Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göksu da olur, fark etmez. AOÇ'de de mangal için yerler vardı diye hatırlıyorum, hiç gitmedim mangala ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Göksu da olur, fark etmez. AOÇ'de de mangal için yerler vardı diye hatırlıyorum, hiç gitmedim mangala ama.

Kebab 44 Düşünüyorum Hala Ben Gelen Sayısı Oldukça Fazla Olacak İndirim Yaparlar Sanırım
  • Kebap 44 iyi olur da hemşo, tahminim bayağı kalabalık olacağı yönünde. Başka bir lokantaya da gitsek siparişler iftara göre verileceğinden sorunlar yaşayabiliriz. Bazıları erken gelir soğur, bazıları geç gelir, bazıları çiğ gelir falan...

Mangal yaparsak bir saat önceden mangalı yakar, etleri pişirmeye başlarız, alışverişte iftarlık bir şeyler alır orucumuzu açarız, ondan sonra da pişenleri hafifçe ısıtıp yeriz, zaten bir taraftan da pişmeye devam edenler olacaktır. Tabi çoğunluğa göre hareket edeceğiz. Şimdi herkes mangal mı istiyor kebapçı mı onu söylesin, ondan sonra mekan için yine oylama yaparız.
  • Hemşo, sen şimdi mangal mı diyorsun, kebapçı mı? Herkesin oylarını yazıyorum. Katılmak isteyen diğer kişiler de ne istediklerini söylesin lütfen.

Mangalcılar:
    Ben
    Birader
    Mr.DarkDevil
    Wheatherman
    Alejàndro (Yedek)

Kebapçılar:
    cnryldz
    anilx92
    burak9006

Parkçılar: :D
    gunjack
  • Mangal Taraftarıyım

Hemşo Avatarındaki Sen Değilsin Dimi
  • Hayır. Facebook profilimden bak. :P

Mangalcılar:
    Ben
    Birader

Mr.DarkDevil
    Wheatherman
    AxiRyzz
    Alejàndro (Yedek)

Kebapçılar:
    cnryldz
    anilx92
    burak9006
  • parkçıyı niye sildin
  • Mangalcılar çoğunlukta gibi, ben Göksü diyorum, barbeküler var bir sürü orada, çok rahat olur gerçekten.
  • Yanlış mı hatırlıyorum, AOÇ'de de mangal için yerler vardı sanki. Piknik masaları ve söylediğin gibi barbekü. AOÇ merkeze daha yakın olur eğer bu söylediklerim varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

Mangalcılar çoğunlukta gibi, ben Göksü diyorum, barbeküler var bir sürü orada, çok rahat olur gerçekten.

Moganda Sivrisinek Var Söyleyim Göksuyu Bilmem Ama Yer Tutacak Adam Lazım Ora için de

quote:

Yanlış mı hatırlıyorum, AOÇ'de de mangal için yerler vardı sanki. Piknik masaları ve söylediğin gibi barbekü. AOÇ merkeze daha yakın olur eğer bu söylediklerim varsa.

Ben Hatırlamıyorum Tigem den Bahsediyor Olabilirsin Orası da MAngal a İzin Vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 12 Ağustos 2010; 12:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Mangalcılar çoğunlukta gibi, ben Göksü diyorum, barbeküler var bir sürü orada, çok rahat olur gerçekten.

Moganda Sivrisinek Var Söyleyim Göksuyu Bilmem Ama Yer Tutacak Adam Lazım Ora için de

Ben tutarım sorun değil yer, evimin önü çünkü. Sabahtan seçeriz en güzel yeri. Fotoğraf çekimleriniz de benden, foruma koyarız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Ben tutarım sorun değil yer, evimin önü çünkü. Sabahtan seçeriz en güzel yeri. Fotoğraf çekimleriniz de benden, foruma koyarız.

iyide göksudan gölbaşı yaklaşık 2.buçuk saat sürüyor benim için çok zor olur.

• quote:

Mangal mı yapsak acaba?

• Gelirim demiştim ama adım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Gelirim demiştim ama adım yok

Halledicez Hocam Dur yaw

Eee O Zaman Ben Organizasyonu Tech.Türk Arkadaşımıza Bırakmak istiyorum
  • Mr.DarkDevil çok uzak Göksü diyor haklı olarak, Mogan'da bana uzak aynı şekilde. En iyi ihtimal Çiftlik kalıyor değil mi?
  • quote:

Mr.DarkDevil çok uzak Göksü diyor haklı olarak, Mogan'da bana uzak aynı şekilde. En iyi ihtimal Çiftlik kalıyor değil mi?

Çiftlikte sana tek otobüs yada dolmuş demi neyse oralarda ben kalacak yer bulurum sorun değil eski evimiz demette ondan. Çiftlikte mangal yasak değilmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

ekleme: yaş 18.5 2 ay sonra 19 olucam. Etlik'te oturuyorum hafif göbekli iri yapılıyım.Çok hızlı yemek yerim buluşma olursa hepinize burdan meydan okuyorum

adamım etlikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

ekleme: yaş 18.5 2 ay sonra 19 olucam. Etlik'te oturuyorum hafif göbekli iri yapılıyım.Çok hızlı yemek yerim buluşma olursa hepinize burdan meydan okuyorum

adamım etlikli

etlik merkez kafasına göre herkez

• quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Gelirim demiştim ama adım yok

Avatarını değiştir, sonra mangal ya da kebapçı, hangisini istiyorsan söyle. Mangalcılarla kebapçıları listeliyorum. Hangisi fazla olursa onu yapacağız.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil
    iyide göksudan gölbaşı yaklaşık 2.buçuk saat sürüyor benim için çok zor olur.

Arabayla gidersem ki mangal olursa %80 arabayla gideceğim, seni dikmen kavşağından alırım.

Şu AOÇ konusu aydınlansa güzel olur. Mangal yapılabiliyorsa daha merkezi olacağından oraya gidebiliriz. Internet'ten bir araştıralım, yakın zamanda AOÇ'de mangal yapan olmuş mu.

Mangalcılar:
    Tech. Türk
    TT'nin brosu
    Mr.DarkDevil
    Wheatherman
    AxiRyzz
    webmaster-mt
    Alejàndro (Yedek)

Kebapçılar:
    cnryldz
    anilx92
    burak9006

Mangal isteyenler mangalcılara; kebapçı, dönerci isteyenler kebapçılara nick'ini eklesin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 12 Ağustos 2010; 14:46:25 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.