Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=51168799

Konu Değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 29 Temmuz 2011; 20:30:03 >

• Ne zaman, nerede?
  • neyle , kiminle?
  • gelirm
  • Mekana göre gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 12 Ağustos 2010; 17:26:36 >
  • Ciddi bir organizasyon yaparsanız ilgilenen ve gelen olacaktır,iyi de olur..
  • Yer ve zaman uyarsa gelirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelirim o zaman toprağım. Kızılay civarı olursa iyi olur ama oralarda temiz yer neresi varsa siz belirleyin, dışarda her yerde yemem çünkü.
  • gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

ekleme: yaş 18.5 2 ay sonra 19 olucam. Etlik'te oturuyorum hafif göbekli iri yapılıyım.Çok hızlı yemek yerim buluşma olursa hepinize burdan meydan okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 11 Ağustos 2010; 1:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

Bir de nerde oturduğumuzu. Mekan seçiminde etkili olur.
  • sıhhıyedeki iftar çadırına ne dersiniz? Gerçi fakir fukarası gidiyorda oraya sosyal olması bakımından dedim yanlış anlamayın
  • yaş 17 uzun bacakalrım lüleli sarı saçlarım var hijjene önem veririm aynısını sizdende beklerım :)
  • Buldum buldum, hepimiz Kızılay'da toplanalım, internet cafe'ye girip DH'ye yazalım, sonra bir ara iftarı açmaya Hosta'ya falan giderik ya da orman çiftliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

yaş 17 uzun bacakalrım lüleli sarı saçlarım var hijjene önem veririm aynısını sizdende beklerım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Buldum buldum, hepimiz Kızılay'da toplanalım, internet cafe'ye girip DH'ye yazalım, sonra bir ara iftarı açmaya Hosta'ya falan giderik ya da orman çiftliği.

olmadı molaya gider döner yeriz sakaryanın girişinde metro çıkışında çorbada veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Buldum buldum, hepimiz Kızılay'da toplanalım, internet cafe'ye girip DH'ye yazalım, sonra bir ara iftarı açmaya Hosta'ya falan giderik ya da orman çiftliği.

olmadı molaya gider döner yeriz sakaryanın girişinde metro çıkışında çorbada veriyorlar

Mola isim değiştireli çok oldu sahibi değişti oranın,yeni adı ege döner gidince şaşırmayın

• Sıhhıye Tarafında Kebabçı Diye Bir Yer Var Rezervasyon Yaptırırız İskender Yeriz Herkez İsim ve Yaş Yazsın da
  • quote:

gelirm

SEN GELİRSEN BEN GELMEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNow

quote:

gelirm

SEN GELİRSEN BEN GELMEM

Cıvıtık Biriysen Gelme Zaten
  • Gelirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.