Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peynirci'ye birkaç kere gittim, hiç iyi bir market değil. Mogan'a doğru inmeden İncek'teki Migros'tan et alabiliriz, tanıdık ve güvenilri bir yer en azından. Migros etlerini Maret'ten temin ediyor. Makrodan da kömür, tavuk falan alırız. Makromarket etlerini nerden temin ediyor, bir bilgin var mı dostum?
  • Baktım şimdi, et kendi tesislerinden geliyormuş. Tamam, Gölbaşı olursa Makromarket'ten herşeyi temin ederiz. Göl manzarası da cabası ama akşam pek manzara olmaz, en azından havasını soluruz.

Şimdi herkes fikrini söylesin tek tek, çoğunluğa göre hareket edelim; mangal mı yapıyoruz, yoksa kebapçı dönerci köşelerine mi sıkışıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Ağustos 2010; 21:49:29 >
  • bence mangal ama çoğunluk başka birşey derse onada katılırım tabiki. asılında toplu konuşabilecemiz herkesin online olduğu (toplu msn sohbeti gibi) bişi yapsak daha kolay karara varmazmıyız ?
  • Böyle daha iyi, herkes aynı anda MSN'e giremez. Ayrıca MSN'de dört kişi üzeri aynı anda konuşunca kim nediyor anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Baktım şimdi, et kendi tesislerinden geliyormuş. Tamam, Gölbaşı olursa Makromarket'ten herşeyi temin ederiz. Göl manzarası da cabası ama akşam pek manzara olmaz, en azından havasını soluruz.

Şimdi herkes fikrini söylesin tek tek, çoğunluğa göre hareket edelim; mangal mı yapıyoruz, yoksa kebapçı dönerci köşelerine mi sıkışıyoruz?

Dışarıda yemek için vereceğiniz paraya, kendiniz yapsanız kralını yersiniz.

Bende gelebilirim belki. Kesinleşsin hele bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Böyle daha iyi, herkes aynı anda MSN'e giremez. Ayrıca MSN'de dört kişi üzeri aynı anda konuşunca kim nediyor anlaşılmıyor.

peki öyle olsun peki gün olarak belli bi tarih varmı ?
  • Evet, mangal daha ucuza gelir. Adam başı en fazla 20 TL ile masayı donatırız. Hatta 20 TL çok bile.

Mangal olursa birader de geliyor, benden mangal için iki oy yani. Şu anda darkdevil'le birlikte mangal diyen üç kişi olduk, dönerci diyen yok. Oylama devam ediyor.

Bir de arabayla gelecekler nerden yola çıkacaklarını da yazarsa iyi olur. Ona göre diğerlerini toplarız çünkü. Biz İncek'ten çıkarız, hiç kimse almazsa dikmen kavşağı, oran köprüsünün oralardan en fazla üç kişiyi alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Ağustos 2010; 22:22:17 >
  • katılım az olcak gibi
  • ben çoğunluğa uyarım, ama şahsi fikrim dönerciden yana. İlk buluşmamızı yapalım eğer katılım iyi olur eğlenirsek o zaman mangal yapalım diyorum. Ama dediğim gibi çoğunluğa uyarım ben .
  • Oooo iş dönerciden kebapçıdan mangala dönmüş
    Açıkcası mangal olursa ben büyük ihtimal gelemem.
    Zaten ezan 20'de okunuyor.Orada yeme içme derken 23'ü bulur.
    Oradan benim eve gelmem saat 1.
    Saat önemli değil fakat 40 km yol var gölbaşı ile benim ev arası.Birde bu yorgunluğa yol yorgunluğa yol yorgnuluğu binerse ben pert'e çıkarım.(motor ile gelceğimi farz edersek)
    Fakat kebapçı tarzı bir yer olursa ne mangalın isi pisliği ile uğraşırız neden oruçlu ağızla mangal ile uğraşırız.
    Yinede ben izliyorum konuyu bakalım nereye gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Oooo iş dönerciden kebapçıdan mangala dönmüş
    Açıkcası mangal olursa ben büyük ihtimal gelemem.
    Zaten ezan 20'de okunuyor.Orada yeme içme derken 23'ü bulur.
    Oradan benim eve gelmem saat 1.
    Saat önemli değil fakat 40 km yol var gölbaşı ile benim ev arası.Birde bu yorgunluğa yol yorgunluğa yol yorgnuluğu binerse ben pert'e çıkarım.(motor ile gelceğimi farz edersek)
    Fakat kebapçı tarzı bir yer olursa ne mangalın isi pisliği ile uğraşırız neden oruçlu ağızla mangal ile uğraşırız.
    Yinede ben izliyorum konuyu bakalım nereye gidecek.

yer bulamayız ama dönercide pek sanmıyorum

• Evet arkadaşlar ben de varım mangal işine. Bende de araba var ama Reno12 İdare edecek artık benimle gelenler.
  • Araba Konusu Sıktı Ama Konya Yolundan Alan Olur Herhalde Beni de :D MAngal Yapabiliriz Mangal Getiririm Etleri Filan Alır Arabası Olanlar Hesaplaşırız Mangaldan Sonra da Bi Maç Yaparız

DİPNOT: Akşam Ezanı Okunduktan Sonra Moganda SivriSinek Doluyor Heryer Söyleyim 12 Mayın Yerleştirmişler Üstüme 5 Dk İçerisine
    Rüzgarlı Bi Gün Olması Daha iyi Olur
  • Ya gelin Göksü'da yapalım biz bu işi. Sivrisinek yok burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

Araba Konusu Sıktı Ama Konya Yolundan Alan Olur Herhalde Beni de :D MAngal Yapabiliriz Mangal Getiririm Etleri Filan Alır Arabası Olanlar Hesaplaşırız Mangaldan Sonra da Bi Maç Yaparız

DİPNOT: Akşam Ezanı Okunduktan Sonra Moganda SivriSinek Doluyor Heryer Söyleyim 12 Mayın Yerleştirmişler Üstüme 5 Dk İçerisine

nerede oturuyorsun sen ?
  • Karanfil sokakta TK PİDE KEBAP var oraya gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

Araba Konusu Sıktı Ama Konya Yolundan Alan Olur Herhalde Beni de :D MAngal Yapabiliriz Mangal Getiririm Etleri Filan Alır Arabası Olanlar Hesaplaşırız Mangaldan Sonra da Bi Maç Yaparız

nerede oturuyorsun sen ?

Dikmen Ve Balgatın Kesiştiği Yerde Karapınar Ve Keklik

14 Toplu Taşımayla Kızılay a inebiliyorum düşün yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil

quote:

nerede oturuyorsun sen ?

Dikmen Ve Balgatın Kesiştiği Yerde Karapınar Ve Keklik

14 Toplu Taşımayla Kızılay a inebiliyorum düşün yani

105 geçiyomu oradan gölbaşına giderken solda kalan yermi balgat tabelası var üst geçitin orda bide heykel var sanırım eğer düşündüğüm yerse.

• Bende başka bir iftar davetiyle çakışmazsa gelirim.

Kızılay bence uygun olur.Ama herkesin bütçesi müsaitse(30-40Tl) güzel bir restoranda da yapabiliriz. Benim açımdan temiz olsun yeterli,fiyatı çok önemli değil.

Bu arada mangal işi ramazanda zor olur.Restoran veya kafe tarzı bir yerde iftar yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 12 Ağustos 2010; 0:18:00 >
  • benim bir önerim daha var: paket alıp herhangi bir parkta açabiliriz orucu. hatta pide içini evde hazırlayıp pide yaptırabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.