Şimdi Ara

Pazar hakkında (dies)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar epeydir nezaman topik açmak istesem site hata verdiği için bu topiği umarım açmayı başarırım, geçenlerde yeşil kutu görevimden aldığım kutuyu satıp 2 +7 warrior chitin almayı planlıyordum fakat kutuyu aldıktan sonra farkettim ki, 1 parçayı ancak alabilicek para veriyor bende cepte 15m para var dedim ordan gelecek para zaten işime yaramaz en kötü ihtimal pot param var. kutuyu kırdırdım ib+1 çıktı gerçi fiyatı yine düşüktü ama :( gittim bus aldım son paramla +5e bastım ve şimdi satmak için çırpınıyorum ama hala satamadım piyassadaki ibler ya +1 ya +6 benimkini neden kimse almak istemiyor :s 125mden koydum bugün yine gitmedi, dies deyim buarada sabah işe giderken pazar açıyorum akşam geliyorum hala satılmamış, sizce +6 mı denemeliyim? yoksa bu iteme bu fiyatmı fazla ?

• Dies piyasası çok kötü ya
    +8 chitinler +8 mdler +8 glaveler değerli uniqueler hepsi pazarda
    Sonra +7 shardlar +7 sheller dun warrior +7 shell 200 my e gorudm yoq bole bsey ya eskiden +1 sheller pazarda 999,999,999 du hatta rogue shell+1 leri pazara koymuyodu kimse of of

:(

Edit:Yakında pazarda +8 shard gorurseniz şaşmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightS of ZB -- 18 Eylül 2006; 16:08:44 >
  • birisi 3parça rogue shell,md+6,cleaver+5,cleaver+7 önerdi ama toplasam 125m falan anca ediyordu :( ve onları satıp parayı toparlamam bir kaç gün sürecekti halbuki tek istediğim 2parça +7chitin 65mden satıyolar ama pazarlık falan indiririm diyordum sırf bu yüzden ex kasamıyorum içime sinmiyor :( chitinlerim eksik diye,

dies piyasası sabahla akşam bir olmuyor sürekli değişiyor anlamıyorum +6ib yi adam 250m ye satarken akşam 150m ye satıyor bende anlamadım
  • sarırım elde kaldı bizim ib
  • büyük ihtimalle elinde kalır...ya risk alıp +6 ya basacan yada elinde kalcak...
  • 100 yada 105 e dene kardeşama gere bu para benı kurtarmaz diorsan buyuk ıhtımal elınde kalır
  • +6 dene
  • deneme bence sen cenabetsın kesın yanar

abi sabah dedik sana sat 100m dan kırışalım

akşama satılmadıysa bana ver onu okcu olcam

edit:kendısı kankim olur kımse ustune alınıp atlamasın
  • g3 ne kürt bi adamsın ib var diye okçu oluyon
    ya beni 105m de kurtarır ama kalan parayı g3 e md için biriktiricem :)
  • kardeş bence +6 ya bas yıne de sen bılın rısk al bence ben ole yaptım ve ıron x ı 7 ye bastım arkadaslar bı de clan arıyorum lvl 57 archery 37k np var habernız olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

g3 ne kürt bi adamsın ib var diye okçu oluyon
    ya beni 105m de kurtarır ama kalan parayı g3 e md için biriktiricem :)

saol canım :kiss

ersınde 20m vercek akşam kafaya aldım

bu arada akşam gel senı kasıyım hadi gene gözüme girdin

• Kardeş İB bile yalan oldu dies de.Özellikle +1 rebirth den düşük olanlar.Koy 100 m den sat.65 m tek parça shell +6 rogue satan ne yapsın sence ??

Diğer serverlar yalan oldu Diesin yanında,

Bu arada A_Fisherman 61 %75 oldu ve artık okçuya çevirdim, assas olrak kasılmıştır, asla koxp kullanılmadan.61 de archery yapılmıştır.

Edenada 55 olmak üzere lvl AllyBabbaGeldii var buffer ve hem edena, hem cypher hem diesde savaşta koxp kullananlara çok yazık, bu kadar aciz olmasın kimse.Diesde de Yiğitefe türedi aynı bi HUSY the Türk . Kesin name change scroll, aynı terane onunki, 75 m den 1700 damage vuruyor ve ne chill, ne blizzard ne glacier blast yawaşlatmıyor çoook yazıklaar olsun.Sırf denemek için mage ile de girdim Allah bu insanlara insaf ve vijdan versin.Ha bu arada o beni 3 kez kesti ben de onu 1 kez kestim mage ile pazar gecesi saat 23:30 da.Koxp kullananları inşaallah hacklerler de charları değil 5 lvl, tamammen yalan olur

konudan konuya atladım siz alıp gerekli topiclere yerleştirin ctrl-v kullanın korkmayın

• yok sen beni kasma sonra ağlıyon millet dağılıyo die
    baktım satamıyom ozamanda benim en iyi arkadaşım ersin

chitinlerimi alamda sen otur ben kasacam, arkadaşlar bende düşünmüyor değilim +6 ama para yok mecburuz satmaya:( riske edersem chitinler epey bi müddet bekleyecek zati sürekli kasamıyorum çalıştığım için sadece akşamları oluyor. kaldıki +5ede ben bastım belki satamadıysam hala +6 deneyebilirim pazar hala açık evde isteyenler pm atsın oyun nikim HipNotyC dies1 de şuan akşam pazarlık masasına otururuz

• quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

yok sen beni kasma sonra ağlıyon millet dağılıyo die
    baktım satamıyom ozamanda benim en iyi arkadaşım ersin

chitinlerimi alamda sen otur ben kasacam, arkadaşlar bende düşünmüyor değilim +6 ama para yok mecburuz satmaya:( riske edersem chitinler epey bi müddet bekleyecek zati sürekli kasamıyorum çalıştığım için sadece akşamları oluyor. kaldıki +5ede ben bastım belki satamadıysam hala +6 deneyebilirim pazar hala açık evde isteyenler pm atsın oyun nikim HipNotyC dies1 de şuan akşam pazarlık masasına otururuz

ersın benım en ıyı arkadasım olm sulanma benım bankama

+7 mdyi alam sona bakarız

• 2 gün önce +6/60 ib yi 100m e aldım +6 denemelisin. +5 ini 80m e ancak satarsın...
  • olm pm atacam atamadım eloşda sana bi topik açtıydım gir bak neler oldu

nese ersine de çekecez bi ayar artık evde kimse yok soramıyorum satışları, mecbur gdince görecez
  • bence al 2-3 +7fp yak sonrada ıb yi +7ye bas olursa mutlu olursun olmazsa cnn saolsun
  • +5 ib yi _M_C_H_F_Z 70M YE SATIYORDU SANIRIM SEN PAHALI KOYUYORSUN SERVER DİES IRK HUMAN ONUN.
  • dediğim gibi pazarda ib +5 satan kimse görmedim ama ben ib+6 yı baz alarak fiyat belirledim, zaten kurtarmazsa +6 deneyecem, pazarda ya +1 yada +6 var arası kimse satmıyor artık ya herkes +6 ya kasıyor yada kimse almak istemiyor anlayamadım
  • Fiyatı biraz azaltmayı dene.Ya da pazarda iken gelen pmler vardır mutlaka..Oradan gelen pazarlık falan yaparsın bişeyler..

Olmadı çek kafayı dene +6 ya yak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.