Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Mekanın güzelliğinden çok temizlği önemli. Biraz hassasım, eti kaliteli olmayan ve temiz olmayan yerde bir şey yediğimde rahatsızlanıyorum. Hacıbaba, Kebap 44 derdim de herkesin bütçesini düşünmek lazım. Hosta olabilir, Orman Çiftliği de uyar. Tivmaş nasıl bir mekan ya da tam olarak nerde?

Gözde Piknik tek kelimeyle mükemmel bir yer, oraya gitmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Mekanın güzelliğinden çok temizlği önemli. Biraz hassasım, eti kaliteli olmayan ve temiz olmayan yerde bir şey yediğimde rahatsızlanıyorum. Hacıbaba, Kebap 44 derdim de herkesin bütçesini düşünmek lazım. Hosta olabilir, Orman Çiftliği de uyar. Tivmaş nasıl bir mekan ya da tam olarak nerde?

Gözde Piknik tek kelimeyle mükemmel bir yer, oraya gitmeliyiz

tam aradıgımız yer temizlik hijyen daha üstüne yer yok

• Arkadaşlar tanıdık çok uygun bir yer ayarlayabilirim.
    Mesela 30 civarı veririm diyorsanız ;
    Etrak Restaurant var turan güneş'de menü bu şekilde ;

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması

Etrak Restaurant Ramazan Menüsü

- Günün Çorbası

- İftar Tabağı
    (Bal, Reçel, Tulum peyniri, Zeytin, Kayısı, Tereyağ, Hurma, Süzme Yoğurt)
    (Kaşık Salata)

- Ara Sıcaklar (Fındık Lahmacun, Peynirli Pide)

- Ana Yemekler (Seçenekli)
    (Adana Kebap)
    (Kuzu Şiş)
    (Et Külbastı)
    (Tavuk Külbastı)
    (Tavuk Kanat)
    (Suşi Kebap)
    (Kemikli Piliç Şiş)

- Tatlılar (Seçenekli)
    (Güllaç)
    (Kadayıf)
    (Dondurmalı İrmik)

- İçeçekler
    (1 adet Meşrubat - Cola, Fanta, Meyva Suyu, Şalgam, Ayran)
    (Çay Kahve)

Fiyat: 35 TL(bunu 30'a çekerim)

Ama yok bu fazla biraz uygn birşeyler olsun derseniz;

Çukurambar'da Konya evi var ;

Konya Evi'nin iftar menüleri şöyle:

MENÜ 1:
    -İftariyelik
    -Çorba
    -Etli Ekmek / Konya Böreği
    -Salata
    -Meşrubat
    -Tatlı

17 TL

MENÜ 2:
    -İftariyelik
    -Çorba
    -İskender
    -Salata
    -Meşrubat
    -Tatlı

20 TL

MENÜ 3:
    -İftariyelik
    -Çorba
    -Spesiyal Kebap / Fırın Kebap
    -Salata
    -Meşrubat
    -Tatlı

25 TL

Buradada az bir indirim yaptırabilirim sanırım.(menü başına)

Ama yoook bunlarda pahalı derseniz ;

Ve arkadaşlar temizliğinden kesinlikle şüpheniz olmasız sürekli gittiğim mekanlar,isteyen olursa mutfağa'da ineriz ilk önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 11 Ağustos 2010; 14:28:21 >

• Sakarya'daki EGE dönere gitmeyin de nereye giderseniz gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Sakarya'daki EGE dönere gitmeyin de nereye giderseniz gidin

Fena yer değildir hayırdı neyini gördün?
    Hatta ankaraki en lezzetli tavuk döneri ve tavuk iskenderi yapan yerlerden birisi.
    Fakat ilginç bir durum gördüysen ayağımı keserim ordan tabiki
  • Turan Güneş'e herkes gelemez, bana yakın, benim için fark etmez temiz ve kaliteli olduktan sonra. Yalnız fiyatlar Kebap 44 seviyesinde aşağı yukarı, Kebap 44 tanıdık, belki ben de indirim yaptırırım ama ulaşım zor oraya biraz.

http://www.kebap44.com/MenuResim/iskender-kebap.jpg

Sanırım çoğu kişi için Hosta uygundur. Şu Tivmaş dedğiniz yerde fiyatlar ne durumda?
  • quote:

Turan Güneş'e herkes gelemez, bana yakın, benim için fark etmez temiz ve kaliteli olduktan sonra. Yalnız fiyatlar Kebap 44 seviyesinde aşağı yukarı, Kebap 44 tanıdık, belki ben de indirim yaptırırım ama ulaşım zor oraya biraz.

http://www.kebap44.com/MenuResim/iskender-kebap.jpg

Sanırım çoğu kişi için Hosta uygundur. Şu Tivmaş dedğiniz yerde fiyatlar ne durumda?

Kebap 44 çok güzel bir yerde sapa bir yer değil yani çıktıktan sonra en fazla 10 dk içerisinde yürüyerek kızılay'da oluruz.

• Tivmaş Dediğiniz Yer Tigem Diye Geçiyor Gidişler de Sakarya Burger King in Önünden Otobüse Biniyorsunuz
    Şahsen Çiftliğe Gitmek Tigemden Daha Bi MAntıklı Olur

Gelecek Kişi Sayısının 10 Kişi Filan olacağını Tahmin Ediyorum Duruma Göre Kızılaydan Taksilerle de Bir yerlere Gidebiliriz
  • Çiftlik olursa arabayla gelirim belki. İncek'ten geleceğim, dikmen kavşağında gölbaşı ve dikmen'de oturanları toplayabilirim.

Tigem'i biliyorum galiba, yanında AOÇ nin satış mağazası olması lazım. Yani yakınında, biraz geniş bir yerdi galiba.
  • quote:

Çiftlik olursa arabayla gelirim belki. İncek'ten geleceğim, dikmen kavşağında gölbaşı ve dikmen'de oturanları toplayabilirim.

Tigem'i biliyorum galiba, yanında AOÇ nin satış mağazası olması lazım. Yani yakınında, biraz geniş bir yerdi galiba.

Evet Kebap 44 Dediğin Yer Uygunsa Daha iyi Olur Hem Konuşuruz Rezervasyon Yaptırırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Çiftlik olursa arabayla gelirim belki. İncek'ten geleceğim, dikmen kavşağında gölbaşı ve dikmen'de oturanları toplayabilirim.

Evet Kebap 44 Dediğin Yer Uygunsa Daha iyi Olur Hem Konuşuruz Rezervasyon Yaptırırız

Uzak yerlere gitmenin ir mantığı yok zaten o kadar kişi taksilerle otobüsler ile gidecek sonrada yer bulamayacağız kös kös geri döneceğiz.
    Fakat kızılay çankaya gibi yerlere gidebilirsek elbet bir yer olmazsa başka bir yer olur.

• Kebap 44 mavi bayraklı, babamın hemşehrisi işletiyor, babam konuşursa ve kabalık da gideceğiz, indirim yapabilirler ama ulaşım biraz sıkıntılı olabilir. Amerikan büyük elçiliğinin arka sokağında.
  • quote:

Kebap 44 mavi bayraklı, babamın hemşehrisi işletiyor, babam konuşursa ve kabalık da gideceğiz, indirim yapabilirler ama ulaşım biraz sıkıntılı olabilir. Amerikan büyük elçiliğinin arka sokağında.

Yukarıdada yazdığım gibi herkez kızılayda toplanırsa oradan beraber gidilebilir 10 dk.'da.
  •  Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması

Rezervasyonsuz Asla Bir Yere Gidilmez Önce Rezervasyon
  • Gelecek kişiler kesin olursa yapılabilir tabi rezervasyon fakat adama 15 kişi gecek deriz 15 kişilik masa-yer ayarlar sonra 5 kişi gelince oraya gidenler mahcup olur.
  • ben de ankaradayım katılacagım kesın degıl ama herkes ıcın bence ortak bulusma noktası kızlaydır bence bende batıkentteyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Gelecek kişiler kesin olursa yapılabilir tabi rezervasyon fakat adama 15 kişi gecek deriz 15 kişilik masa-yer ayarlar sonra 5 kişi gelince oraya gidenler mahcup olur.

O Yüzden Telefon İstiyeceğim Herkezden Gelenlerden Tek Tek Arayıp Soracağım Geliyormusunuz Diye Ona Göre Masa Sandalye Sayısını Azalttrırım Yada Arkadaş Getiren Olursa Artıradabiliriz
  • Mangal mı yapsak acaba?
  • quote:

Mangal mı yapsak acaba?

Millet zaten orgun olur sabahtan beri aç,susuz kim mangal ile uğraşacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 11 Ağustos 2010; 15:37:30 >
  • quote:

Mangal mı yapsak acaba?

Daha Sonra o
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.