muratcım çok sağol büziiii@ bebem sağolasın bak nişanlanıom aklım sende kalmasın tikat et gittiğin yerlere
sağol canımcım bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah allah düşmanıma bile hayırsızını vermesin quote:Orjinalden alıntı: krm-iks Bir ömür boyu mutlu olun
quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x sağol datlum darısı başına quote:Orjinalden alıntı: greenhell Allah tamamına erdirsin amin diycem ama pek inanasım gelmiyor quote:Orjinalden alıntı: Nikolas. salih abiyi evlendiriyoruz kimle güzelmi bari gelin
replikcim@allah kısmet ederse yaza düşünüyoruz ferfecir sağol canım salik@ valla olur biter farkına bile varamazsın gün gelir sende evleniyorum die topik açarsın
şimdi kapım herkese açık dicem denişan küçük bi yer tutuldu aile arası olucak o yüzden ben kimseyi çağırmıyorum ama düğüne inşallah KKM@ kuzum eflenion mu yğsam quote:Orjinalden alıntı: Réplika iyi hadi bakalım nişana da düğüne de çağarma bizi
quote:Orjinalden alıntı: Nikolas. güzel güzel bizim muhtarın kızı. zengin ve güzel olduktan sonra problem yok quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x salik@ valla olur biter farkına bile varamazsın gün gelir sende evleniyorum die topik açarsın yok artık daha neler evlenecek kadar ileriye gidicem ve farkına varmıycam zor be ne diyim ha olurda evlilik falan olursa topik açma gibi bişey yapmam, ne gereği var, arkadaşlarım bilse yeter, gerisini salla
peki burcu gelmicez merak etme :( düğündenkızmabulmaişiyattı.gif quote: yok artık daha neler evlenecek kadar ileriye gidicem ve farkına varmıycam zor be ne diyim ha olurda evlilik falan olursa topik açma gibi bişey yapmam, ne gereği var, arkadaşlarım bilse yeter, gerisini salla ne gerek var reklama?