Şimdi Ara

Salı Günü Kızılay'da Buluşuyoruz ANKARA 1. Geleneksel İftar Buluşması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
957
Cevap
2
Favori
19.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fyrad

yaş 17 uzun bacakalrım lüleli sarı saçlarım var hijjene önem veririm aynısını sizdende beklerım :)

Komedisiniz.

Arkadaşın tarifine uyuyorum.17 yaşındayım.Benimde kumral-sarı karışık,dalgalı-lüle karışık saçlarım var.Giysiye göre mavi-yeşil olarak ön plana çıkabilen gözlerim var.Boyum yerinde,tenim yazın bronzlaştı.Çok muhteşem görünüyorum.Ağzını şapırdatarak yiyen insanlara sol kroşe çakabilirim.Hijyen benim içinde önemlidir.Yanımda kirli tırnaklı kimse istemem.Buluşmaya geleceklere başarılar diliyorum.

Mekanı seçtim beyler.Herkesin bütçesini düşündüğümden ankara bahçeli-tunalı demiyorum direk kızılay diyorum.Kızılayda da 18 yaş sınırı olan ama benim torpille küçükleride sokabileceğim yer olan Leman Cafe yi seçiyorum.Gayet iyi doyarız.Diğer yerler minicik getiriyor.

Bahçelide de Hosta ya gidebiliriz.İskender yeriz oda bütçeye gayet uygundur.Esenle kalın.

• Bende 17 yaşındayım eğer buluşma olursa ilk defa katılcam zaten esmer biriyimdir yeni taşındık komşular oğlunuz denizden mi geldi ne güzel yandı diyomuş

Bencede kızılay'da olması daha iyi.
  • Yanlış anladınız herhalde..Sadece sarışınlar katılabiliyor...

Edit:Şaka da öf ya bu smile neden sağ tarafa koyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 11 Ağustos 2010; 2:44:44 >
  • İsim Yaş Ve Oturduğunuz Yeri Söylermisiniz
  • talha sebat, gölbaşı, yaş 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

ekleme: yaş 18.5 2 ay sonra 19 olucam. Etlik'te oturuyorum hafif göbekli iri yapılıyım.Çok hızlı yemek yerim buluşma olursa hepinize burdan meydan okuyorum
  • quote:

quote:

gelicekler yaşlarınıda yazsında bir ortalama çıkaralım.

ekleme: yaş 18.5 2 ay sonra 19 olucam. Etlik'te oturuyorum hafif göbekli iri yapılıyım.Çok hızlı yemek yerim buluşma olursa hepinize burdan meydan okuyorum

Bende en yavaş yiyen olarak meydan okuyabilirim.Yemek yemeye üşeniyorum bu yüzden çatalı kaldırmak bile 10 snmi alıyor.Zaten hızlı yersem gaz olur oda ayrı mevzu

• yapamayacaksınız

olur da yaparsanız gelirim, ayrı mesele
  • En iyi yer Kırıkkale, en az 3 dakika kârımız olur. Kırıkkale otobüsleri Ulus'tan kalkıyordu galiba.
  • Benim de yaşım 20. Çiftlikte Tivmaş diye biryer var, bilenler bilir, harika biryerdir, orada açabiliriz.
  • Ankarada olsaydım gelirdim
  • Pazartesi sıcaklık biraz düşüyor gibi. Pazartesi yapabiliriz.
  • Bana uyar. Tivmaş için ne diyorsunuz arkadaşlar?
  • gün fazla fark etmez sanırım ama yer daha önemli bence
  • Mekanın güzelliğinden çok temizlği önemli. Biraz hassasım, eti kaliteli olmayan ve temiz olmayan yerde bir şey yediğimde rahatsızlanıyorum. Hacıbaba, Kebap 44 derdim de herkesin bütçesini düşünmek lazım. Hosta olabilir, Orman Çiftliği de uyar. Tivmaş nasıl bir mekan ya da tam olarak nerde?
  • tivmaş çiftlikte değil mi ? oraya nasıl gidicez? ben hiç otobüs dolmuşla çiftliğe gitmedim de
  • ankaranın dikmenindeyim yaş 19 gelirim bende.
    bence hosta yada çiftlik mantıklı ama kişi sayısıda önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merty -- 11 Ağustos 2010; 13:54:56 >
  • istanbul içinde yapılsın
  • Gelirim, bakalım DH ortamı gerçek hayatta nasıl oluyor
  • Evet, kişi sayısı önemli. 10'un üzerine çıkarsak Hosta'da millet bize bakar, bir de kalabalık olursa o saatte yer bilebulamayabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.