Şimdi Ara

paypaldan rp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 100 euro civarında rp çekmeyi planlıyorum , bildiğiniz paypaldan alabileceğim ucuz bi yer var mı

not : konunun amacı 100 eurom var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripwareX -- 24 Kasım 2012; 18:23:34 >

• Shop > RP alma sayfası
  • En ucuz yol oyunun kendi shopundan almak. Ben de paypalla iki defa rp aldım çok rahat bir şekilde hallediyorsun
  • Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası
  • beyler bende rp almak istiyorum kart kullanmak istemiyorum westde cep telefonuda yok. Böle bankaya bi yer adına para yatırsam sonra onunla rp alsam böle bir seçenek varmıdır ?
  • benim paypal hesabım var içinde para var ama kredi kartı onayı yok alamıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası

sevgili kardeşim görebileceğin şekilde UCUZ yazmışım ama galiba senin dilinde böyle bir kelime yer almıyor.
    @mesen90 sağol hocam.
    @sabneq alabiliyorsun galiba.
    @jacopue07 bildiğin kadarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

beyler bende rp almak istiyorum kart kullanmak istemiyorum westde cep telefonuda yok. Böle bankaya bi yer adına para yatırsam sonra onunla rp alsam böle bir seçenek varmıdır ?

Sanalsaray , xgame gibi sitelerden telefonla ve bankaya para yatırarak alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripwareX

quote:

Orijinalden alıntı: amewrika

Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası

sevgili kardeşim görebileceğin şekilde UCUZ yazmışım ama galiba senin dilinde böyle bir kelime yer almıyor.
    @mesen90 sağol hocam.
    @sabneq alabiliyorsun galiba.
    @jacopue07 bildiğin kadarı

Oyunda satılandan daha ucuza bulabileceğini sanmıyorum.
  • Arkadaşlar bankamatik banka kartım var. Atm den paypal hesabıma nasıl para yatırabilirim?
  • RP ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.