Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğraşırım ben. :D Aslında havalar iyiken yapmalı, sonraya bırakmamak lazım. Mangal yaparsak mekan ve yer bulamama sorunu da olmaz ve her türlü daha ucuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Ağustos 2010; 15:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Uğraşırım ben. :D Aslında havalar iyiken yapmalı, sonraya bırakmamak lazım. Mangal yaparsak mekan ve yer bulamama sorunu da olmaz ve her türlü daha ucuz olur.

Ya Kebap 44 e Bi Gidelim
  • Erhan Arkadaşımız da Kalabalık Olmaması Konusunda Bi İsteği Oldu Ama Mangal İçin Zor Olur Gidilecek Yerlere Neyle Gideceğiz?
    Otobüs Filan Biraz Zor Sanki Arabam Olsa Alırdım Kızılaydan Herkesi Ama Arabam Yok o Bazı Arkadaşlar İçin Sıkıntı Olabilir
    Mangal ı Daha Sonra Yapmak Daha iyi Gibi Sanki
  • Arkadaşlar Ankara iftar bluşmasına bende gelirim yazarsan sevinirim dostum
  • Bende araba ile gelirsem 4 motor ile gelirsem 1 kişiyi alabilirim.(tabi motordan korkmayan bir kişi olmak kaydıyla)
  • Yan masanıza oturucam çaktırmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Uğraşırım ben. :D Aslında havalar iyiken yapmalı, sonraya bırakmamak lazım. Mangal yaparsak mekan ve yer bulamama sorunu da olmaz ve her türlü daha ucuz olur.

Ya Kebap 44 e Bi Gidelim

Saçmalama.Kebap 44 ü bilmem ama kebap 49 la aşağı yukarı aynı fiyattır.Bir iskenderi 60 liraya yediğimi bilirim.Değiyor tabi çok süper ama herkesin bütçeyi düşünmelisiniz.

• mangal olursa ben varım, ben de araba var 4 kişi daha alır, önerim göksu park. gelişme olursa pm atın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Mangal mı yapsak acaba?

Millet zaten orgun olur sabahtan beri aç,susuz kim mangal ile uğraşacak

mangal çok uğraşılcak bişi değil ki 10 dk bile sürmez yakmak sucuklar hemen pişer o bizim açlığımızı alırken tavuk koyarız. oruç oruçta ne güzel anlattım
  • quote:

Çiftlik olursa arabayla gelirim belki. İncek'ten geleceğim, dikmen kavşağında gölbaşı ve dikmen'de oturanları toplayabilirim.

Tigem'i biliyorum galiba, yanında AOÇ nin satış mağazası olması lazım. Yani yakınında, biraz geniş bir yerdi galiba.

ben gölbaşında oturuyorum beni alırmısın ?
  • Bende gelirim ama yukarda bir arkadaş 60 tlye iskender yedim falan diyo öyle bir yer olursa gelmem ne bu araba mı alıyoruz sanki Özgaziantepte iskender+kola+tatlı 5,5 tl orda yeriz mis gibi 54,5 tlde cebe kalır
  • bahceli evler 7.caddenin sonunda solda maxirooll dönercisi var fiyatlar ekonomik lezzet cok iyi tavsiye ederim
  • 7. cadde hostaya gidelim hem gezeriz hem de
  • mangal olayı fena değil arabayla gelebilecek arkadaşlarda varmış içecekleri soğuk tutabileceğimiz kaplardan filan varsa on numara olur vallaha buz gibi su buz gibi ice tea
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Saçmalama.Kebap 44 ü bilmem ama kebap 49 la aşağı yukarı aynı fiyattır.Bir iskenderi 60 liraya yediğimi bilirim.Değiyor tabi çok süper ama herkesin bütçeyi düşünmelisiniz.

En son ne zaman gittin Kebap 49'a? Yıllar oldu adı Kebap 44 olalı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir çoğu kişi için, o yüzden Kebap 44'e gitmeyelim. En iyi seçenek şu an için Hosta gibi ama yer sıkıntısı yaşayabilir orda da. AOÇ de diğer bir seçenek tabi. Bildiğim bir iki yer daha var uygun fiyatlı ama yer küçük.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

quote:

Mangal mı yapsak acaba?

mangal çok uğraşılcak bişi değil ki 10 dk bile sürmez yakmak sucuklar hemen pişer o bizim açlığımızı alırken tavuk koyarız. oruç oruçta ne güzel anlattım

Anlat hacı anlat, iftara az kaldı. Oruç açmak içi ufak şeyler alır, ezana göre de etleri ayarlarız. Tavuktur, köftedir, herkesin bütçesine göre alınır bir şey ve bı sıcakta açık hava güzel olur. Göksu olabilir, Mogan olabilir; mangal için yer olsun tamam. AOÇ'de de vardı galiba mangal için yer, bak orası merkez hem. :)

quote:

Tam neresi? Arabayla gidersem ve Dikmen kavşağına çıkarsan alırım elbette, niye almayayım?

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Bende gelirim ama yukarda bir arkadaş 60 tlye iskender yedim falan diyo öyle bir yer olursa gelmem ne bu araba mı alıyoruz sanki Özgaziantepte iskender+kola+tatlı 5,5 tl orda yeriz mis gibi 54,5 tlde cebe kalır

O kadar abartı değil ama yüksek gelebilir fiyatlar. Beş ay olmuştur, tek başıma gitmiştim, 25 TL gibi bir hesap ödemiştim, iskender yedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

En son ne zaman gittin Kebap 49'a? Yıllar oldu adı Kebap 44 olalı. Fiyatlar biraz yüksek olabilir çoğu kişi için, o yüzden Kebap 44'e gitmeyelim. En iyi seçenek şu an için Hosta gibi ama yer sıkıntısı yaşayabilir orda da. AOÇ de diğer bir seçenek tabi. Bildiğim bir iki yer daha var uygun fiyatlı ama yer küçük.

quote:

quote:

quote:

Mangal mı yapsak acaba?

Anlat hacı anlat, iftara az kaldı. Oruç açmak içi ufak şeyler alır, ezana göre de etleri ayarlarız. Tavuktur, köftedir, herkesin bütçesine göre alınır bir şey ve bı sıcakta açık hava güzel olur. Göksu olabilir, Mogan olabilir; mangal için yer olsun tamam. AOÇ'de de vardı galiba mangal için yer, bak orası merkez hem. :)

quote:

Tam neresi? Arabayla gidersem ve Dikmen kavşağına çıkarsan alırım elbette, niye almayayım?

quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

Bende gelirim ama yukarda bir arkadaş 60 tlye iskender yedim falan diyo öyle bir yer olursa gelmem ne bu araba mı alıyoruz sanki Özgaziantepte iskender+kola+tatlı 5,5 tl orda yeriz mis gibi 54,5 tlde cebe kalır

O kadar abartı değil ama yüksek gelebilir fiyatlar. Beş ay olmuştur, tek başıma gitmiştim, 25 TL gibi bir hesap ödemiştim, iskender yedim.

mangalı moganda yakarsak bizim ev göle yakın hiç sorun olmadan gelirim isterseniz önceden yer felanda tutabilirim yarım saat önce gidip. gölbaşının tam yeri nası anlatsam kaymakamlık varya oraya çok yakın ev dikmen kavşağı şu üstgeçit felan var bide böle topraktan bişi yapmışlar nası anlatsam savaşta kullanılanlara deniyoduya bide atatürk heykeli vardı sanırım orasımı baya iyi anlattım

• İftarımızı yaptık, Allah kabul etsin. Şimdi daha iyi düşünebiliriz.

Mangal olursa birader de gelir herhalde. İki saat önce buluşup mangal için alışverişi yaparız, iftara yakın da soğuk su, meşrubat alırız. Arabayla gelebilecek üç kişi olur herhalde. Üç kişi de üç kişi alsa arabaya 12 kişi oluruz en az.
  • En çabuk ben yedim herhalde, kimse yok konuda.
  • teravih var
  • quote:

En çabuk ben yedim herhalde, kimse yok konuda.

eğer gölbaşında yakmayı düşünoyusak burada makro var meşhur peynirci felan var buradan gayet güzel alışveriş yapabiliriz bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.