Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

İftardan en az 2 saat önce buluşup alışverişe gideriz; iftariyelik, et, kömür, içecekler vs. Piknik yerine gidince mangalı yapar, etleri hazır ederiz, bazılarını pişirip bir kapta biriktiririz; evden tencere falan getiririz bunun için. Ezan okununca iftariyelikle orucu açar, pişirdiklerimizi biraz ısıtıp yeriz. Tabi bir taraftan diğerleri de pişer. Çok kalabalık olmayacağız ama olursak başka darkdevil'ın söylediği gibi iki barbekü yakarız.

Göksu'da park sorunu olur mu bir de?

yok bu aralar olmaz bence çünkü salı günü gittim ve çardakların bile nerdeyse yarısı boştu bide ramazan bizden başka gidip mangal yakacak olan varmıdır ? sanmıyorum

• Yenimahalle için başkasını bulun. Ben Dikmen, Gölbaşı civarında oturanları alıp bırakabilirim en fazla. Bikaç kişi daha arabayla gelebilirim, gelenlerden iki üç kişi alırım demişti önceki sayfalarda.
  • quote:

Yenimahalle için başkasını bulun. Ben Dikmen, Gölbaşı civarında oturanları alıp bırakabilirim en fazla. Bikaç kişi daha arabayla gelebilirim, gelenlerden iki üç kişi alırım demişti önceki sayfalarda.

Niye kızdın hocam sakin.. Buluruz olmadı "bir telefonla babam yanımda" servisinden yararlanırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Bende araba ile gelirsem 4 motor ile gelirsem 1 kişiyi alabilirim.(tabi motordan korkmayan bir kişi olmak kaydıyla)

eğer yenimahalle tarafına bırakırsan motora ilgim süperdir motor için canımı veririm motorla gel

motorun markası denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 12 Ağustos 2010; 16:07:18 >
  • Kızarım ben. Geç saate kalırsak dönüş benim için de sorun olacaktır, başka zaman olsa atarım belki, Yenimahalle çok uzak değil ama dönüş benim için de sorun olur.
  • quote:

Kızarım ben. Geç saate kalırsak dönüş benim için de sorun olacaktır, başka zaman olsa atarım belki, Yenimahalle çok uzak değil ama dönüş benim için de sorun olur.

Bu taha hep böyle bak şimdi de başkasına yapışmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal King -- 12 Ağustos 2010; 16:07:23 >
  • ilk önce tarihi ayarlayalım, ramazan oluyor evlere davet çağırılıyor bazı davetlere gidilmez tamam ama bazı davetlerde mecbur gidiliyor tarihi belirsek daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Bende araba ile gelirsem 4 motor ile gelirsem 1 kişiyi alabilirim.(tabi motordan korkmayan bir kişi olmak kaydıyla)

eğer yenimahalle tarafına bırakırsan motora ilgim süperdir motor için canımı veririm motorla gel

motorun markası denir

Yenimahalle tarafından gelirim sorun olmaz ama akşam o saate kadar motor ile trafikte kalamam.
    Zaten motor siyah korumalar siyah karanlıkta kaybolup gidiyorum.Birde bunun üstüne yorgunluk eklenirse sahura'da kalkamam zaten.
    Yukarıda belirtmiştim kebapçı tarzı bir yer olursa ve tarih uygun olursa gelirim.
    Motor cbr600.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 12 Ağustos 2010; 16:20:59 >

• tarihine ve yerine göre gelirim,bana sorarsanız bi restoran da yapmak daha rahat olur,mangala da uyarım ama göksu da olucaksa gelmem ne yazık ki. Yaş 20 Dikmen de oturuyorum.
  • İlk Kızılayda Buluşalım Restoran Yapalım 1 Hafta Sonra da Mangal
  • Dostum ben de İncek'te oturuyorum ve mangal olursa arabayla gideceğim. Akşam seni dikmen kavşağında atarım, ordan dolmuş otobüsle dönersin herhalde. Zaten çok geç saatlere kalmam ben de. Zaten şu anda netleşen fazla bir şey yok ama büyük ihtimalle mangal olacak ve Göksu'da olacak.

O da olur hemşo fark etmez. Yer bulabilirsek Hosta'ya gidelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 12 Ağustos 2010; 16:33:30 >
  • yenimahalle civarında oturanlar göksu için illa araba şart değil atlayın metroya batıkentte göksu taraflarına giden otobüsler vardır onlara biner gideriz kc migrostan alışverişler yapılır?
  • Aynen öyle olur, KC Göksu'dan alışverişleri yaparız, dediğin gibi ulaşım da kolay buraya.
  • quote:

Yenimahalle için başkasını bulun. Ben Dikmen, Gölbaşı civarında oturanları alıp bırakabilirim en fazla. Bikaç kişi daha arabayla gelebilirim, gelenlerden iki üç kişi alırım demişti önceki sayfalarda.

dikmenden ben varım
  • Mangala arabayla gideceğim, dönerci olursa toplu taşıma. Dikmen kavşağı ve Balgat'a kadar Konya Yolu'na çıkarsan giderken alırım, dönüşte de atarım. Birader de olacağından üç kişi alır araba. Mr.DarkDevil, briqate ve AxiRyzz da geliyor sanırım.
  • Mangalcılar:
    Tech. Türk
    TT'nin brosu
    Mr.DarkDevil
    Wheatherman
    AxiRyzz
    webmaster-mt
    Fyrad

Alejàndro (Yedek)

Kebapçılar:
    cnryldz
    anilx92
    burak9006
    __koleksiyoncu__

Diğer:
    gunjack
    Immortal King
    exca89
    müvellidülhumuza
    briqate

'Diğer'in altında nick'i yazılı olanlar ne istediklerini söylerse oylama için iyi olur.

Listeye bakarsak 20'ye yaklaşıyoruz ama kesin gelenlerle sayımız 10'u geçer. Bu şekilde lokantaya da gitsek, mangala gitsek sorunlar yaşarız ama mangalda daha rahat ederiz gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 12 Ağustos 2010; 17:39:07 >
  • Ben de aynı şekilde düşünüyorum. En iyisi Göksü'da mangal diyorum.
  • Mangal olurda, bende gelirsem size bi salata yaparım közlenmiş patlıcanla bi taraflarınızı yersiniz.

Gelemesemde aklınızda bulunsun.
  • Etlik'in Aşağı Eglencesinde olursa swat882 kardesimle bekliyoruz ne zaman isterseniz mekan da ayarlarız
  • Yaz yaz hadi Umut ben yasım da 18
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.