Fiyatı biraz azaltmayı dene.Ya da pazarda iken gelen pmler vardır mutlaka..Oradan gelen pazarlık falan yaparsın bişeyler..
Olmadı çek kafayı dene +6 ya yak
yaw bende diesde reduce +2 reserve glave var yokmu +7 glaveyle takas eden yada 100m veren
+6 ya bas rıskı buyuk ama satma sansın fazla olcak bunuda bıl. +5 ken kımse yanasmayabılır almaya cünkü
+7 ib 325m pazarlıkla 300m verıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: mc_emrah
yaw bende diesde reduce +2 reserve glave var yokmu +7 glaveyle takas eden yada 100m veren
yok mu bu lanet iteme talip 80m yaptım hadi
Dİes NE Ucuzmuş +8 Mdler Pazarda +7 Chitinler 10m Herhalde ßunlar İnşallah Cyhperdada Olur
olması guzel olmaz bence çünkü kimsede para yoq alım gücü yoq:P
quote:
Orjinalden alıntı: KnightS of ZB
olması guzel olmaz bence çünkü kimsede para yoq alım gücü yoq:P
valla ya tamir parası bulamıyoz
Bi Ticaretçi Olarak Şunu Soyluyorum ;
Dies Piyasası Çöktü.
+1 ib aldım ( +4 dual md vererek ) +6 ya bastım ;
90m a pazara koydum ;
+7 Chitin üstlük +3 Dual md + 35m ye adamın birine sattım :)
Şu Anda Elimde 4m Para +3 Dual md +7 Chitin üstlük +5 DD warior helmet +5 Rpogue Chitin Altlık var :)
Talip Olanlar D3 ten ulaşsınlar :D
Ama Dies Piyasası ÖLDÜ
yok dünde satılmamış ya adam başka topikde 5tanede +6dan 1 +7 çıkarmaktan bahsediyo biz cidden fukarayız ya elimde para eden bi o item var onuda bugün akşam icabına bakacam artık chitinlerimi tamamlamam lazım
Wlla bmde +8 flame damage li mythrill staff var stamka ıstıorum pmden ulasın fıyat hakkında hıc bı dusuncem yoq.
ben chtımlerımı tamamladım ama kasmak ıcın pod param kalmadı dıez de satıs durdu satarım dedıgım seyler satılmıyo
yaw dies te oynuyorum partos ta charım var human priest lvl 59 60 olacak pathos taki priestimi satıyorum dies te oyun parasına karşılık nick:___enteresan___ pm atın ltn
EWET DİES PİYASASI HAKİKATE ÖLDÜ ARKADAŞLAR ELİMDE LARGE BREAKER VAR +8 ESKİDEN KLAM FD ÖNCE BASMIŞTIM KENİDM O ZAMANLAR +7LERİ 300M Dİ +8 PZAARA KONMAZDI ŞİMDİ ELİMDE KALDI 400M FİYAT KOUYOURM ALAN YOK KAFAYIYİYECEGİM YOKMU YAF ALAN AAA İB+7 VAR(DÜN AKŞAM +7 SİNİ 45TEN KOMUŞLAR YANLIŞLIKLA PAZARA ÇEKTİM) GREEN DRAGON AMULET VAR 130 A KOUYOURM PİYASA 180 YOK OLMUYOR KAFAYI YİYECEGİM İTEM İHTİYACI OLAN YOLLASIN PM SATARIZ :))
abicim gorecez insallah bekliyoruz bende manesdeyim server hak ettigine kavusuyor su anda hak ettigi dupesiz fiyatlara insallah bir daha asla dupe olmaz tebrik ediyorum ko yu :D
bende manes de +7 ib vardi daha 5 gun olmadi 13.5gb den sattim sattigim zaman galiba turk ler giremiyordu alan yabanciydi galiba simdi dizini dovup duruyordur ^^
dıesde satılık +6md +5 rogue pad cıtın 4 adet +7 clever spellofglacıerblast kagıdı var talıp olanlar pmden ulassın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme