Şimdi Ara

Pazar hakkında (dies) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Me®t

Fiyatı biraz azaltmayı dene.Ya da pazarda iken gelen pmler vardır mutlaka..Oradan gelen pazarlık falan yaparsın bişeyler..

Olmadı çek kafayı dene +6 ya yak

• yaw bende diesde reduce +2 reserve glave var yokmu +7 glaveyle takas eden yada 100m veren
  • +6 ya bas rıskı buyuk ama satma sansın fazla olcak bunuda bıl. +5 ken kımse yanasmayabılır almaya cünkü
  • +7 ib 325m pazarlıkla 300m verıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

yaw bende diesde reduce +2 reserve glave var yokmu +7 glaveyle takas eden yada 100m veren

yok mu bu lanet iteme talip 80m yaptım hadi
  • Dİes NE Ucuzmuş +8 Mdler Pazarda +7 Chitinler 10m Herhalde ßunlar İnşallah Cyhperdada Olur
  • olması guzel olmaz bence
    çünkü kimsede para yoq alım gücü yoq:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

olması guzel olmaz bence
    çünkü kimsede para yoq alım gücü yoq:P

valla ya tamir parası bulamıyoz
  • Bi Ticaretçi Olarak Şunu Soyluyorum ;

Dies Piyasası Çöktü.

+1 ib aldım ( +4 dual md vererek ) +6 ya bastım ;

90m a pazara koydum ;

+7 Chitin üstlük +3 Dual md + 35m ye adamın birine sattım :)

Şu Anda Elimde 4m Para +3 Dual md +7 Chitin üstlük +5 DD warior helmet +5 Rpogue Chitin Altlık var :)

Talip Olanlar D3 ten ulaşsınlar :D

Ama Dies Piyasası ÖLDÜ

• yok dünde satılmamış ya adam başka topikde 5tanede +6dan 1 +7 çıkarmaktan bahsediyo biz cidden fukarayız ya elimde para eden bi o item var onuda bugün akşam icabına bakacam artık chitinlerimi tamamlamam lazım
  • Wlla bmde +8 flame damage li mythrill staff var stamka ıstıorum pmden ulasın fıyat hakkında hıc bı dusuncem yoq.
  • ben chtımlerımı tamamladım ama kasmak ıcın pod param kalmadı dıez de satıs durdu satarım dedıgım seyler satılmıyo
  • yaw dies te oynuyorum partos ta charım var human priest lvl 59 60 olacak pathos taki priestimi satıyorum dies te oyun parasına karşılık
    nick:___enteresan___
    pm atın ltn
  • EWET DİES PİYASASI HAKİKATE ÖLDÜ ARKADAŞLAR ELİMDE LARGE BREAKER VAR +8 ESKİDEN KLAM FD ÖNCE BASMIŞTIM KENİDM O ZAMANLAR +7LERİ 300M Dİ +8 PZAARA KONMAZDI ŞİMDİ ELİMDE KALDI 400M FİYAT KOUYOURM ALAN YOK KAFAYIYİYECEGİM YOKMU YAF ALAN AAA İB+7 VAR(DÜN AKŞAM +7 SİNİ 45TEN KOMUŞLAR YANLIŞLIKLA PAZARA ÇEKTİM) GREEN DRAGON AMULET VAR 130 A KOUYOURM PİYASA 180 YOK OLMUYOR KAFAYI YİYECEGİM İTEM İHTİYACI OLAN YOLLASIN PM SATARIZ :))
  • abicim gorecez insallah bekliyoruz bende manesdeyim server hak ettigine kavusuyor su anda hak ettigi dupesiz fiyatlara insallah bir daha asla dupe olmaz tebrik ediyorum ko yu :D
  • bende manes de +7 ib vardi daha 5 gun olmadi 13.5gb den sattim sattigim zaman galiba turk ler giremiyordu alan yabanciydi galiba simdi dizini dovup duruyordur ^^
  • dıesde satılık +6md +5 rogue pad cıtın 4 adet +7 clever spellofglacıerblast kagıdı var talıp olanlar pmden ulassın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.