Şimdi Ara

Paypaldan anlayan arkadaslar lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar paypal üzerinden kanadalı bir vatandaşa sanal poker chip sattım. Adam ilk önce parayı hesabıma yolladı. Sonra ben chip gönderdim, daha sonra adam sorunlu alış veriş başvurusunda bulunmuş. Paypal parayı bloke etti 10 gün içerisinde kargo vs. gönderi kanıtı istiyor. Ben sanal birşey gönderdigim için ispat etmem cok zor. bu durumda ne yapabilirim. Resmen dolandırıldım. Bilgisi olan arkaşlar lütfen yardımcı olun. herkese teşekkürler.

• Paypal genelde haklıdan yana olmaz bende paypal üzerinden kontör almıştım ama kontorüm yollanmadığı için sorunlu alışveriş başvurusunda bulundum ama kaybettim Kanıtın olmadığı sürece şansın yok.
  • sizin söylediğiniz olay benim olayın tam tersi size parayı geri isteseydiniz satıcı ıspatlasaydı. eger size ödeme yapmayan paypal benden neden geri aldıkı parayı anlayamadim gitti.
  • Bende işlem yaptığımda karşı tarafın parası bloke oldu ama sonuç olarak haksız bulundum ve parayı alamadım aynı durum sende de olabilir.Sonuçta senin kanıtın yoksa karşı tarafında kanıtı yok.
  • 2 gün önce benimde başıma geldi bu olay. Oyun eşyası satmıştım. Adam parayı gönderdi tamamlandı diyordu. Sonra eşyaları teslim ettim. Adam ödeme benden habersiz yapılmış diye ibrazda bulunmuş. Para bloke oldu. Muhtemelen ispatlayamadığım için para geri o ş*refsize gidicek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.