quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. güzel güzel sarışın izmirli oysa tamam canım niko: buldum adayı gerek kalmadı
benden kurtulamazsınız quote:Orjinalden alıntı: krm-iks bence kkm kurtulduk diye seviniyo burcu sıra mervede onuda nişianlarsak replikim@ allah ömrünü uzun etsin iyi güldümdüğündenkızmabulmaişiyattı.gif
quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x KKM@ kuzum eflenion mu yğsam sen nişanlanıyon vede ileride evleniyon ya işte kurtuluyom daha güzel haber olabilir mi?
quote:Orjinalden alıntı: KKM quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x KKM@ kuzum eflenion mu yğsam sen nişanlanıyon vede ileride evleniyon ya işte kurtuluyom daha güzel haber olabilir mi? nasıl bildim
bende seviiinimmmm barii quote:Orjinalden alıntı: KKM quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x KKM@ kuzum eflenion mu yğsam sen nişanlanıyon vede ileride evleniyon ya işte kurtuluyom daha güzel haber olabilir mi?
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. niko okız salihe uygun senin ablan yaşında salihe düğün hazırlıkları başlasın gız seni ne zaman evercez
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. niko okız salihe uygun senin ablan yaşında salihe düğün hazırlıkları başlasın yazık olcak salih abiyee
quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x isteyen yakabilir fazlasıyla elimde mevcut saçım beyazladı ona lazım... tek tel saç olunca kafada saçlarım denmiyo hali ilen
quote:Orjinalden alıntı: Réplika quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. niko okız salihe uygun senin ablan yaşında salihe düğün hazırlıkları başlasın yazık olcak salih abiyee yok yok yazık olmaz merak etme
senin kafaya böle şekil yapak hemen birazını senin iin ayırıyorum /> quote:Orjinalden alıntı: KKM quote:Orjinalden alıntı: KoMeDi_x isteyen yakabilir fazlasıyla elimde mevcut saçım beyazladı ona lazım... tek tel saç olunca kafada saçlarım denmiyo hali ilen
çoook teşekkür ederim prokizya quote:Orjinalden alıntı: prokizya Allah (cc) tamamına erdirsin, hayırlı bir ömür dilerim.
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. niko okız salihe uygun senin ablan yaşında salihe düğün hazırlıkları başlasın düğün nerde olacak, ortada bi yer bulmak lazım
quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. niko okız salihe uygun senin ablan yaşında salihe düğün hazırlıkları başlasın düğün nerde olacak, ortada bi yer bulmak lazım burda olsun balayınada çeşmeye gidersiniz