kalkıyor mu arkadaşlar ?
  • Bankanın kartıyla aynı rahatlıkta alışveriş yapılmıyor. Sorun orada. Paypal'da sorununu aynı gün çözebilirken bankayla haftalarca uğraşabiliyorsun, aynı güvenlikte ve rahatlıkta olmuyorsun. Kötü bir gelişme vesselam.
  • Çocuklarla ne alakası var .Yurt dışından alışveriş için en sıkıntısız olan paypal.Kredi kartı ile alışveriş yapıp ürün gelmediğinde bankanın müsteri hizmetleriyle mi uğraşcaz
  • Enpara varken bu cop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş ödemelerin çoğunu bu sistem ile yapıyoruz.
  • Çok bile kaldı bu zihniyetteki bu ülkede. Acaba sırada ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: aftih

Arkadaşlar bilen varsa acil yardım edebilir mi?

Ben sürekli freelance işler yaparak ayda 1000 $'a yakın paypal hesabıma para alıyordum, malum kimse paypal dışında çalışmaz yurtdışında o yüzden ödeme alabilmek için yurtdışı hesabı ile paypal açsam ve bunu hesabımda biriktip sonra bir şekilde alma imkanım var mı?

İlk aklıma gelen yurtdışında bir bankada hesap açtırmak sonra 6 ayda bir o ülkeye tatil için gidip paramı çekip gelmek oldu mesela yunanistan gibi tabi ülke değişebilir yada para dolaştırılıp Türkiyede bir bankaya bir şekilde transfer edilebilir bu mümkün mü? Yada bir yol bilen varsa yazabilir mi? Zannerdesem Türkiye'de binlerce insan bir şekilde yurtdışından paypal ile ödeme alıyordur bu mağduriyet nasıl çözülebilir?

+1

• İnsanlar bilmedikleri konuya yorum yapmayı çok seviyorlar anlaşılan.
    PayPal kart zaten bir ay önce kapandı kimse buradaki kadar üzülmedi hatta takmadı bile sen onu bu sanıyorsun.
    Şu anda paypal ile alım yaparken paramız güvende diye kullanıyorduk.siteye güvenmesek bile güvenceyi paypal sağlıyordu. O bitti.
    7 yıldır internetten satış yapıyorum ebay discogs.com ve etsy üzerinden. Şimdi müşterilere ben Türkiye'de yaşıyorum parayı bana dumanla gönder mi diyeyim.
    Senin gibi kör cahillere bu yazı da fazla

• Hosting aldığım firma sadece PayPal ile ödeme alıyor. Harika!!

• 0tt0m@n 0 kullanıcısına yanıt
    o zaman git amerikaya kardeş kafan mı güzel neden burada yaşıyorsun avrupa ülkesi bulgaristan bizden daha az asgari ücret alıyor rusya daha a asgari ücret alıyor ama siz avrupa seviciler başka ülkeleri yalamaya devam edin başımızdaki adam islamcı ya siz gidin ateist olun deist olun zaten allahın kurallarını yapmak size zor geliyor bak bakiyim son 15 yılın asgari ücretle benzin fiyatı karşılaştırmasına her sene daha fazla litre benzin alan kimmiş tabi gezi olaylarında 1.80den doları ateşleyende malum kesim siz gidin hollandaya isveçe pyd destekçi yerleri açın zaten yabancılık çekmiyorsunuz hepsi türk düşmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jim hatter

Çocukların internet kartı paypal goodbye

artık 18 e girince kredi kartı alır keyfinize bakarsınız gençler sıkmayın canınızı

18'e yeni girdin galiba, etkisinden çıkamamışsın çizgi filmlerin :) Henüz yurt dışı alışverişte yapmamışsındır hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: MBilgehan01

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

6 hazirandan sonra da Paypal hesabi ile yurt disi sitelerden alisveris yapabiliyoruz degil mi? Çünkü sadece para gönderme ve alma işlemi yapamayacagimiz yaziyor. Alisveris para gönderme ve alma islemi değil diye düşünüyorum. Çünkü para gönderme seçeneği paypal'de ayri bir seçenek.

Edit: yapamiyormusuz.

Şimdi yapabiliriz değil mi abi ? Bir sıkıntı çıkmaz

6 hazirana kadar yapabiliyoruz.

• İnternet üzerinden p2c sitelerden üç beş bir şey kazanıyordum bunlarla kendimi şımartıyordum.
    Yazık oldu gittigidiyor n11 haber yayınlanır yayınlanmaz paypalı kaldırmışlar bir de sitelerinden korkmayın la bu kadar.
    Bi kaç site kalmış orada harcamaya çalışıyorum üç kuruşumu, bu sisteme ve bu sistemi destekleyenlere LANET olsun.
    Ayağını kaydıran her kimse sonu hiç iyi olmasın !!!
  • Creedence Clearwater R. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende freelance olarak çalışıyordum çeşitli platformlarda sizinde bildiğiniz gibi sadece paypal ile çalışılıyor, siz buna bir çözüm buldunuz mu nasıl paypal ile çalışmaya devam edebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Doğru dürüst Online alışveriş ile işi gücü olmayan, hatta bilgisayar bilgisi ancak Facebook'la falan sınırlı olan koyun ve çomar sürüsü bu kapatmayı gayet normal karşılamış bile.
    Mağaradan, at gözlüğü ile ancak Facebook'a girebiliyorlar. Onların yapabilecekleri başka bir şey yok. =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 31 Mayıs 2016; 17:46:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.