Şimdi Ara

pazar kafayı yedi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benimde 210$ envanter değeri vardı şuan 170$. Umarım 1 haftaya kadar eski haline döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyaspor

teşekkürler

ban yersin
  • Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt
    Hayır yemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Hayır yemez.

yardır o zaman
    Zaten çıktığından beri kullanıyorum onu, sana özel bir avantaj falan sağlamıyor, sadece tradelerde ve pazarda kolaylık sağlıyor. Banlanman için bot gibi şeyler kullanman lazım ki onların bulunup banlanması bile aylar alabiliyor.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı olarak ne var envanterde. Bazı itemlerin fiyatlarına baktım hala sabit. Bazıları %10-30 arası değer kaybetmiş.
  • Tavsiyesi olan varmı 200 lira ile neler yapabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Zaten çıktığından beri kullanıyorum onu, sana özel bir avantaj falan sağlamıyor, sadece tradelerde ve pazarda kolaylık sağlıyor. Banlanman için bot gibi şeyler kullanman lazım ki onların bulunup banlanması bile aylar alabiliyor.

envantere koyulduğu anda çekilen yani 0.01 delay ile satın almalar için tespit sistemi olabilir bunun sonucunda trade ban atılabilir ama bilmiyorum böyle bir şey varmıdır sadece fikrim her zaman risk alırsın
    var var, o 0.01leri alanlar botlar işte. Yüzlerce aktif var diye biliyorum, ancak bunlar aşırı bir yükleme yapmadıkça sallamıyorlar, sonuçta günde milyonlarca alışveriş gerçekleştiriliyor. Bunun belki 10 tanesi 1 bota ait. Şayet radarlarına takılırsan ban, ancak takılmazsan öyle yüksek bi işler yapmıyorsan umursamıyorlar. Aynı 3-5 kişinin kullandığı hilenin VACye takılmaması gibi.
  • anahtar-çıkartma-kasa ağırlıklı bir de ucuz yakaladığım hatıra fn silahlar var. keyler 6.60'lara düşmüştü şimdi toparlamış, çıkartmaları umarım toplamışsınızdır ben nakit lazım olacak diye 30-40 tane aldım sadece, ama 1.20'lerde olan titan gelmiş 1.80'lere, lgb 2.50'yi geçmiş gene. çabuk toparlanacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.