Bildirim
Pazaram Alt Limitsiz 150 TL Çek Tanımlamış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yok 😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Desene buda gol değil 😁
bende de 125 vardı alt limitsiz ama hiçbir üründe geçmiyor, kuponlarıma girince görünüyor ama ürün secince görünmüyor kupon
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Hiç bir yerde geçmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydalandım teşekkür ederim 1 hesaba 150 1 hesaba 75
sahtekar herifler siteye üye olurken şart şurt yoktu şimdi kupona bakmak için girdiğimde kişisel verilerin işlenmesini zorunlu hale getirmişler üyelik bilgilerine ulaşmak için o kutucuğu işaretlemek zorundasın, sözleşmeyi girin okuyun tek kelimeyle rezalet. cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo çakallar bunlara numaranızı falan kaptırmayın sakın aman diyim 👍
Detaylarda uygulamaya özel yazıyor, web sitesinden giriyorsanız ondan görünmüyor olabilir
Bin tane kupon gösteriyor hepsi çerçöp kardeşim ben senin dandik kuponlarıni görmek zorunda miyim
pazarama kadar dandik bir site yok şu anda
Teşekkürler
O kullanıcı şartlarına onay verin, 150 lira sizin olsun demişler resmen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce site arayüzünü yenilesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150 bende de var. Teşekkürler sayenizde gördüm. Bu kuponla alması verimli şeyler öneriniz varsa alırım. Market kuponu akaryakıt vs satıyor mu pazarama, bulamadım
-
kuponlarım kısmında var ama sepette göstermiyor, kategori ya da satıcı şartı mı var ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mobil uygulama şartı var
-
125 vermiş,55e bunu aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
500/100 ve 250/50 hafta sonu kuponları var işe yarayabilecek, diğerleri fasa fiso.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
sahtekar herifler siteye üye olurken şart şurt yoktu şimdi kupona bakmak için girdiğimde kişisel verilerin işlenmesini zorunlu hale getirmişler üyelik bilgilerine ulaşmak için o kutucuğu işaretlemek zorundasın, sözleşmeyi girin okuyun tek kelimeyle rezalet. cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo çakallar bunlara numaranızı falan kaptırmayın sakın aman diyim 👍
|
Benzer içerikler
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- tutaste parfüm
- apec apx5 150 cc yorumlar
- vodafone a101 hediye çeki nasıl kullanılır
- hepsiburada premium worldcard
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X