Şimdi Ara

Pazaram Alt Limitsiz 150 TL Çek Tanımlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
4.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    maximum mobil uygulamadan baktım, pazarama mobil uygulaması olması lazım sanırsam.

edit= maximum mobil uygulamada gözüken 150 tl 'lik kod, pazarama 'da gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ekim 2024; 11:49:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta alt limitsiz 100 lira tanımlamışlardı. Çocuğa bez alayım dedim. 2 gündür bez teslim edildi yazıyor fakat tarafıma teslim edilen hiç bir şey yok. Müşteri hizmetleri bile çözüm sunamıyor. Uzak dururum artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 lira kupon, 105 lira maxipuan kullandım. Aldığım şey 6 liraya geldi. Teşekkürler konu sahibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Bende de altlimitsiz 100 TL vardı. Bu ürünü almış oldum, 80 TL'ye. Teşekkürler. 😊

• pazarama kadar boş beleş e-ticaret sitesi yok, ürünleri yalandan indirim yapıyorlar yetmiyor indirim yaptıklarından dolayı sana verdikleri kuponları beraber kullandırtmıyor, bu konuda en iyi trendyol , her türlü sepet indirimi kupon indirimi v.b yapıp öyle satıyorlar.

pazarama yetkilileri bu işe bir çare bulun

• aynı sorun bende de var. Kupon gözüküyor ama sepette gözükmüyor

• Konu sahibine teşekkürler. Kupon gelmiş ve kullandım:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 125 kod gelmiş, sepeti 200 üzeri yapıp kargo ücretsiz şekilde aldım. garanti bonus puan da geçiyor

• sebat23 S kullanıcısına yanıt

Hakikaten öyle, çek/kampanya hariç pek avantajı yok. Her şey pahalı. Kupon kullanınca azıcık sepet indirimini hemen kaldırması tam bir işgüzarlık. Tek olayı bazı banka puanlarının geçmesi sanırım.

Kendi sitelerinde kendi ürünlerine 700 TL ücretsiz kargo limiti koymuşlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 12 Ekim 2024; 19:17:2 >
  • Ben Tuğba Kuruyemiş Türk Kahvesi aldım 500gr 159₺ geldi kargo bedava

• Arabaya paspas alacaktım iyi denk geldi. 450 den 300 düştü direkt. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam güzel günlerde kullanın

• Banada geldi bu hiç bir üründe kullanamadım, mh üründe geçmiyordur diye geçiştirdi, gözüküyor ama kullanılmıyor. Site app maximum app hepsi denendi

• Cogu urunde sepette su fiyat yaziyor 150 yi tam uygulamiyor hatta bazılari kuponsuz daha cazip.

2 kg fistık 62 ye geldi.

Alacak bişey bulamayana yada kupon geçmiyor diyenler bi denesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım ürün ücretsiz kargoya girmiş. İptal etsem, kupon geri yüklenir mi acaba?

• Konu sahibine teşekkürler, iki hesaba 125 vermiş, uygulama üzerinden sipariş verdim

• Bugün kargo ücretsiz, kupon gelenler uyguna ürün alabilir böylece. Bize geçen ay gelmişti ve kargo masrafıyla almıştık alacaklarımızı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • r._fdn R kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam

• Bana da 100 tl yatmış azıcık üstüne koyup kullandım teşekkürler konuyu açan arkadaşa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.