Ya su pazar günü calısmak öldürüyo beni. 4 günlük dinlendirici ev hayatından sonra tekrar calısmak ve bu pazara denk gelmesi bütün morali alt üst etti. sabah yollar bomboş. herkes suan kahvaltı yapıyo.:)) bizde calisiyoruzz.. ama biyandan ii yollar bos oluyo bu da zügürt tesellisi işte
Bende Çalışıyom pazarlarıAma marmariste olduğum ve herkes pazarları çalıştığı için pek de koymuyor bana
ooo bikere marmaris dedin bitti olay zatenn:)) kolay gelsin ama bizden baskada calısan yok zaten
bende katılabilirmiyim dün akşamdan bu yana nöbetteyim akşam evime gidicem artık
ooo sen asmıssın kardes yaa.. biz senin yanında calısmıyo gibi bişeyiz:))
teşekkür ederim!Yaşasın pazar günü çalışanlar
quote:
Orjinalden alıntı: EmRe_
ooo bikere marmaris dedin bitti olay zatenn:)) kolay gelsin ama bizden baskada calısan yok zaten
Cumartesi 17:00 dan Pazar öğle 11:00 kadar çalıştım. yani pazara çalışarak girdim .günün yarısı gitti sabah tekrar işe . yaktın beni mezuniyet töreni
pazar gunlerı calıstıran patronlara
bu hafta izinliyim allahtan.yoksa insaatta su tesısatı dosıcektım
aynen yaaa!!! bi pazar calısmak 3 iş gününe bedel gibi geliyo bana herkes evde yatarken sen kalkıyosun yollarda
quote:
Orjinalden alıntı: çağlayan7
pazar gunlerı calıstıran patronlara
bu hafta izinliyim allahtan.yoksa insaatta su tesısatı dosıcektım
Evett lanett olsunn bugundee sabahın köründee iş basıı yaptıkkk
Ulann pazar gunu calısmak için aslımda cift ucret almak lazımm!!!
Hani kim veriyor pazar çalışanlarına çift ücret firma değiştireyim hemen
İstanbul gibi biryerde tatili h.içine denk getirmek avantaj aslında. H.sonu herkes tatil yaptığı için çekilmiyor.
İYİDE SİZ NASIL ÇALIŞIYORSUNUZ DH DEMİ
quote:
Orjinalden alıntı: oldcomputer
hocam naptınn arada kaytarıyoruz okadarda degil!!
bende pazar günü 24 saat çalışıyorum.. internet olmasa çekilmezdi...
hakikaten pazar çalışmayan anlayamaz bizi..benim evim kapısı normalde izmitin en işlek caddesine açılır .pazar sabahları kapıyı açtığımda araba görememek koyuyor en başta....neyseki bu pazar tatilim ama son 11 pazarn sadece 2 sinde tatil yapabildim..buda 12. pazar....
quote:
Orjinalden alıntı: oldcomputer
Elimiz işte aklımız DH de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme