Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapatılmasında emeği geçenlerin evlerine ateş salsın, yuvaları başlarına yıksın, birliklerini bozsun inşallah..
  • Amazon dışında yurt dışından alışveriş imkanı nerdeyse bitti, zaten adamlar posta yolu ile gelen ürünlerde 75 € kotasını getirdiler, üstüne bir de bu. Yazık oldu Ebay alışverişlerine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmuyorum bi keresinde dolandırıcılık mail ı atmışlardı PayPal adı altında. Ben de PayPal a söyledim böyle böyle oldu diye. Ertesi gün telefon çaldı arayan numarada Dublin yazıyo. Açtım ben Kamil mi ne dedi PayPal dan arıyorum dedi. İlginiz için teşekkür ederiz deyip bıkac dk sohbetimiz olmuştu. Müşteriye o denli önem veren bi firma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

oh çok iyi olmuş kurtulduk hem komisyon kesiyor hem de hiçbir soruna çözüm üretemiyorlar...

Memnun degilseniz Kullanmak zorunda degilsiniz. Siz ve sizin gibiler faydasini goremiyor diye binlerce aktif kulanan ve yararini goren benim gibi bireyler icin olumsuz bir durum. Kaldi ki bugune kadar hicbir zararini gormedim. Bircok alisveriste kullandim ve sorunlu olanlarda fazla ugrasmadan paypal sayesinde iade aldim. Baska hicbir odeme sisteminde bu ayricalik yokken iyi ki gitti diyen birisinin olmasi gercekten ilginc. Yukaridaki arkadasin dedigi gibi, Haziran itibariyle Akpal kullanirsiniz artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Paypalımda ara sıra girip kastığım ptc sitelerinden gelen 23 liram var, şu anda fakirim (20 kuruşla ilgili bir konum var okuyabilirsiniz) cebimde 5 kuruş yok, ben bu parayı değerlendirmek istiyorum herhangi bir yerden birşey alarak (mümkünse toptan gıda malzemesi veya nescafe ) ama yurtiçinde olmalı, site veya ürün tavsiye edebilecek varmı?? Harcayamazsam lösev'e gidecek para zaten ancak dediğim gibi cidden 5 kuruşum yok, bu gıda malzemesini (çubuk kraker favorim, ucuz ve doyurucu) tüketeceğim psikolojim düzelecek. Zaten buradan kalanı da yatıracağım löseve ama dediğim gibi :(

Aslında n11'den termos bardak ve nescafe classic almayı düşünüyordum, 21 lira tutuyordu, kalanı da bağışlayacaktım ama n11 de ödeme seçenekleri arasından kaldırmışlar Paypalı, hayın TROY!

• quote:

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Yılların paypalı bile hala bazı platformlarda kabul görmekte zorlanırken, TROY Dünyada ne kadar aktif ve yaygın olabilecek? Merak konusu.

Evet American Express in bir versiyonu.
  • sadece Ebay değil, dijital oyunlar, müzik siteleri vs bir çok yer bizlere kapanmış oldu, zaten vergilerden başımız kaldıramıyoruz, ilave olarak üstüne memleket kazıkları......

• löseve gönderdim 13 liramı da bunlar çekebilecek mi yarın o da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probiome

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

şu trolleri engelleyin hiç uğraşmayım cvp vercem diye

Yazmiyacaktim ama dayanamadim

7yil olmus askere gideli
    26 yasinda gitse suan 33 yasinda
    Yani 1983 dogumlu diyelim

Yukaridaki mesajinda 1993-1994 ten bahsediyor
    10 yasindayken ekonomik durumu
    Basortulu bacisini
    Polisin joplarla kapiya vuruslari

Haaa

10 yasindayken

Baska diyecek bisey bulamiyor insan

Medyaya gelince evet
    Devlet yani hukumet suc isliyor
    Gazeteci yaziyor hapiste
    Kanala kayyum ataniyor
    Fatihcigim yayinda sunlara dikkat et

Lagalugaymis
    İnsan yazarken utanir

Sizin gibi beyinsizler anca konuşur. Sizin gibi zihniyeti bozuklara sinir oluyordum, şimdi daha çok tiksindim. Lanet olsun sizin gibi aşağılık zihniyete! Size inat, bu hükümeti her şekilde destekleyeceğim. Heryerde... Durmadan..!

Hakarete devam
    Slogan bu durmak yok yola devam
    Yazdigim posta cevap bile yok
    Cunku fikir yok
    Dusunce yok

Verilen bir senaryo gibi hep ayni.siz rolunuzu oynayin
    Herkes ne oldugunuzu algiladi

Objektif oluyormus bide
    Dedigim gibi tam bir holigan parti taraftari oldugu ortaya cikti
    İyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 31 Mayıs 2016; 22:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Aktrol tayfasının reisleri altındaki donu alsa ona bile haklı sebep üretecekler pişkinliğin bu kadarına pes diyorum..Utanmadan terörden bahsediyor ulan hergün şehit veriyoruz teröristlerin şurda daha düne kadar davulla zurnayla karşıladığını günleri ne çabuk unuttunuz!Yazmayım diyordum fakat şu gözü kapalı sığ muhafazakarları görünce dayanamıyor insan..Konuyu rayından çıkarmamak adına cevap yazmayacağım yöneticilerden ricam şu aktrollere önlem almaları her konuya gelip siyaset yapıyorlar..

Paypal'ın ülkemizi terketme sebebi ile ilgili pek çok spekülasyon var Bakan Şimşek'in yetkilerinin tırpanlanması neticesinde Bddk'ya yapılan yeni atama ve daha besmele çekmeden Paypal'a el uzatılması manidar akabinde yerli ödeme sistemi olarak lanse edilen troy olayın spekülasyondan öte olduğunun kanıtıdır..Yandaş medyada türetilen spekülasyon ise teröre nakit akışıymış bu koca bir yalan..

Katilmamak elde degil

+1

• İyi oldu iyi kapatıldığı bu ülkenin milleti hiçbirşeyi haketmiyor mümkünse yurtdışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapmakta yasaklansin kurunun yaninda yas da yanıyor ama yapacak bir şey yok şuraya bak paypal konusuna gelip paypal kapandı diye kin kusuyorlar iyi oldu diyorlar. Dediğim gibi mümkünse yurtdışı sitelerinden alisveris yasaklansin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geberit

%100 haklısında yandaş dediğin adam zaten adı üstünde bunları görmezden gelicek onun görevi bu paralı askerlik yapmak. Hepsi boş beleş adam ama kazanç iyi naparsın başka hiç bi yönetimde bu parayı göremezler bir daha ,maşa olmak zor meslek ,hepsi öyle iyi biliyorki neyi savunduklarını ama para büyük yerden naparsın.8 milyon paralı asker var zor iş bu kadar kişiye laf yetiştirmek.

Kulllanıcı adın seni zaten iyi tanımlıyor. Senin gibi uyuzlardan zaten çekiyor bu ülke. At gözlüğüyle ülkeye bakmaktan vazgeçersen farklı şeyler görebilirsin.

Sen kullanıcı adımı bırak kendi askerliğine yan asıl senin gibi para aşıkları berbat ediyor bu ülkeyi.

Para aşığıymışım, askerlik miş? Benim para aşığı olduğumu o kıvrak zekanla mı anladın? Askerliği yapalı 7 yıl oldu. He ne oldu şimdi? Sen hala emekliyor musun? Bu yaygaralar yüzünden size dinlemek isteyen kimseler bile inanmıyor. Hey aynı palavralar. Uzaydan gelmedik, ne olup bittiğini görüyoruz. Ak Parti babamın partisi değil, veya herhangi bir üyeliğim de yok. Bu ülkede yalanlar üzerine yapılan yaygaralara anlam veremiyorum. Kanıtlayın, biz de inanalım. Boş lafları bırakın, artık doyurmuyor.

Sen hala askersin ama paralı askersin kim para verirse onun düdüğünü öttürüyorsun bu bariz zaten , gırtlağına kadar harama batmışsın, haram nasıldır bilirmisin haram yiyen aynı senin gibidir yiye yiye kudurur geri dönülmez noktaya girmişin sen artık ,millete hakaret ediyorsun onun yerine sana mesaj yazanların sorularına cevap ver onlar diyor ankara sen diyorsun izmir urla alakasız saçma sapan mesajlarla geçiştiriyorsun.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    ya senin öyle üretmek gibi hayalin veya planın var mı? yoksa tüketim toplumunun tüketici "bireyi" olmakla "hiç bir şey üretmeyerek" sistemin parçası olma gururu ile mi yaşayacaksın? 0+0 seni mutlu ediyor heralde?
  • İstedikleride bu degil mi
    X firmasi kimi kaziklayacak
    Vergi nereden alinacak

Ozgurlugumuz nasil kisitlanacak
    (Paypal ile kendi hobisi yada isi icin digital ortamdandan program gorsel vs alanlar icin)

• şu paypal'e sövüp, sayan arkadaşları not etsek de, yarın birgün "satıcı ürünümü göndermedi-paramı geri vermiyor-dispute açtım ne yapmam lazım vb. " sorular sorduklarında hep beraber eğlenip , gülsek ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Arkadaşlar benim beklediğim sonraki hareket MasterCard ve visa nin turkiyeden çıkarılması onun yerine troy logolu kartların kullanılması böylece yurtdışından hiçbir şekilde birşey alamiyacaz

Bu bugün okuduğum en iyi yorumlardan birisiydi, kesinlikle aynı fikirdeyim +1
  • Paypala kredi kartı tanımlayıp yine alışverişlere devam edemez miyiz peki? Para gönderip almaktan bahsetmiyorum. Bununla ilgili bir açıklama var mıdır?

• hiç unutmam bir gün param yatmamıştı paypal hesabıma destek maili gönderdim hemen o gün içinde arayıp yardımcı olmuşlardı

dürüst firmaydı yazık oldu
  • Probiome P kullanıcısına yanıt
    Karşında Refah partili var o yılları iyi bilirim, partisine ihanet edenleri de iyi bilirim.
    Zinayı serbest bırakıp domuzu kasaplık hayvan yapan,
    eşcinsellere dernek kurma hakkı veren,
    israili OECD'ye sokan ve avrupa ambargosunu
    kaldıran çakma müslümanları da iyi bilirim...
    Sen git reisinden öğrendiğin bu sloganları başka yerlerde oku, çünkü biz bunları direk kendisinden yıllardır dinliyoruz. Baydı artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 31 Mayıs 2016; 23:16:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.