Şimdi Ara

PayU ile E-ticaret (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben E ticaret sitesi kurdum sonra payu ve onun tarzında bir çok firmadan teklif aldım.Çok karlı bir iş yapmıyorsanız bu firmalar kene gibi faiz oranlarıyla kanınızı emer.mesela banka 6 taksite %3 faiz alıyorsa bunlarda %6 ya yakın bir rakam ayrıca işlem başına en az % 2 komisyon alıyorlar. ayrıca paranızı en az 10 gün kullanıp size veriyorlar Beyler Bunlar Sanal Ticaretin Tefecileri sakın yanaşmayın.Sanal tefeciliktir bunun adı aksini iddia edip sizi kandırmaya çalışır bunlar aynı zamanda pazarlamacılığıda çok iyi bilirler.Bana gelsin bi tanesi bulaşsın şimdi ağzının payını bi veriyim.Tekrar söylüyorum bu tarz düzenler sanal tefecilik sakın bulaşmayın.hazır e ticaret paketleri satan sahtekarlara da bulaşmayın ben tecrübe ettim.satıktan hemen sonra gerçekleri konuşmaya başlıyorlar.burada bi tanesi gelsin gerçek yüzlerini belgeleriyle yüzlerini vururum.hadi byee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evox10 -- 2 Ocak 2015; 17:35:21 >
  • PayU koruma sistemi olarak nasıl bilen var mı? ben yurtdışından bir ürün alacağım ürün polonyada ve satıldığı siteye baktığımda ödeme şekli payU olarak görünüyor acaba aldıktan sonra yamuk bir durum oluşursa bireysel müşteriyi koruma sistemi paypal kadar iyimidir yoksa ortada mı kalırız bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim
  • Payu oldukça gelişmiş bir firma hatta markafoni'yi satın almışlar diye söylentiler çıkmıştı bir zamanlar, Komisyon oranlarını hafife almamak gerek oldukça fazla yinede tek tek bankalarla uğraşmam diyorsan en iyisi payu, onun haricinde ben başka ürünlerde satmak istiyorum diyorsan e-ticaret yazılımı veren ticimax t-soft tarzı sitelerden sende bir yazılım al hem onların sanal poslarını kullan hem onların alt yapısını kullan hemde onların ürünlerini satıp kendin çok iyi derecede kazan ayrıca kendi siteni onlarınkine entegre edebiliyorlar.
  • ticimax t-soft gibi şirketlerin kendi sanalposlarını üyelere açtığına eminmisiniz. İdeasoft en iyisi onda bu özelllik yok.
  • Payu vasitasitasiyla iki firma dan urun alimi yaptik online, urunun 1 tanesini iade edildigi halde satici iade yapacagini soyledi,sistemden baktigimda iade olmamis Payu ya sorduk, satici gondermesi lazim diyor, yani diyecegim su alisveris esnasinda online satis güzel fakat iade vs gibi islemlerde, sizi satici ile muhatap ediyor, sahibin,den com gibi ücreti Havuzda bekletme urun gelince onaylama vs secenegi olmadigi icin musteri acijsindan cokta guvenilir kaliteli bir sistem olmadigini soyleyebilirim. Türkiye,de en iyi online sistem parayi havuzda bekleten sistem, niyesi ise, ülkemiz esnaf saticilarin cogu %30 ilanda belirttiginden farkli yada markali urunu gosterip markasiz urun gonderme yada hasarsiz deyip hasarli gonderme vs vs. Millet olarak Dürüst olmadigimiz icin online sistemde tek tarafli satis zor, en guvenilir Havuz sistemi. istisnai Düzgün Durust sózüne sadik saticilardan bahsetmiyorum karistirilmasin ikisi.
  • Merhaba;

Bay-t E-ticaret Entegrasyonu

ShopPHP | Opencart | ideasoft | T-Soft

Manuel stok, fiyat takibine son... E-ticaret sitenizi muhasebe programızına birebir entegre ediyoruz.
    Bu sayede, acaba stoğumda ürün varmı ? Fiyatlar doğrumu ? gibi endişelerinizi topyekün kaldırıyoruz.
    Sorunsuz entegrasyonlarımızla ticaretinizin sefasını sürüyorsunuz...

Detaylı Bilgi İçin... E-Ticaret Entegrasyonları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.