Bildirim
paypaldan rp
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Shop > RP alma sayfası -
En ucuz yol oyunun kendi shopundan almak. Ben de paypalla iki defa rp aldım çok rahat bir şekilde hallediyorsun -
Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası -
beyler bende rp almak istiyorum kart kullanmak istemiyorum westde cep telefonuda yok. Böle bankaya bi yer adına para yatırsam sonra onunla rp alsam böle bir seçenek varmıdır ? -
benim paypal hesabım var içinde para var ama kredi kartı onayı yok alamıyor muyum? -
quote:
Orijinalden alıntı: amewrika
Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası
sevgili kardeşim görebileceğin şekilde UCUZ yazmışım ama galiba senin dilinde böyle bir kelime yer almıyor.
@mesen90 sağol hocam.
@sabneq alabiliyorsun galiba.
@jacopue07 bildiğin kadarı -
quote:
Orijinalden alıntı: Jacoupe07
beyler bende rp almak istiyorum kart kullanmak istemiyorum westde cep telefonuda yok. Böle bankaya bi yer adına para yatırsam sonra onunla rp alsam böle bir seçenek varmıdır ?
Sanalsaray , xgame gibi sitelerden telefonla ve bankaya para yatırarak alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TripwareX
quote:
Orijinalden alıntı: amewrika
Oyundan alabiliyorsun zaten, bu neyin kafası
sevgili kardeşim görebileceğin şekilde UCUZ yazmışım ama galiba senin dilinde böyle bir kelime yer almıyor.
@mesen90 sağol hocam.
@sabneq alabiliyorsun galiba.
@jacopue07 bildiğin kadarı
Oyunda satılandan daha ucuza bulabileceğini sanmıyorum. -
Arkadaşlar bankamatik banka kartım var. Atm den paypal hesabıma nasıl para yatırabilirim? -
RP ne ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X