Benim mintikayi terketmek icin benden yazili izin aldinmi havanci cavusum :gro
Abi bekliyorum hafta içi, gitmeden görüşürsek sevinirim
Bir aksilik olmazsa Ziver'de toplantida olacak. Beni de temsil eder artik. :)
Aklımdaki konular:
- Avatar boyutlar için güncelleme - Reklamlar ve reklamlar - İngilizce bölümü - AMFİBİ konusu - Uyarı sistemindeki hatalar (ör: uyarıdan dolayı ceza almış birisine başka uyarı verildiğinde hata çıkması. Uyarı için yanlış işlem yapıldığında (misal ceza için 4 verildi, sonradan incelenip 30'a çıkartılacağı ya da sadece bölüm cezasına çevrileceği zaman) düzenleme yapılamıyor. Reddedip uyarı veremiyorsun, "zaten uyarıldı" hatası veriyor. - Kültür Bilim'deki siyasi muhabbetler. Ciddi bir yönetici lazım. - Firefox'daki "tıklama" hatası - 2. el bölümü için TC Kimlik Numarası zorunluluğu - Forum ana kurallarının gözden geçirilmesi. - 2. el bölümünde "diğer ikinci el ürünler" kısmının kategorilere ayrılması - 2. el bölümünde "diğer cep telefonları" kısmının kategorilere ayrılması (HTC, vs eklenmeli)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Benimde eklemek istediğim şeylerden birisi oyun kategorisinin tekrar duzenlenmesi.
Konsolu farkli bir kategoriye taşıyıp dallandirmak ve bsc ile entegrasyonunu gorusmek istiyorum
- sms sisteminin aksaklıkları -mail gönderme sorunu - cep tlf bölümü
9u anneler günü evet ilk planda düşünemedik, ne yapıyoruz şimdi ? 9u kesin bulusuyormuyuz ?
herkes için uygunsa buluşuyoruz eğer sorun oluşturcaksa öbür haftaya ertelicez sanırım
Ben açıkçası yoğunum bu aralar, biliyorsunuz. Ama herkes tamam derse geleceğim bir şekilde.
O zaman bu aksam kesinleştirmeye calısalım, gelicek olanlar görüş bildirsin lütfen.
valla sizlerin demesine bağlı zaten gecikti gecikeceği kadar. İşiniz gücünüz varsa ertelemede olabilir. Yok yapalım derseniz 9 unda ofsin önünde buluşuruz anacum
yarın yapıyorsak kaç ta buluşuyoruz
Yarınki buluşma kesin mi? Son karar nedir?
Valla Mevlut hocada yok meydanda sesi cikmiyor acil karara bağlamamız lazim
Bana uyar arkadaşlar. Ben kendimi hazırladım.
Egitim faaliyetleri ile ilgili dokumantasyon, bilgilendirme, sunu hazirlanmasina yonelik calismalar.
30 unda oğuz şehir dışında olacakmış. Şu okullar, ünv ler kapanmadan rahat edemicez sanırım :D. Bu nedenle öncelikle bir gece msn de konferans olarak bir ön görüşme fikir paylaşımı sonra artık haziran sonumu temmuz başımı bilemiyorum bir toplantı olmasını düşünüyorum. Msn de konferans şeklinde de bayağı olayı konuşup tartışabiliriz sanırım
Skype ile yapsak bu konferansı süper olur, konferansa katılamayan olursa yazılanları okuyabilir katılamadıgı takdirde... Ve kayıtlı kalıyor ileride okuyup tekrar kararlara vs. göz gezdirilebilir..