Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şerefsiz bunlar konuyla birazcık alakası var anlayana -BDDK ya güvenlik alımı vardı el altından yapıyor ben gittim şans eseri yandaş şirketlere vermemişler dedim hayret dedim----- yoo dedi akp ye bağlı burası dedi--- sonra gönderdi güvenlik görevlisi alımı--İstanbul da yeni yerleri olacak leventte bi yerdeydi inanmayan varsa bana canı cehenneme gitsin koyunluk yapsın tapsın o hırsız reisine sahtekar münafıklar milletin hakkını yiyip duruyolar işe alımlar hep el altından oluyor paypal kapatıp kendi mal şirketini kurucaklar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 31 Mayıs 2016; 22:05:02 >
  • blttalas kullanıcısına yanıt
    Kendi kartını amazona ekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce ebay den alışveriş yapmıştım ama aksilik oldu satıcı paramı geri yolladı paypal aktivitelerinde gözüküyor ama bakiyede gözükmüyor sizce bu para kredi kartımamı geldi?
  • Yılların paypalı bile hala bazı platformlarda kabul görmekte zorlanırken, TROY Dünyada ne kadar aktif ve yaygın olabilecek? Merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 31 Mayıs 2016; 22:09:36 >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    eğer amazon türkiyeye kargoluyorsa gelir. sorularınıza amazon rehberinde daha iyi cevap bulabilirsiniz.
  • "Insallah sorun duzelir" veya "lisansi geri alabilirler" diyen arkadaslar maalesef bosa umit etmeyin cunku BDDK'nin anlasmazlik olan konu ustunde geri adim atmayacagi belli.

Gercekci olmakta fayda var, bu zihniyet devam ettigi surece paypal Turkiye'de varolmayacaktir bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

paypalda 13 lira var n11 ve gittigidiyor da kapatmış paypalı

Hocam LÖSEV'e bağış yapabilirsiniz çok iyi bir harcama olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probiome

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

açaktı eçektiyle olmuyo bu işler ayrıca çıkmadımı zaten orda burda eli sopalı X kişiler sokak kenarlarında adam dövüyordu en son tvlerde ,ee tabi askere gitmekten tırsan adamlar anca sokak kenarında 1 e 5 dalmayı bilir yürek yokki çıksınlar ,ayrıca sen arkadaşa cevap versene bugün bir ingiliz veya alman veya x yabancı isterse 100 tane konut alaibliyor bu ülkeden neden? soruyorum sana hepside istanbulda en az 1 daire sahibi ,Fetih kutluyorsunuz Fatih Sultan Mehmet mezardan kalksa buna kim izin verdi diye sorar biz yabancıya toprak satmak içinmi fetih ettik bu toprakları diye ,kim kimi feth etti savaşla yapamadıklarını para ile yaptılar fark varmı? her yer yabancı firma sokağa çıkıyorsun bir yerde arap bir yerde suriyeli öbür tarafta alman ingiliz,yahudisi ,ama TR de varlığı sadece ofis ile sınırlı olan Paypala giydirmeden edemiyorsunuz ,sizin derdiniz ne anlaşılmıyor....

Hep lagaluga... Yahu arkadaş, sadece siz mi gidiyorsunuz askere? Sıra kime geldiyse düşüncenin ne olduğuna bakılmadan gidiyor. Ben de gittim. Benim gibi milyonlarcası gitti. Siz uydurdukça inandırıcılığınızı yitiriyorsunuz. Ben onu bunu bilmem kardeşim. 2002 öncesinde de yaşadım, ve 2002 sonrasında da yaşıyorum. 1993-94'te büyük şehirde bile sokağa çıkamadığımız günleri, polislerin sokak sokak onlarcası birlikte dolaştığını, ellerinde coplarla kapılara vurduğu günleri gözümün önünden gitmezdi. PKK olaylarının alevlendiği dönemlerdi. Doğuda değil büyük bir şehrin tam merkezinde yaşanıyordu. Ekonomik kriz zamanındaki durumumuzu. Başı örtülü diye kadınların mahkemeye alınmadığı, baş örtülerinden çekildiği günleri unutmadık. Ülke çok ilerleme kaydetti. Kör olanlar göremez değişimleri. Elinden Sözcü, Cumhuriyet gazetelerini düşürmeyenler, hükümet karşıtlığını kendine iş edinmiş malum medyaların gazetelerini ve kanallarıyla zihinleri bulanmış insanlar bunları göremez.

medyamı kaldı ki ne medyasından bahsediyorsun o hırsız parti kendi medyasını satın aldı sırf bu konuya trolluk yapacam diye kendini yırtma herkese cvp vermişin kimse akp yi sevmek zorunda değil git tapmak istiyorsan reisine tap

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Yılların paypalı bile hala bazı platformlarda kabul görmekte zorlanırken, TROY Dünyada ne kadar aktif ve yaygın olabilecek? Merak konusu.

Bu TROY Visa veya Master Card gibi birşeymi
  • Aga nasil bi ulkede yasiyoruz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu trolleri engelleyin hiç uğraşmayım cvp vercem diye
  • yanız öyle her yerde lösev'e bağış falan yaptığınızı yazmayın, paranın kokusunu alan malum tayfa kayyum mayyum atar affetmez o paraları:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileviathan

yanız öyle her yerde lösev'e bağış falan yaptığınızı yazmayın, paranın kokusunu alan malum tayfa kayyum mayyum atar affetmez o paraları:))

Türgev'e bağış yaptık deyin daha sonra istediğiniz yere yollayın parayı :D
  • eBay'den yaptığım satışlardan biriken bir miktar param var. Sanırım o parayı çekmek için en uygun yöntem Paypal'ın kur farkına katlanmak. Peki, bundan sonra eBay'de nasıl satış yapacağız? Benzer durumda olan arkadaşlar var mı?
  • GSStore'dan alışveriş yaparken işime yarıyordu, üzüldüm çekilmesine.
  • paypalda ne kusur buldunuz !

Gerçeği Türkiyede 10-15 sene okuyup bilgisayar mühendisi yada başka mühendislere değer verilmiyor. Kendi halkına değer verilmiyor.

Mültecilere iş , aş yardım hatta eğitimde beleşe geçiş bile var on binlerce insanın hakkı yenmekte böyle bir şey bu ülkede normal bence çünkü halk düşünülmüyor ki destek verilsin.

Biz heralde bir şeyi yurt dışından almak için borca gire gire alacaz yakında yunanistana dönecez.

Yolunacak kaz olarak görülmekteyiz...

• Şimdi paypalımda 200+ lira para var. Alacağım birşey vardı. 1-2 gün bekliyeyim kaçmıyor ya dedim. Kaçıyormuş meğersem. Şimdi napacağım. Alacağım ürün gg de de n11 de de var ancak ikiside paypalı kabul etmiyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanmıyordum ama kapanması saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

şu trolleri engelleyin hiç uğraşmayım cvp vercem diye

Yazmiyacaktim ama dayanamadim

7yil olmus askere gideli
    26 yasinda gitse suan 33 yasinda
    Yani 1983 dogumlu diyelim

Yukaridaki mesajinda 1993-1994 ten bahsediyor
    10 yasindayken ekonomik durumu
    Basortulu bacisini
    Polisin joplarla kapiya vuruslari

Haaa

10 yasindayken

Baska diyecek bisey bulamiyor insan

Medyaya gelince evet
    Devlet yani hukumet suc isliyor
    Gazeteci yaziyor hapiste
    Kanala kayyum ataniyor
    Fatihcigim yayinda sunlara dikkat et

Lagalugaymis
    İnsan yazarken utanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 31 Mayıs 2016; 22:36:05 >

• beyler 16 tl para var steam bakiyeme ekleyebilir miyim ? yada atmdençekebilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.