Şimdi Ara

PayU ile E-ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kitabevimiz var. Buraya güzel bir web sitesi yaptım. Şimdi de online satışa başlamak istiyoruz.

SSL sertifikası ve bankalardan sanal pos almak bize binlerce tl'ye mal oluyor.
    Biraz araştırdım ve payU sistemini gördüm. İnanılmaz avantajlı geldi bana.

Şimdi size soruyorum, payU'yu niçin tercih etmeliyim, niçin tercih etmemeliyim? Artıları eksileri neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: calimdor

Bir kitabevimiz var. Buraya güzel bir web sitesi yaptım. Şimdi de online satışa başlamak istiyoruz.

SSL sertifikası ve bankalardan sanal pos almak bize binlerce tl'ye mal oluyor.
    Biraz araştırdım ve payU sistemini gördüm. İnanılmaz avantajlı geldi bana.

Şimdi size soruyorum, payU'yu niçin tercih etmeliyim, niçin tercih etmemeliyim? Artıları eksileri neler?

Merhaba;

Bu konuda yalnızca kendi düşüncelerimi yazmak istemekteyim ve duruma bir alıcı gözüyle bakmaktayım. Kredi kartım benim için oldukça önemlidir ve limitleri düşünüldüğünde korsan kullanıcıların eline geçmesi beni son derece strese sokacaktır.

Sizin sitenizi ziyaret ettim ve alışverişe başladım. Kredi kartı ile satın al butonunu gördüm ve ilerledim. Sonra, ödeme için başka bir sitenin sayfası çıktı!.. Ne kadar güvenebilirim bahsettiğiniz siteye? Sizin bu biçimde ödeme kabul ettiğinizi nereden bilebilirim? Bana ne kadar güven verebilir?

İşte bu konular tartışılır olacaktır...

Onun dışında, gerçekten de oranlara baktığımızda gayet cazip görünmekte. Aylık 50 TL'de ücret talep ediyor olsalar da bu oran oldukça düşük olarak düşünebiliriz.

Kullananlarla konuşmanızı tavsiye etmekteyim,

Bilginize...

• PayU'yu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir siteye yönlendirme yapmadan. Kendi kredi kartı ile ödeme sayfanızın altına da entegre edebilirsiniz PayU'yu. (API'si yardımı ile)

İyi çalışmalar
  • PayU ile yapacağın satışlarda vereceğin komisyon yüzünden batarsın.
  • Komisyon oranları fena görünmedi bana... Zaten fiyatı belirlerken onu da göz önünde bulundurmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

PayU ile yapacağın satışlarda vereceğin komisyon yüzünden batarsın.

Yanlış olmasın? Bu komisyonlar ciro aralıklarındaki firmalar için bankalardan alabilecekleri komisyonlarla aynı (taksit yapılacağı durumda) taksitsiz işlemlerde fiyat düşer.

Desteksiz bir yorum olmuş
  • Ne tur bir destek istersin mesela? Ben e ticaret yapiyorum ve asla payunun komisyonlari kadar yuksek komisyon gormedim. Onu gectim ticari olarak senin posundan islem yapilmiyor, bu ne demek oluyor? banka nezdinde firman az islem yapiyor, sanal pos anlasman yenilenecegi zaman banka komisyon yukseltiyor, ticari olarak itibar kaybetmeye basliyorsun, ve bir sure sonra bankalar gozunde iyice dibe vuruyorsun. Payu ya guvenerek islem yapilmaz once saglam iki pos baglayip onlara agirlik verilmelidir. Ozeti de acik uzun vadede cokuse gidersin. Yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Poslar bin liraya mal olmuyor surekli calistiginiz bankalarla, paraniz olan bankalarla gorusun uygun fiyatla temin edebilirsiniz. Pazarlik yapmayi deneyin. Bonus icin Teb, ing. World icin vakifbank. bu bankalar avantajli. Garanti yapikredi vs biraz daha tuzlu. Paraf olabilir mesela

• Bana öğretme istersen arkadaşım. Çok yanlış bakıyorsun olaya. PayU'nun referanslarına da bir göz at istersen. Bu arada komisyon oranlarını da çok merak ettim. (Arena-İndex bayisi isen ve bankaların bu sektöre özel komisyonlarından faydalanıyorsan durum başka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic -- 23 Şubat 2013; 12:44:21 >
  • Tamam guzel kardesim
    en iyi bilen sensin. ama
    benim de yorumum bu.

• 26 Nisan 2013 te kolaymama.com sitesinden 165.20 tl lik alış veriş yaptım. Güncel kart hareketlerimden bu tutarın 2 kez cekildiğini fark edip site ile görüştüm, onlarda fark ettiklerini ve iade yaptıklarını söylediler aradan 3 hafta geçti tekrar site ile görüştüm ,payu aracı firması ile çalıştıklarını onların iade yapacaklarını söylediler ,1 ay geçti hiç bir iade yapılmadı en sonunda bir dizi uğraş sonucu kredi kartı itiraz formu doldurup işimin gücümün arasında bankama fax çektim bankam işlem başlattı bu da ne kadar sürer bilemiyorum.Payu firması söylediği hiç bir şeyi yapmadı ödemeyi iade ettiklerini, açık provizyonda göründüğünü söyledi ancak iş bankası böyle birşey olmadığını söylüyor .
    SAKIN ÇALIŞMAYIN PAYU İLE SIRF BU YÜZDEN PAYU İLE ÇALIŞAN SANAL SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM ARTIK
  • Payu, Paynet ve İpara Türkiye'nin en büyük online ödeme sistemleri. Sanal pos çözümleri sunan bu kurumsal şirketleri kullanan binlerce işletme bulunmakta. Eğer sektörünüze komisyon oranları uygun gelirse kullanmanızı tavsiye ederim.
  • dikkat PAYU PAYU PAYU

aracılığa soyunan bu tür dolandırıcılara kapılmayın,payu gördüğünüz yerden kaçın,şirket merkezi var ama telefon nosu bile yok,
    yapılacak işlem kredi kartınızı iptal ettirin bunlar kredi kartınızdan çektikçe çekerler farkına varamazsınız sizi kene gibi emerler.
    malesef devletin görevi bunları önlemek olması gerekirken artan kapitalist düzen buna çanak tutmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadilanbe

dikkat PAYU PAYU PAYU

aracılığa soyunan bu tür dolandırıcılara kapılmayın,payu gördüğünüz yerden kaçın,şirket merkezi var ama telefon nosu bile yok,
    yapılacak işlem kredi kartınızı iptal ettirin bunlar kredi kartınızdan çektikçe çekerler farkına varamazsınız sizi kene gibi emerler.
    malesef devletin görevi bunları önlemek olması gerekirken artan kapitalist düzen buna çanak tutmaktadır.

Dostum PayU dünyanın en büyük internet gruplarından birisinin iştiraki. İnternet üzerinden alışveriş yaptığın web sitelerine ödeme çözümleri sunuyor. Bir web sitesinden alışveriş yapmış ve hatırlamıyor olabilirsin. Burada çalıştığı bazı işyerlerine ulaşabilirsinhttp://www.payu.com.tr/uye-isyerleri

E-Posta adresinden iletişime geçersen yardımcı olunacaktır. Ne kolay koca şirketleri karalamak :)

Sevgiler

• Çalıştığı üye işyerleri listesine baktım da, referanslar sağlammış
  • payu kullanan bir eticaret sitesinden alışveriş yaptım bir sıkıntı olmadı insanlar birazda kendi önlemini kendisi alacak kredi kartı yerine sanal kart kullanacak harcayacağı para kadar sanal karta aktaracak vs vs
  • kar marjınız payunun komisyonlarını karşılayacak şekilde ise güven ile kullana bilirsiniz
  • Ben payu üyesi oldum. Yeni konu açmak istemediğim için buradan sorayım.
    Payu'nun başlangıç seviye tek çekim oranı yaklaşık %3'e yakın.

Acaba banka pos'u mu alsam yoksa biraz dişimi sıkıp, az kar edip, payu'nun komisyonları düşürmesini mi beklesem?

İşbank 400 lira yıllık ücret istiyor sanalpos için. En çok kullanılan'da maximum kart genelde.
    Bonus da alsam 200 de ona yaklaşık olarak.
    World 50 usd

Epey bir masraf olacak.
  • Herkese merhaba,

Bugün öğrendiğim birşeyi paylaşacağım. 1 aydır PAYU kullanıyorum. Yeni bir e-ticaret sitesi kurdum ve teker teker bankalarla uğraşmamak için PAYU üyesi olup satışa başladım. Üyelik bedelini ödedim. Benim zamanla oturacak sitem için komisyon oranları zaten başlangıçta bile çok yüksekti. Tek çekimden % 2.44 , iki taksitten %3.74 idi. Gerisini siz tahmin edin artık. Ben buna razıydım. Bir şekilde müşteriye güven sağlayan bir sistem olsun istiyordum.

1 ay sonra yani bugün öğrendim ki, komisyon oranlarım artırılmış. Yapılan 4-5 alışverişi beğenmemişler ve bu komisyon oranlarının da üstüne koymuşlar. Şimdi tek çekim komisyonu %3.16 ve 2 taksit ise %4.85.

Bu komisyon oranlarıyla başetmem mümkün değil tabi. Bir yolunu bulup kendimi PAYU'dan kurtarmaya çalışacağım.

Özellikle yeni girişimci arkadaşlar bu deneyimimden faydalanır diye paylaşmak istedim.

Herkese hayırlı işler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savaşçı Ruh -- 28 Ekim 2014; 10:17:55 >

• Merhaba,

Artıları:

1- Güvenilir,
    2- Sigorta ediyor,
    3- Kredi kartı bilgileri sorumluluğu PAYU da,
    4- Yeni bir kuruluş iseniz sanal POS alamazsınız PAYU yu tercih etmelisiniz,
    5- SSL sertifikasına gerek duymuyor

Eksileri,
    1- Komisyonları yüksek,
    2- Sizin sisteminizden çıkıp PAYU nun sitesine girmesi güven sorunu oluşturuyor çoğu müşteride,

Saygılar,

Portakal Web
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.